Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o matko jedyna Karski awangarda polskiej polityki. |
w sumie średni poziom Łomża prezentuje w Rapie. Moje zdanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o matko jedyna Karski awangarda polskiej polityki. |
Ogólnie zapytałam czy dobrze tłumaczy
|
|
Robiłem w 2008r w WORD,zapłaciłem około 300 zł,bo miałem stare zaświadczenie.Szybko i tanio.Bez stresu.
|
|
Bo ty głupia jesteś i tyle. Tobie nie wiadomo co dać to i tak się nie będziesz cieszyć. Coś w końcu w Łomży robią to i tak za mało. Zawsze znajdzie się ktoś kto marudzi. Denny TROLL.
|
|
Taka emerytka jak szczebiotka już tyle w życiu przeżyła i widziała to co tam dla niej jakaś tam fontanna...;))
|
|
Zarówno temat jak i założyciel postu albo niekumaty albo nieczytaty, a co jest pewne to gość niepoważny. Wystarczy wpisać w google DHL Łomża i ma kontakt oczywiście na infolinię, bo Łomża nie jest centralą. Można by się przejechać nawet na Kraskę do siedziby, by nadać przesyłkę, ale po co jak można założyć idiotyczny temat, a co najgorsze to żal tylko tego klienta, któremu obiecałeś wysłać paczkę firmą o której nie masz zielonego pojęcia.
|
|
szcebiotka w dupie była i gufno widziała, nieduze miasto to i nie za duża fontanna.
|
|
Witam. Pod koniec czerwca wybieram się samochodem osobowym w okilice Hannoveru. Moge zabrać ze sobą 1-2 osoby i około 3-4 torby. Wszelkich informacji udzielam na gg:24034063
|
|
w tamtym roku robilem to 550 zl, u kaminskiego. teraz podobno ceny w granicach 5-7tys, ale jak jest to musisz zapytac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |