sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A jednak to faszyści!

MrS głupota stanowcznie to ty i twoje je*** ***

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A jednak to faszyści!

>>Polityka<<

Zbych

Coś Cię Gosiu mocno talent męczy,
i każdy kto czytał Ci to zaręczy.
Może lepiej kup kajecik z kwiatkiem
będziesz wierszykami zamęczać sąsiadkę.
I nie trzeba dowodu niezbitego,
żem znowu na czele wyścigu tego.
Po cóż więc o nagrodę swada
dla mnie jest buziak od Vlada.
Inne nagrody też są moje
bo znowu ja na końcu stoje!

Do degrega pośba śliczna!
I nie kartka to Świąteczna.
Skończ ten konkurs jeszcze dziś
Nie bądź taki śpiący miś.
Ogłoś wyniki i wręcz nagrodę
z wdzięczności pogłaskam Cię w brodę!

Wesołych Świąt
zmykam stąd!

To trza mieć dobry rower

rudy błazen z druhem

3maj sie. pozdrawiam - A.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

:)

rudy błazen z druhem

no to jestes jaki jestes ale po co założyłes o tym temat!? skromności troszczkę...

Zawsze, z Tobą będe...

a ja wygram

rudy błazen z druhem

chciałeś szumu wokół siebie to go masz! gratulacje

Zawsze, z Tobą będe...

a teraz post w stylu Ptysia ale mój własny =): no comment :p

rudy błazen z druhem

Hobbit myślę że to nie jest to forum na ktorym mógłbyś pisać takie informacje,ewentualnie dać link do swojej strony ........ już pomine to że nie gram "progresyw trance".Mógłbyś to wrzucić na clubbing,ale tutaj?

Bądźmy szczerz, wygrają wszyscy, bo ktokolwiek pisze post, ten właśnie w tej chwili staje na pierwszym miejscu. Non stop :)

rudy błazen z druhem

Nigdy nie spadnie, ten temat nigdy nie spadnie....

ściemka wszystkim

To chyba odejde z forum co ?

Zbych

Nic nierób będzi spokojny.My cie nie oddamy bez walki!!

Zbych

Ej znalezliście sę ofiarę odczepcie się i bedzie spokuj!!Juz wam tematy do głowy nie przychodzą ??I okimś musicie pisać??

Grzybek morda ty sie nieudzielaj hehe

ściemka wszystkim

Ptysiu91 sam może jesteś nienormalny,ja czuje się całkiem normalny. Piszesz na forum, a historii naszego miasta uczysz się od innych. Wstyd nie znać jako tako przynajmniej historii naszego miasta. A ty Gosieńko, jeszcze raz pisze jak chcesz być śledziem a raczej śledziówką to proszę bardzo, ja do nich się nie przyznaje, a wręcz się wstydzę nazwy Podlasie.

Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 24-03-05 18:44

Patrze tak na wasze tematy i wypowiedzi i myśle że jestem chyba na tym forum tematem numer 1 Niewiem co wam niepasuje we mnie a co wam pasuje jestem jaki jestem i taki zostane a na forum będe nadal sie wypowiadał i chyba nikt mi nieprzeszkodzi. Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć.

PTYSIU_BAWEŁNA

Zacznij ptysiu, zacznij, I NAPISZ W KOŃCU COŚ MĄDREGO, POPRAWNEGO ORTOGRAFICZNIE, INTERPUNKCYJNIE I MERYTORYCZNIE.

Zbych

http://4lomza.pl/index.php?wiad=3774
Zarząd Łomżyńskiego Klubu Sportowego zmienił nazwę trzecioligowej drużyny klubu. Teraz drużyna ta nazwa się ŁKS BROWAR Łomża i pod taką nazwą będzie występowała w wiosennej rundzie rozgrywek ligowych. Zgodnie z argumentacją prezesa ŁKS-u Józefa Kosiorka zmiana nazwy jest zgodna z celami marketingowymi określonymi w umowie z głównym sponsorem - Browarem Łomża.

Decyzja Zarządu Klubu o zmianie nazwy drużyny klubu grającego w III lidze piłki nożnej zapadła 16 marca br.

Sprostuję tylko jedno nieporozumienie: otóż pieniądze tak naprawdę nie są tworzone ani w drukarni, ani przez biznesmenów, ani tym bardziej w bankach! PIENIĄDZE TWORZY MASA -POGARDZANYCH PRZEZ NIEKTÓRYCH -ZWYKŁYCH ZJADACZY CHLEBA! Pozostali tylko z tego korzystają. Więc jest tak, że "masa" wytwarza dobra narodowe, które symbolizują pieniądze, a gdy wytwór już jest (czyli pieniądze) to zlatuje się cała chmara pasożytów (np. polityków i bankierów), którzy nic nie wytwarzają tylko chcą tym dobrem zarządzać! A jak to robią to wiemy. I co Wy nato?:-)

Tak bo teraz w zycie wszedł 40% podatek od nieruchomości i temu teraz jest tak drogo za takie mieszkanko.

Zawsze, z Tobą będe...

http://fabet-lomza.com.pl/
http://www.oke.lomza.com/infolinia/uczniowie/szkola_podstawowa/
to może nie być z Łomżą ale też dam żebyście wiedzieli gdzie mój stary pracuje http://oisw.bialystok.pl/ nom i tyle znalazłem :( a nie ma już takiej stronki podobnej do 4lomza ?

W 1958 władze ograniczyły nauczanie religii w szkołach i przystąpiły do ostrych szykan w związku z rozpoczętą 26 sierpnia 1957 Wielką Nowenną Tysiąclecia i peregrynacją kopii obrazu Matki Bożej Częstochowskiej.

25 lutego. Sejm podjął uchwałę w sprawie obchodów Tysiąclecia Państwa Polskiego w latach 1960-1966, pragnąc nadać im świecki, ogólnokrajowy charakter, konkurencyjny wobec kościelnego programu Millenium Chrztu Polskiego.

21 lipca. Rewizja w Instytucie Prymasowskim Ślubów Narodu na Jasnej Górze. Najścia, pod zarzutem nielegalnej działalności wydawniczej oraz kolportarzu z pominięciem Głównego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk, dokonała ekipa złożona z pracowników MSW i prokuratury. Na dziedzińcu klasztoru wywiązały się walki między protestującymi -- przeciwko profanacji sanktuarium -- wiernymi, a specjalnie sprowadzonymi oddziałami ZOMO.

W 1958 ponownie wzrósł udział akumulacji i inwestycji w podziale dochodu narodowego, zachowano priorytet rozbudowy bazy surowcowej i paliwowo-energetycznej, realizowany kosztem ograniczeń inwestycji w przemyśle artykułów konsumpcyjnych, w budownictwie mieszkaniowym, rolnictwie. System gospodarowania stawał się coraz bardziej niesprawny, za pozorną stabilizacją kryła się stagnacja i marazm; spadało tempo wzrostu konsumpcji i pogarszało zaopatrzenie rynku w towary.

Zawsze, z Tobą będe...

Ja zaraz przeczytam i też się dowiem :D

I oto Polska właśnie, gdy do głosu dorywają się ludzie nie mający bladego pojęcia o sprawach, w których się wypowiadają. Powtarzanie błędnych, opartych, na tzw. "zdroworozsądkowym myśleniu" i "wszechogarniających obserwacjach własnych" opinii rujnuje ten kraj w niemal równym stopniu jak 50 lat rządów nieboszczki komuny.

"[...]przepaść między bogatym a biednym rośnie coraz bardziej." - Maciek

Rozwarstwienie społeczne w naszym kraju jest stosunkowo niewielkie porównując się z innymi krajami europejskimi. Mierzone sprawdzonym wskaźnikiem (zaraz odezwą się głosy, że to jakaś "ściema" - ja wolę polegać na sprawdzonych narzędziach niż na opiniach, dwóch, trzech facetów, którzy nie mają ani wykształcenia, ani praktyki zawodowej upoważniającej do formułowania opinii w tej materii). Syntetyczny współczynnik Ginniego opisujący nierówności dla Polski wynosi 0.31, dla Francji 0.35, dla Rosji 0.60. Wartości rzędu jednej setnej są już dosyć znaczące, ale nie zauważalne z poziomu "zwykłego zjadacza chleba".

Kwestia druga. Kto wpadł na ten makabryczny pomysł, że wartość dodaną wytwarza "przewodnia siła narodu"?. Że to te biedne mróweczki tyrają na nas wszystkich? Zapraszam na przyspieszony kurs współczesnej (nie dialektycznej) ekonomii. Wartość dodana we współczesnej gospodarce jest w ogromnej części pochodną innowacyjności jednostki i/lub systemu (organizacji).
Ostatnia sprawa. Jeśli 40 procent budżetu idzie na cele socjalne (w większości na bierne instrumenty rynku pracy i pomocy społecznej), zamiast na tworzenie, a może raczej na stworzenie warunków do akumulacji nowych miejsc pracy, to dlaczego wszyscy spodziewają się nagłego spadku bezrobocia?
Wiara w cuda i mylne przekonanie o własnej nadzwyczajności były w tym kraju zawsze obecne...

Dokladam sie do tych życzeń.

Zawsze, z Tobą będe...

Wieśniaki z Południa, głupole, to styl pisania Adamusa. Każdy sądzi innego według siebie samego.
Koniec dyskusji z Mojej strony. Nie będę polemizował z tak mądrymi uczonymi ludżmi, za małe mam wykształcenie.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org