Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO się sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Czapo moherowa, ze szkarłatną gębą jak lepper po solarium jeżeli przeczytałbyś mój wcześniejszy post, to doczytałbyś się, ze nie jestem za eunuchem jarkiem, podobnie za Po. (Choziaż z dwojga złego wybrałbym PO) Korwin-Mikke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO się sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Kolego zwracam honor,fakt nie przeczytałem.
|
|
Myślę że każdy z NAS chce dobra dla KRAJU!Problem z tym ze nigdy nie będziemy mieli pewności ze NASZ wybór był "celny" POZDRAWIAM i DOBRANOC FORUMOWICZE!
|
|
zgłoś sie po niego jest u mnie
|
|
bo polska to naród powalony
|
|
Szczebitka to co Ci dolega to Urojenia powinnaś skonsultować to ze specjalistą pozdrawiam i niech Ci świat dobrze wiruje
|
|
Zapewne jako karmówka dla jakiegoś zwierzaka.
|
|
fajnie to brzmiało: "takiego cieplego ptaka nigdy nie dotykalam" :DD
|
|
msza będzie...
|
|
Hmm więc tak. Wczoraj zamówiona pizza. Muszę przyznać, że sera było bardzo dużo pomimo, że był tylko pojedynczy ser:) Jednym zdaniem - jak dla mnie najlepsza pizza zjedzona do tej pory w Łomży ( i tylko dowóz 0,99gr - bez konieczności zamawiania dodatowych rzeczy do jakiejś tam kwoty ) - oby tak dalej i oby nie gorzej! Aha i pizza duża. Nawet większe niż w innej pizzeri z 40cm:). Zdarzyło mi się kiedyś zmierzyć pizzę zamówioną gdzie indziej i powiem, że nie było tyle ile deklarowali a dużo mniej:)
|
|
Ludzie aby podpisać umowę o dzieło to rzeczywiście musi zostać stworzone dzieło. A nie jakaś praca która jest tworzona periodycznie. ZUS to możne się nie przyczepi ale Urząd Skarbowy z pewnością sprawdzi ten fakt. Więc niepasteryzowany zanim podpiszesz z pracownikiem umowę o dzieło skonsultuj się z prawnikiem ponieważ podpisywanie umowy o dzieło jest bardzo niebezpieczne.
|
|
Roberto a kroją kase ze sie nie miesci w glowie jak sie dowiedzą ile np koła czy reduktor kosztuje to zaraz kalkulator w głowie i myślą że jezeli Cie stac na to wszystko to za robote też x10 -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |