Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dodatek mieszkaniowy w Lomzy |
tylko KULT!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dodatek mieszkaniowy w Lomzy |
Przyłączam sie do mandary SDM to świetny pomysł !!! Wcześniej na tym forum było rówież coś wpominane o reggae festiwalu (nie wiem czy to była ściema?), no może nie takim jak w Ostródzie :-) ale myśle, że też byłby to znakomity pomysł. Przy okazji apeluję !!!!! Zacznijmy organizowac w naszej okolicy (czyt. Łomża) na prawdę dobre koncerty, i grać na prawdę dobrą muzykę. Przyniesie nam to tylko wiele. Zaprzestańmy natomiast lansować techno, haus itp. przez okragły tydzień otwarte są klubu z tego typu muzyką. Rockowych , reggaowych klubów u nas nie ma. Odnosząc się jeszcze do wpisów z góry: Myslovitz tez świetnie grają (byłem na kilkunastu koncertach i zawsze było świetnie) IRA znakomicei zagrała przecież w tamtym roku na pseudo juwenaliach łomzyńskich w tamtym rokum, kto był ten wie :p POZDRAWIAM
|
|
dalny
|
|
Albo Łupki - za Piszem :D .
|
|
Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 a co lauracrow? twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu? ty 12 lat uczyłeś się obsługi widelca, więc wyluzuj. Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 trackone a jak tobie nie przeszkadzająp psie kupy, to ok, załatwi twoj pies, ja się poswięce, wezme w papier i umyje ci szybe od samochodu. moja rada - nie przenoś pracy zawodowej do życia prywatnego.
|
|
w te glupoty uwierzylabym 2 miesiace temu , przed katastrofa, kiedy Polak Polakowi ostatnia kromke chleba by oddal,teraz kazdy wyrywa do siebie i dla siebie, wiec biedni i tak zostana biednymi a niedorajdy niedorajdami ja tego -ksieciunia nia znam, nigdy go nie widzialam,
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
:))))))))))))))))))))))))))
|
|
place podatek wlasnei na sprzatanie po moim psie i tyle w temacie pozatym wole zeby trawniki byly zasrane niz zeby kazde male gowienko ludize pakowali w foliowe torebki ktore beda sie rokladac 1500 lat do piaskownicach i chodnikach moj pies nie sra a tych kozakow co tak krzycza zapraszam niech podejda i powiedza mi to w twarz jak jestem na spacerku , wtedy podyskutujemy a nie placza na forum
|
|
stara krowa w kropki bordo, gryzla trawe krecac mordo rzytelny to palant, ciamajda, skonczony debil hihihihi!!!!
|
|
No i 6:0 do przodu:) III liga III liga ŁKS!!!
|
|
wlasnie sprzet jest przestarzaly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |