Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stołki w Radzie podzielone |
Żurawie to są :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stołki w Radzie podzielone |
Żurawie to chyba mało powiedziane. ... & vice versa!
|
|
Mi też się bardzo podobało:) Bardzo dobrze wszystko zaplanowane... I jak tego "Jezusa" ciągali... wszystko bardzo wiarygodne... Rozmawiałam z kolegą, który tam grał i podobno w szkole biczowali go na gołą skóre to mu popękała... Poświęcenie godne podziwu... Wesołych świąt:)
|
|
Ja tam wole swoje Lotnisko na wodzie :D a do komentowania innych zoastawie dla debili ...
|
|
tan na Al. Legionów to przy przystanku na przeciwko salonu plusa ;) Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Może i jest jakiś "ZORRO" co lubi dawać klapsy ale ja to wole takiego " ZORRA" z filmu. najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
Na sikorskiego (chyba 166) - jadąc od Woj. Polskiego za niedobudowanym cpn-em w prawo (jedziemy płytami). Najlepszy bez dwóch zdań, chociaż dawno nie byłem POZDR
|
|
Mrs w czym ja ci przeszkadzam sam sie nieodzywaj o bedzie spokój.
|
|
Brawo chłopaki!!!!! Tak trzymać dalej, mam nadzieję że będziecie walczyć do końca o AWANS!!!!!!!!!! ŁKS ŁKS ŁKS!!!!!! Brawo trener Gaszyński, brawo Browar Łomżaaaaa, brawo piłkarze!!!!!!!!!!! don-key
|
|
No i tak trzeba trzymać oby tak dalej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |