Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny błazen w Polskim cyrku |
Legendarny_Obywatel Kto zagłosuje na Kaczyńskiego to osobiście postaram się aby jego morda wyglądała jak kebab. TO JEST WOLNY KRAJ I KAŻDY GLOSUJE NA KOGO CHCE NIK NIE MOŻE NIKOGO ZMUSIĆ ŻEBY GLOSOWAŁ W BREW SWOJEJ WOLI JA I TAK GLOSUJE NA KACZYŃSKIEGO CZY CI SIĘ PODOBA CZY NIE TWÓJ PROBLEM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny błazen w Polskim cyrku |
Oj chłopaku nie pogrążaj jeszcze bardziej swojej sytuacji. Borys-50
|
|
dlaczego ty tak sie jąkasz szczylu ty
|
|
"Kobiecyinstynkt" to tirówka bez wartosci spod Wyszkowa.
|
|
kobiecyinstynkt to jak jutro pójdziesz na wiec to zaproponuj Jarkowi , że może Cie zapłodnić , zobaczymy co z tego wyjdzie :) rudy błazen z druhem
|
|
Witam . Jak w temacie potrzebuje pomocy w uzyskaniu pożyczki . Mianowicie szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w taki sposób ,że by poświadczył za mnie[ktoś kto ma zarejestrowana działalność] ,myśle że byśmy sie dogadali , ponieważ pracuje niezarejestrowany i nici z pożyczki.
|
|
Autor: Legendarny_Obywatel (---.lomza.vectranet.pl) Data: 14-06-10 13:11 Morda pasztecie jak śmiesz z taką mordą mówić tak do kogokolwiek hahahaha " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a i w tym cachecache w nowej części galerii
|
|
korytkowiak - wybierz, chcesz iść posiedzieć z roczek za obrazę Jarosława Kaczyńskiego czy wystarczy dobre pałowanie, tak z 60 kijów na du.pę i legendarny_obywatel stanie się obsranym i oślinionym bachorem! --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
uorzejmie trosze o nie potrzywanie sie pod moje nazwisko oraz zaprzestanie wysylanie grozb i tym podobnych osobiscie nie wiem kim jest Legendarny obywatel ale nie pozwole by ktos obrazal innych i kryl sie pod moim imieniem i nazwiskiem
|
|
uprzejmie trosze o nie potrzywanie sie pod moje nazwisko oraz zaprzestanie wysylanie grozb i tym podobnych osobiscie nie wiem kim jest Legendarny obywatel ale nie pozwole by ktos obrazal innych i kryl sie pod moim imieniem i nazwiskiem
|
|
no byłem w banku rozmawiałem z Panią i powiedziała , że to jedyna opcja.
|
|
miałem kiedyś psa , który wabił się RAMBO :) poczciwy ratlerek
|
|
nie koryt1991@gmail.com to nie moj email ale uprzejmie prosze zainteresowane osoby o pomoc w zlikwidowaniu szkodnika .osobiscie domyslam kim jest owa osoba poniewarz to juz nie 1 raz ale poprzednim razem puszczalem to w nie pamienc poniewarz uwazam ze na dzieci nie ma co nerwow se psuc ale to juz zA WIELE
|
|
w prowidencie Ci dadzą!!!! Ale odradzam to firme
|
|
fdsfdasfdaf
|
|
jest dla ciebie rozwiazanie mozesz uzyskac pozyczke w banku pko bp w tym banku brat moj niedawno bral pozyczke zaswiadczenie mial od pracodawcy ale pracuje na czarno i w zaswiadczeniu bylo to napisane ze nie odprowadza za niego zadnych skladek i w banku powiedzial ze na czarno pracuje i dostal 8 tysiecy bez problemu.
|
|
Szpenio-człenio nie dyskutuje z debilami wsiokami co z buta tobie i twoim starym z gumowców wystaje snopek słomy. Najpierw się dokształć dopiero porozmawiamy. A ty w ogóle jarzysz co to są media i np. Radio Maryja ?. Pewnie nie wiesz jak się radio włącza .HE, he. P. Wszystko w tym temacie. Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz.
|
|
Jutro? He he, lecę do sklepu kupić zgniłe pomidory :))
|
|
na cokolwiek tylko nie na pis i rydzyka !! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Trackone Holandia jest jednym z faworytów Mundialu. Czarnym koniem to może być Ghana albo Kamerun
|
|
Na J. Kaczyńskiego
|
|
DZIEKI,AZ TAKI DOBRY NIE JESTEM .MYSLE ZE PRZECIETNIAK. A CO DO TEGO JAK PISZE TO PISZE JAK MI SIE PODOBA-PROSTE. KAZDY ROBI TO CO CHCE-NIE!!! POZDROWKI I ZAPRASZAM NA STRONE www.dzikudpmarka.com PS. 10-10-10 PREMIERA 5 PLYTY "Czuje dume" ORAZ DVD "TAK TO BYLO" rudy błazen z druhem
|
|
OCZYWIŚCIE ŻE NA PiS!
|
|
a ile chcesz tej pozyczki?
|
|
Wprowadziłabym system 5 ostrzeżeń i banik ;) Bo niektórym na zdrowie by gębokłódka podziałała ;)
|
|
proveritate napisał: Autor: proveritate (82.139.163.---) Data: 14-06-10 15:29 Do SP4_123 a twoja matka jaki beret nosiła,więc nie ubliżaj swojej matce. danny zabłysnął i zaklaskał przedmówcy Autor: danny (82.139.166.---) Data: 14-06-10 15:39 proveritate - brawo! I właśnie tacy ludzie jak Wy tworzą elektorat PiSu :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |