Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PGR relikt przeszłosci czy zmarnowane szanse? |
PO: "wtedy nas potrzebują zrospaczone masy, ktore nie widzą dalej niż kawał kiełbasy"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PGR relikt przeszłosci czy zmarnowane szanse? |
Akcja miała miejsce dokładnie godzinę temu. Jechałem Aleją Legionów od strony ronda w stronę W-wy. Zbliżałem się do skrzyżowania Dmowskiego/Kopernika z Legionów a, że na krzyżówkach zapaliło się już czerwone , zacząłem delikatnie hamować i zwalniać. Spojrzałem się mimochodem na ul. Dmowskiego a tam... dwójka czeczeńskich dzieciaków ubranych na czaro (czeczeni kochają chyba ten kolor) kręciła się przy srebrnym BMW kombi (jeden stał blisko auta, drugi kucał przy aucie), wyraźnie chcąc coś zmajstrować (biały dzień !). Zmieniłem szybko pas na lewy, w stronę Lidla, na Sikorskiego zawróciłem, podjechałem na Dmowskiego pod ten samochód ale oczywiście po dzieciakach nie było już żadnego śladu, rozpłynęli się w powietrzu... Błędem moim było to, że nie zatrzymałem się i nie spojrzałem na auto, czy nie było śladów jakiegokolwiek przerysowania auta czy jakiejkolwiek wgniotki... Nóż się normalnie w kieszeni otwiera, człowiek haruje jak głupi, dba o swój samochód a banda gnojków włóczących się ciągle po mieście dla "zabawy" lub po prostu z nudów jest w stanie przerysować bok auta lub ukraść tablice rejestracyjne (był już taki przypadek, opisywany na tymże forum). Ręce opadają a człowieka ogarnia po prostu bezsilność...
|
|
co zrobisz :)
|
|
Przyjechał i było ponad 2tys. osób. Byłoby więcej, gdyby nie zagrywki Komorowskiego, które wprowadziły ludzi w błąd. krótka relacja: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=100110&t=100110
|
|
zamów przez internet, będzie taniej i odbierzesz za dwa-trzy dni.
|
|
Coś nie widziałem tego waszego wiecu, mocni w gębie napinacze. Było mnóstwo ludzi i świetna atmosfera. :]
|
|
A to fakt ,że Czeczeni kochają czarny kolor . Jak sięgam pamięcią to tylko na ciemno ich pamiętam . A jeżeli chodzi o rysowanie samochodów to akurat jest to też domeną polskich gówniarzy , więc nie można winić za to Czeczenów , zwłaszcza ,że jak napisałeś nie masz pewności czy coś robili .
|
|
Zagadka. Wie,że woda z rzek wpada do morza,chce wyjść z NATO ,produkuję węgiel,przyłączył Norwegię do UE , nie wie co to budżet i o której zamykane są lokale wyborcze. Kto to taki?
|
|
Niech się bawią w internecie , dziś udowodnili ,że to ich świat ;) A ja mogę być moherem co mi tam .
|
|
czesc mam se w880i i nawet gdy mam zasięg nie mogę do nikogo zadzwonic czy wyslać bo mam taki komunikat brak dostepu do sieci. Może ktoś sie troszke zna na telefonach i prosze o pomoc
|
|
ANTY_BLM a ty jak byles maly nie zagladales ile jakie auto mana liczniku i jak wyglada w srodku?/ czy mzoe dalej to robisz bo dalej jestes maluchem ;)
|
|
zobacz czy karta sim dobrze siedzi albo może antena nie upadł Tobie
|
|
OPS!!!Mój post wysłałem chwilę po trackone , gdy jeszcze nie było tego zdjęcia.Oczywiście tych kilku to są niektórzy ze wcześniejszych postów. A tak przy okazji pytanko czy na prawdę było 2 tyś ludzi bo gdzieś wyczytałem ,że 500 osób. O i czy zauważyliście jak tam zza firanki nieśmiało wygląda szpenio.
|
|
normalne szpachlowanie to około 12 zł m2 a plastra z towarem podejrzewam że 28zł m2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |