Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fajna fotka ;) |
Szczebiotka w jakim sensie mam się wysilić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajna fotka ;) |
a co lauracrow? twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu?pierwszy raz spotykasz sie z taką rzeczą? jak sie bierze zwierze to trzeba byc odpowiedzialnym , to nie jest maskotka tylko do glaskania. LUdzie tez sraja ale nie idzie to po chodnikach, placach, mozesz posprzątać i tez wyrzuc do kibla albo do smietnika. Nie ktorzy dobrze ze zwracaja na takie rzeczy, bylem swiadkiem jak kobieta wyszla ze swoim miniaturowym pupilem na łąki.... tam tez jest zwrocili uwagę, dali jej łopatę(w sensie dosłownym) i sprzątneła, chyba nauczyła sie czystosci. trackone a jak tobie nie przeszkadzająp psie kupy, to ok, załatwi twoj pies, ja się poswięce, wezme w papier i umyje ci szybe od samochodu.
|
|
twierdzalomza_pl ostatnie zdanie Twojego pierwotnego postu do niektórych nie trafiło i znowu sie zaczęło, no ale cóz pojebusów nie brakuje. Wracając.. Fajnie ze jednak z reggae festiwalem to prawda, zaproszeni wykonawcy nie do końca mi pasują ale nie jest źle :P cieszę sie że w ogóle tego typu impreza się odbędzie (na stępnym razem zaproście Malejonka, daab, Vavamuffin itp :-) Pozdro dla Twierdzy Łomża chociaż Wy próbujecie robić coś ciekawego w sferze kultury i atrakcji artystycznych :-)
|
|
polska z Hiszpania to sparing albo moze i to za słabi dla nich
|
|
Trzeba się cieszyć, że są tylko dwa mosty a nie cztery.To byłaby jazda!"Naszych" trzebaby oddelegować do stolicy - tam daliby popis jak się robi remonty!
|
|
nawet mi alkohol nie pomaga w tej zenadzie
|
|
Ale to jakis PALANT to cudo musial wymyslic tylko sie przyznac nie chce. Kto to opracowal i jaka kase wziol. Nastempne cudo powstaje na Strzelnicy kur.. co to jest tam jakas pochodna tego wycieku na Starym Rynku. Radni bezradni moze sie ktos wypowie na ten temat . Jakiego to GENIUSZA wypociny mamy zaszczyt ogladac . Miasto 60cio tys i takie gowno Prezydencia miasta Lomza Z-pco Prezydenta miasta Lomza Radni miasta LOMZA co to jest.??????????
|
|
chuligan- to ten co biega z dzieciakami po polach a nie po ulicy
|
|
bordeaux ?
|
|
Zróbcie imprezę D-Polo! Ja bym się przeszedł na koncert np. Effectu. Serio mówię, muzyka niby wyśmiewana a większość i tak teksty zna:)
|
|
jak władza jest mało kreatywna to jest tak jak jest. będą wybory, trzeba wybrac mlodych, wykształconych, bezpartyjnych i tyle :)
|
|
burczymucha ruro pisałem ci już!!!!! Zamknij swą dupę i zajmij się czymś !!!!! Zęby ci wyrwą jak loda będziesz robił!!!!!
|
|
słyszeliscie ze został przekopany?
|
|
może jakiś pacan jadąc na mazury z Warszawy stwierdzi, że warto wybudować obwodnicę a nie tylko obiecywać a śledzie się cieszą
|
|
ja mu mówiłem ze szczylowi tak się skończy teraz wspomina moje słowa gnojek
|
|
ale podobno powaznie go tam przeorali bo koleszka mi o tym powiedzial
|
|
a i jeszcze jedo niemów do mnie synek bo Ja z tobą patelni po bruku nie ciągałem
|
|
Poszukuje kontaktu z właścicielem lokalu na ul.Mazowieckiej, obok Perfumerii Paryskiej (były sklep Eskapada) Dziękuję.
|
|
Mamy ochronę danych osobowych, więc to chyba nie jest najlepsze miejsce do ustalania właściciela lokalu. Są na to inne legalne sposoby, np. w UM.
|
|
A ja zawsze myślałem, że te kulki to tylko po to żeby samochód z rozpędu nie wjechał w Długą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |