Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dowcipna Pawlowicz |
panie prezydencie odkaż pan rzekie to wtedy zagłosuje na następne wybory na pana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dowcipna Pawlowicz |
taki maly wylnialy psiak przybiega czasami pod moje drzwi i piszczy.....piszczy w niezrozumialym piskliwym piszczeniem, wlasciwie to nawet duzo nie szczeka, nie moze, ktos mu zalozyl obroze i ochrone na pysk, wiec tylko zerka, lasi sie , chowa ogon pod siebie i patrzy sie zalzawionymi oczami jakis czas, troche posteka, doslownie dwa razy sie zakreci i ucieka. Nie wiem kto go tak wystraszyl.. Przybiega co drugi lub trzeci dzien, burknie i szybko mknie gdzie go nogi poniosa mam wrazenie ze usmiecha sie, od ucha do ucha, i wciaga jezyk bym tego rozowego fiucika nie zobaczyla, tanczy wiecznie w kolko i lapie swoj wlasny ogon, a tamten bezlitosnie mu ucieka... czasami to chcialabym mu kupic taki plastikowy do zabawy, ale on wyraznie i dosadnie mi podszczekuje ze woli swoj wylnialy ogon! wiec siada na ganku i czeka az mu cos powiem postawie mu czasami miske wody, przeciez to tylko zwierze... bezrozumny, latwowierny, przekupny szczeniak przyzwyczailam sie do niego
|
|
No i Holandia nie pokazała nic nadzwyczajnego. Mimo wyniku 2:0 (z tego jeden to samobój) tak naprawdę ledwo wygrała. Włosi również zawiedli (i b. dobrze). Po wczorajszym dniu gratulacje dla Paragwaju. Holandia, Włosi i Kamerun - wstyd! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dobrze że się nie shaftował od tego dmuchania ;P
|
|
załóż sobie bloga i tam pisz swoje smuty a nie zaśmiecasz forum
|
|
vabbi na polowej
|
|
nastepnym razem jak przeleci wsadze go do klatki i przytrzymam, dobrze go przytrzymam, zrobie kilka zdjec i wam przesle
|
|
Chyba kiedyś było ogłoszenie na 4lomza. Ale dawno. Milton
|
|
w łomży nie ma dobrego tatuażysty,nabliżej ostrołeka
|
|
Napieralski
|
|
|
widzicie jak rozlereklamowałem chłopaka w Łomzy
|
|
Kiedy odpowiedzialni za moje miasto wezmą się do roboty i spowodują na początek sprzątanie ulic, placów, wysepek, chodników, wreszcie wykoszą chwasty. Ja nie podzielam niechlujstwa gospodarzy miasta. Ja chcę czystego miasta. Myślę , że większość mieszkańców również. Andrzej Senatorski, Łomża.
|
|
ze jeszcze ludzie sie pchaja do takiej roboty... masakra
|
|
to fakt w tym roku jak nigdy masto jest zapuszczone niemiłosiernie. trawa po pas w miejscach publicznych, mało kwiatów co się dzieje nigdy tak nie było? Milton
|
|
A ja się zawiodłem myślałem że w Łomży jest więcej fanatyków Jarosława K. ale ku mojemu zaskoczeniu było raptem może około 500 osób. połowa rynku była pusta. Więcej osób przychodzi na ŁKS:D
|
|
szczyl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |