Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BANDEROWCY ZAOPRAWIENI NAMAJDANIEM MORDUJA ROSJAN |
pocoinaco - szanownego p. Kaczyńskiego - hahahahahahahaha p.s. braranie z okna mam widok na st. rynek p.s.2 szanownego pana - jeszcze mu podejdz i pałe zrób hahahahaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BANDEROWCY ZAOPRAWIENI NAMAJDANIEM MORDUJA ROSJAN |
JP Ty to spryciarz :D najpierw chcesz pożyczyć kasę na oświadczenie, mówisz że masz pracę a teraz uciekasz za granicę hehe
|
|
Albinos dobre hahaha też mi sie toodrazu na myśl nasunęło :P a wiecie ile może kosztować poprawienie tatuażu o wymiarach ok 15x20 cm? bo mi wyblakł
|
|
1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem; 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną; 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną; 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy; 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS; 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.; 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań; 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki; 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku; 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa; 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD; 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję; 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro); 14. Zredukujemy administrację państwową; 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte… (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |