Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak pisiorskie cuda uczciwości doja polskie państwo |
blisko jaku ale obok ten opuszczony, stary , prawie ruina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak pisiorskie cuda uczciwości doja polskie państwo |
he nie chodzi mi o tego co poszedł # słyszałam o jakimś młodym łepku
|
|
A dla mnie ta Wasza dyskusja to jakiś BEŁKOT. Żyjemy w państwie demokratycznym - każdy wybierze swojego prezydenta. Czasami mam wrażenie,że żyje w państwie ciemnych obywateli zakorzenionych w jakiś bzdurnych imaginacjach własnych marzeń. Albo to tylko w Łomży jest taka zaściankowość - aż boli! Co macie do Kaczyńskiego? Co macie do Komorowskiego?Napieralskiego? ... Naubliżał Wam?Zabił kogoś? Nie podoba się Wam sylwetka kandydata - to nie głosujcie proste?! P.S Dla mnie prezydent powinien znać przynajmniej jeden język obcy, mieć prezencje i charyzmę, poważanie i szacunek wśród współpracowników i obywateli oraz zagranicznych urzędników i oficjeli ... Niestety wśród PO PIS SLD PSL nie znajduje takiego kandydata i boję się,że nie będę mógł spełnić patriotycznego obowiązku a co za tym idzie - nie pójdę na wybory. Nie za taką Polskę walczyli nasi dziadowie! Wybory to patriotyczny obowiązek każdego Polaka!
|
|
Napisz tutaj jak wyzyskujecie ludzi!!
|
|
Czy do telewizora Grundig Davio można podłączyć konsolę PS3??
|
|
JKM
|
|
Witam, Chciałem się wypowiedzieć na temat poboczny (mam nadzieję że nikt mnie nie zjedzie). Mianowcie jako jeden z założycieli tego tematu na forum (chyba mogę się za takiego uznać) niesamowicie mnie cieszy że tak bardzo watek się rozbudował - o czym świadczy liczba postów. Cieszy mnie fakt że zaglądają tu ludzie z całej Polski - niesamowite jest to że jak się z kimś w kraju (często podróżuję) rozmawia o Policji, o testach, o róznych formacjach to polecają mi.. własnie to forum :] nie ma tu buractwa, wyzywania i innych takich, wkradło się troche reklamy.. ale z grubsza rzecz biorąc jest to chyba jeden z lepszych interetowych, i nie tylko, zbiorów informacji i doświadczeń ludzi chcących służyć w Policji. Serdecznie pozdrawiam wszystkich którym się powiodło, którzy są w trakcie a zwłaszcza tych którym niestety nie wyszło a znaleźli dla siebie "swój kawałek podłogi"
|
|
ja chce jedno podószke
|
|
władzom to już to lotto, wiedzą że nie mają szans w wyborach.
|
|
teraz na truskawakach ponoć molestują
|
|
Można sie było spodziewać ze nawet swój elektorat bedzie miał w dupie i nie przyjedzie na czas , o 16 miał być w Łomży a tymczasem leci na żywo w tvn24 z sądu , choć rzecznik pis- u zapowiada ze dotrze do Łomży ( chyba śmigłowcem) poza tym , te jego błazenady troche kosztuja - scena , obsługa , ochrona itp codziennie w innym mieście oczywiście za naszą kase , ale co tam zaslepieni pis-owcy i tak powiedza ze nic sie nie stało raptem tam 2 mil zł wyda straszne mi cos !! p.s i nie mówcie mi tu ze inni też wydają - wydają ale 10 razy mniej niż ta mała pokraka nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a i jeszcze jedno , tak krzyczy żeby koniecznie powodzianom pomóc , wiec zamiast posadzić tą kacza dupę i zająć się dyskusja merytoryczna to wydaje miliony na podróże po miastach ze scena niczym Doda tylko że Doda jeżdzi i zarabia a on jeżdzi i trwoni naszą kasę !
|
|
teraz będzie chwila ciszy bo wszystkie pis- owskie moherowe berety na st. rynku już koczują ha ha ha
|
|
Pokraka to jestes ty błaźnie. Chyba cie żal za dupe scisnol ze nie bedziesz mógł na żywo zobaczyc szanownego p. Kaczyńskiego. Wypłacz sie mamusi w rękaw a teraz siedz przed tv i przynajmniej ciesz oczy ze mozesz poogladac go na TVN24.
|
|
tak jak mówisz, mozna bylo sie tego spodziewac
|
|
oj to nie wiedzialam ze jeszcze masz zamiar mu pałe zrobic. Widac ze jestes jego najwiekszym fanem. Tak trzymaj
|
|
Dziekujemy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |