Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święto czerwonych w Łomży |
No ja tez mialem ostatnio okazje sprobowac i powiem, ze pizza bardzo dobra, zdecydowanie jedna z lepszych jakie mialem okazje jesc. O samym lokalu sie nie wypowiem, bo nie bylem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święto czerwonych w Łomży |
I - Napieralski II - głos nieważny.
|
|
a ile za koszyk? i z kąd odjazd? rudy błazen z druhem
|
|
hej wiecie moze czy prowadzą inne zbiory niż truskawki? jak tak to gdzie i ile płacą?
|
|
...jak w temacie macie jakis kontakt do wlasciciela tego budynku ??
|
|
I dlatego widać dlaczego ta Łomża podobna jest do Talibanu i nikt i nic nie chce tu zainwestować. Przykładem jest głupia galeria Veneda którą blokują radni pisu. A nasza starówka gdzie po 22 pies z kulawą nogą już tam nie zajrzy bo nic tam nie ma. Byliście teraz w Białymstoku ile jest w centrum miasta ogródków piwnych i w kazdym są ludzie i jakoś radzie i mieszkańcom nie przeszkadza że jest do pózna w nocy tak jak u nas bo blisko kościół a bo po 22 będzie głośno a bo jeszcze 1000 innych problemów. O czym tu mówić? Popierajcie dalej "patriotów" z pisu to niedługo będziecie orać tą Łomżę bronami zaprzężonymi do koni taki wasz los.
|
|
Najlepsza kwiaciarnia jest naprzeciwko Ambroziaka obok apteki Acer (właścicielka pracowała kiedyś na Sienkiewicza) oraz obok Ratusza jest Pracownia florystyczna p. Pogroszewskiej (robi piękne i bardzo oryginalne bukiety - dzieła sztuki)
|
|
Możesz zbierać jagody,między Ostrowią a Wyszkowem...odjazd z Łomży codziennie o 7 rano , powrót o godz 21 rudy błazen z druhem
|
|
PiS
|
|
Stokrotka?
|
|
moj znajomy jak chcesz namiar to gg 441632 . robilem wielu osobom i sa zadowolone igły zmienia wszystko sterylne. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
sory za błąd *robił :) Borys-50
|
|
na CBŚ głosuje hehe a tak naprawde to na PiS Borys-50
|
|
A tak wogóle to po co ta gadka..? Kto na kogo głosuje to jest jego indywidualna sprawa więc po co zaraz głupie komentarze, wyzwiska itp.. Bez sensu..
|
|
hehe,a jak z płacą? Ja za granicą przy zbiorze nektarynek mam 200zł dziennie. :P
|
|
Oczywiście PS3 ma identyczne złącza jak PS2
|
|
,,szczebiotka'' - inteligencją nie grzeszysz!! Borys-50
|
|
Czy ktoś z waszych znajomych albo może wy sami potrzebujecie pracownika do pracy w Niemczech , Holandi ? Nie szukam pracy na wakacje ale na dłużej.
|
|
eXez - możesz zdradzić o jakiej pracy mówisz?
|
|
Ach to jednak koczujesz hehheheheh mozna sie bylo tego spodziewać moherowy berecie tylko że przez okno hehehheheheheeh..... No to widok masz niezły , pilnuj, pilnuj a nóż widelec przyleci helikopterem i wyladuje na twoim dachu ktory juz od dawna przygotowales na te okazje.
|
|
see kup Borys-50
|
|
A co to za Jarek do nas jedzie ? O jakiego jarka chodzi?
|
|
Hej...Czekałam od początku kwietnia....mam 2 mandaty moja i sprawa poszła do decyzji przez komendanta (w październiku 2009 przerwano mi z tego powodu rekrutację) Dziś zadzwonił mój opiekun powiedział ,że komendant podjął decyzję pozytywną!!!!!!!!!! Czekam na wyznaczenie terminu egzaminów....teraz ostro trzeba popracować nad kondycją-jest motywacja....:-)pozdrawiam...... Monia KSP Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
SP4_1234 -jesteś chyba jednym z tych chamów ;). A gałę to mogę ci obić jak chcesz
|
|
Fazzi Cie cisnie .... to juz przesada ........... ......... ................ ten ...... nie powinien dostac prawa glosu :)
|
|
a Komorowski i reszta to pewnie za swoje kampanie organizują...?
|
|
jw.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |