Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BARDZO!!! ciekawy wywiad |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BARDZO!!! ciekawy wywiad |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
byl juz post pod nazwa targi obuwia sobie poczytajcie ja tam pracowalem lipa jak......!wyzysk maxymalny wolne niecale 24godz w tygodniu a i nie placa tyle ile obiecuja za taka prace. sek w tym ze nawet gdyby zaplacili te 1800 to zdecydowanie za malo bo caly czas pracujesz i nie spisz dzien i noc zdarzy sie oko przymknac na pare godz.na materacu na sali gimnastycznej miedzy butami i oczywiscie na wyjezdzie bez prysznica tylko kibel szkolny do dyspozycji czasem sie zdarzy ze za dobra flaszke jesli jest taka mozliwosc to prysznic wozny udostepni ostatnio chcial flaszke duza ktora mu dalismy to zdazylem tylko ja sie wykapac bo przyszedl zamknol prysznic i zazadal butow najgorzej ma kierowca bo zaladowuje rozladowuje rozpakowywuje uklada i bez snu za kierownice i nikt nie zdaje sobie sprawy ze to jest niebezpieczne do tego nad ranem wracasz do firmy samochod z buta do domu i za jakies 2-3 godz dzwonia zeby przyjsc rozliczyc sie z towaru na samochodzie rozladowac i znow sobie zapakowac jak zdazysz to na godzinke do domu z buta oczywiscie i z powrotem do firmy i w trase zajezdzasz na miejsce i rozladowujesz rozpakowujesz ukladasz cala noc i caly dzien lazisz po sali i pilnujesz do nocy porzadkujesz buty pare godz na materac i odnowa.pozdro.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chcesz być wolontariuszem na akcji STOP POWODZIOM organizowanej przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy? Nic prostszego! zapisz się na wolontariat w łomżyńskim sztabie WOŚP. Gdzie się mogę zapisać? Na wolontariuszy czekamy w siłowni TYTAN przy ul. Kazańskiej 1 w budynku Spółdzielni Mieszkaniowej PERSPEKTYWA (schodami w dół, obok sklepu zoologicznego) Kiedy mogę przyjść? Na wolontariuszy czekamy: od czwartku (16 czerwca) do niedzieli (20 czerwca) w godzinach: - czwartek, piątek: 10:00 -18:00 - sobota: 10:00 - 14:00 - niedziela: 10:00-1200 SieMa! zapisy przyjmuje: Adam Pyczot, tel. 515-444-119 informacji udziela: Krzysztof Pyczot, tel. 604-284-106 (szef sztabu) http://www.wosp.lomza.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
adaś pomyślimy pomyślimy z chłopakami :)
|
|
Ogarnij się.
|
|
autochton ty debilu nie ty masz mnie oceniac zawsze znajdzie sie jakas menda zeby cos dodac ciekawe czy bys byl taki kozak jak bys mnie zobaczyl baranie jeden
|
|
szkoda ze nie trafiles a moze i trafiles jak stalem po bramkach na dyskotekach to moze cie polmozgu na ryja wyrzucilem kiedys albo inny to zrobil polonista ku r wa sie znalazl
|
|
To że autor rasistą nie jest to już wiemy,zastanawia mnie jeszcze jedno skąd niejaki cezar1 wie ze autor jest kanalią i to w dodatku niespełnionym erotycznie palantem?czyżby cezar1 miał jakieś niejednoznaczne propozycję?Żenada,a propo czy ty i kolezanka nie jesteście przypadkiem prowokatorami z pewnego blogu?
|
|
piszcie tak dalej i tak wiem ze to ty serdel sie po demnie podszywasz i sie nie wykrecisz a to ze powiedzialem wszystko kenciakowi to jeszcze upewnilo mnie ze to ty
|
|
fakt Czemu nie przyjechał do Łomży? ale glupie pytanie zadales fanatyku pisu manipulacja- oczywiscie jedyna odpowiedz godna was
|
|
W związku z działaniem Marszałka Sejmu po „Drugim Katyniu” 10.04.2010 r. mam następujące pytania do dzisiejszej PO Głowy Państwa: Na jakiej podstawie prawnej Bronisław Komorowski ok godz. 10.00 w dniu 10.04.2010 przejął obowiązki Głowy Państwa, jeżeli w tym samym czasie Rzecznik MSZ na konferencji prasowej mówił o tym, że prawdopodobnie 3 osoby przeżyły i są ranne, i że ta informacja będzie sprawdzana? Skąd Bronisław Komorowski wtedy wiedział, że wśród tych, co przeżyli nie ma Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego? Czy do przejęcia obowiązków Prezydenta RP przez Marszałka Sejmu nie jest potrzebne formalne stwierdzenie zgonu Prezydenta? Skąd Komorowski był tak pewien śmierci Prezydenta RP, że zdecydował się zaryzykować złamanie Konstytucji RP (co grozi Trybunałem Stanu)? Uwaga: media podały, żeciało Prezydenta znaleziono, ok. godz. 16-tej. Co robił Marszałek Komorowski w sobotę rano w Gdańsku? Dlaczego w obliczu wysokiego prawdopodobieństwa zamachu na najważniejsze osoby w państwie Marszałek Komorowski nie zwołał sztabu kryzysowego (Premier, Ministrowie MON i MSZ, Szefowie służb specjalnych, Szef Policji, Zastępcy poległych dowódców Wojska Polskiego, Marszałek Senatu, Prokurator Generalny etc.) oraz w interesie państwa nie zadbał o bezpieczeństwo swojej osoby i innych wymienionych osób? Czy i skąd Bronisław Komorowski wiedział, że nawet, jeśli to zamach to jego nie dotyczy? Dlaczego w sobotę do Smoleńska nie poleciał Andrzej Seremet – Prokurator Generalny? I ostatnie: Dlaczego Bronisław Komorowski Marszałek Sejmu i p.o. Prezydenta RP w obliczu śmierci najważniejszych osób w państwie i armii na obcej ziemi i w obliczu możliwego „konfliktu interesów” nie wystąpił o powołanie Międzynarodowej Komisji Śledczej(takiej np. jakNiezależna Międzynarodowa Komisja Śledcza d.s. konfliktu w Gruzji kierowana przez szwajcarską ambasador Heidi Tagliavini)? -Zwłaszcza w sytuacji: 1. niesłychanej powagi sprawy, 2. oczekiwań społeczeństwa polskiego i społeczności międzynarodowej, co do gruntownego wyjaśnienia sprawy, 3. zagrożenia śledztwa matactwem ze strony rosyjskiej (znana jest wszak fatalna reputacja FSB i GRU) 4. uzasadnionej obawy oskarżeń każdej ze stron o matactwo, 5. zagrożenia konfliktem międzynarodowym w przypadku, gdyby śledztwo wykazało, iż ofiary katastrofy zginęły w wyniku zamachu. Mam nadzieję, że podczas zbliżającej się kampanii wyborczej Bronisław Komorowski będzie miał okazję na te pytania odpowiedzieć.
|
|
Łomża miasto pisowskie i dlatego nie byłoby pewnie takiej frekwencji gdyby Bronek odwiedził. Zresztą po co się poniżać wiwatując komukolwiek jakby był jakimś zbawicielem.Ani Kaczka ,ani Komorowski nie są godnymi by klękać przed nimi jak przed Bogiem. Tak tak TVN manipuluje cały czas.Dla zwolennika pisu wszystko co nie jest po jego myśli jest zmanipulowane. rudy błazen z druhem
|
|
Andre695: a kogo to obchodzi, że grałeś w juniorkach w piłkę? Słuchaj uważnie wiadomości. Ten, wg Ciebie kłamca Bronek wygrał dziś w sądzie wszystkie sprawy, zaś kłamcą okazał się Pan Jarosław. Nie wyzywaj więc ludzi na forum tylko więcej pokory. Tak naprawdę to tylko ludzie światli i z tytułem co najmniej doktora prawa mogą spocząć na Wawelu. Niektórzy tylko pomiędzy bramkami. Tam na szczytach władzy, w tym środowisku mówi się wręcz: "spiep rzaj dziadu".
|
|
co Ci Seboszczaku, chcesz mojego ptaszka??????powiem Ci ze jest piekny, sliczny taki w Twoim guscie, zappewniam:)
|
|
dziewczyno błagam cię pozwól sobie pomóc, idź do psychiatry trzymam kciuki.
|
|
a Ty sie umyj, albo Cie umyje:) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chcialbym zobaczyc jak jest wykonana praca pana Makowskiego moze ja sie zdecyduje na jego uslugi gdzie mozna ewentualnie zobaczec ta prace pana Makowskiego bo mam jeszcze dwa pomieszczenia do plastrowania
|
|
Dzwonie dzwonie zajęte czy zajęta kierowniczko słuchać mam kilka pytań odnośnie pracy to może tu napisze. -czy mają państwo jakieś wymagania co to pracy? -jakie są warunki pracy takie ogólne? -ile godzin pracy? -ile czasu przerwy? -czy przerwy są płacowe ? -czy praca na umowe zlecenie czy praca na umowę? -czy jest jakieś ubezpieczenie? -ile wynosi wynagrodzenie? -czy pracuje się w weekendy? -w jakiej walucie czy wyplacane pieniadze?
|
|
thomas większość samochodów miało BKL albo BLM z Łomży może było z 200 osób takiej inteligencji jak anty hasbar faszysta pozdrawiam i pozwolisz że zacytuję Ciebie Tak tak TVN manipuluje cały czas.Dla zwolennika pisu wszystko co nie jest po jego myśli jest zmanipulowane.
|
|
po zabiegu*prosze przestrzegac wszystkie zasady higieny, nalozyc odpowiedni opatrunek i codziennie go zmieniac
|
|
Lomza to dla Kaczynskiego - Historia, nie mily smak golonki i zewny spiew Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
W jakiej cenie masz te truskawki??
|
|
no nie dzieki za info a propo's rasizmu. w takim razie jak nazwiesz osobe, negatywnie nastawiona do obcokrajowca rasy bialej???Ale przeciesz wiesz, ze o nie o nazwe tu chodzi!!!
|
|
Zagłosuj na kaczke, Bronka czy jeszcze inną szu.e pogrążysz Polskę jeszcze bardziej, dajmy Polsce chociaż małą szansę http://www.youtube.com/watch?v=dcKdUzWG33E&feature=player_embedded Poświęć te pare minut na ten film i sam wybierz.
|
|
jeżeli nie boisz się ciężkiej pracy to firma jest ok - fajni ludzie szef tez dobry i ma oko na wszystko :) a czas pracy to tak jak wszędzie trzeba zapomnieć ze jest ośmiogodzinny dzień pracy - no możne oprócz ciężko pracujących w urzędach ...
|
|
Uświadamiam po raz enty.Łomża się nie rozwija tylko się cofa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |