Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajemnica Nowogrodzkiej 5 |
ee.. progresywny trans :) oczywiście DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajemnica Nowogrodzkiej 5 |
Patrze tak na wasze tematy i wypowiedzi i myśle że jestem chyba na tym forum tematem numer 1 Niewiem co wam niepasuje we mnie a co wam pasuje jestem jaki jestem i taki zostane a na forum będe nadal sie wypowiadał i chyba nikt mi nieprzeszkodzi. Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć.
|
|
Ja słucham radia best energy na którym GRA DLA WAS DJ'ANDRE http://www.bestenergy.prv.pl/ polecamm -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
www.lks.lomza.tk :)
|
|
W 1924 i w 1925 r. wioślarze łomżyńscy nie brali udziału w Regatach Związkowych w Bydgoszczy. Przeszkodą w wyjeździe na te zawody był brak środków finansowych. W 1926 r. czwórka męska z Łomży w biegu nowincjuszy zajęła na dystansie 1650 m. III miejsce w VII Regatach Związkowych w Bydgoszczy. W łomżyńskiej osadzie popłynęli: Jerzy Remiszewski, Stanisław Borys, W. Wejroch, T. Gedrojć. Sternikiem był Beniamin Krauze. Wioślarze z Łomży ulegli zawodnikom z Płocka i Torunia, a zwyciężyli wioślarzy z Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego, z Włocławka i Bydgoszczy. regaty Związkowe - tak wówczs nazywano Mistrzostwa Polski organizowane przez krajowy związek sportowy. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Załączam świąteczne życzenia smaczności na stole, relaksującej atmosfery, zdrowia, wspaniałego humoru i pogody do spacerów dla wszystkich uczestników forum.
|
|
Dzieki MRS !! bagrmosen
|
|
Teraz sa takie czasy wiec sie niedziwcie trzajakos na rodzine zarobić, a ludzie chcą mieć przy sobie troszke wiecej pieniedzy a mało zarabiaja to muszą brać łapówki nie pójda chyba do innej pracy a nawet jak pójda to te pieniadze z łapówek bardzo im sie chyba przydadzą kto z was by nie chciał miec troche wiecej pieniedzy ? To więc sie niedziewcie.
|
|
Pieprzycie głupoty !! Nie na wszystkich oddziałach pielegniarki są takie !! Bo wiem . No ale i tak się nie dziwcie bo więcej robio niż te lekarze a dostawają 1/3 tego co lekarz który siedzi pół dnia na stołku i wypisuje leki. bagrmosen
|
|
Ale faza na dworze ulalala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |