Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drodzy Państwo -Nade wszystko |
Delikatnie z ptysiem bo to jeszcze 13-to letnie dziecko. Choć natrętne ale jeszcze nie zepsute. Prawda że ptys i jemu podobni mocno to forum zdołowali. Szkoda że jedyne co czytają to wypowiedzi na tym forum a nie lektury szkolne, bo tu spotkanymi tekstami nie da sie chyba błysnąć w klasie, a o ocenie to lepiej nie myśleć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drodzy Państwo -Nade wszystko |
>>Zlot gimnazjalistów się szykuje?:) Góra szósta klasa podstawówki....
|
|
hehehe...ptysiu napewno pujdzie :) jeśli chcecie to ja też moge wpaść domnie chyba nie macie zastrzeżeń .
|
|
>>Góra szósta klasa podstawówki.... i to zaocznej;) Zbych
|
|
jak by ktoś do mojego ciapka z finką skoczył to by mu głowa spadła
|
|
:))) za to na Narwii sa piekne labedzie DiDi
|
|
proponuje spotknie na bawwwelnie :P ptysiu nas ugosci i pokaze ta kraine miodem i mlekiem plynacej za jaka uwaza bawelne i ktorrej tak mocno broni...:Pq
|
|
Ja nawet by sie nie spotkałbo po co ? dla krytyki ?
|
|
No włąśnie cycq naipierw pomyśl potem zrób. Ale wątpie ze to jest nieralne. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
PTYSIU: I dziękuj Bogu bo po twoich wypowiedziach długo byś nie pochodził :) POZDR
|
|
jakiś on jest nienormalny.
|
|
No troche sie dowiedziałem o moim małym mieście. Zbych
|
|
A może ptusiu też jest kobietą?!?!?!...:))))))) Nie wiem kto broni tego kasztana... chyba tacy sami jak on. czy moze ktos mi wytłumaczyc, po jaki ch.. osoba która ma kilkanascie lat rozkminia tematy nie mając zielonego pojęcia(Z I E L O N E G O) co pisze?????????????????????????????? co mnie obchodzi ze on jest z bawełny czy skądinąd??? Masz coś do powiedzenia?- MÓW!!! ale z głowa Pisz se gówniarzu o klockach lego; albo skomentuj ostatni odcinek pszczółki mai. NARTA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |