Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adamek - młot na Europejską czarownicę |
huzkwarko pilo rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adamek - młot na Europejską czarownicę |
Polecam. http://www.doktorklepacki.pl/ W Łomży przyjmuje (chyba) w soboty. Najlepiej zadzwoń i się umów.
|
|
*X*X* na jakim jesteś etapie? czy TSF masz już za sobą? jeśli tak to jakie są twoje wrażenia?
|
|
wiesz co rzetelny juz dawno miało cie tu nie byc takze posłuchaj sie osoby wyzej i zrob co mowi
|
|
Chlopie wez odstaw troche internet, wyjdz do ludzi bo ci naprawde totalnie odwala.... Zgwalcili cie czy co ze masz takie leki? rudy błazen z druhem
|
|
Maro7 zamierzam się przygotowywać, bo nie chcę polec na piłkach, czy żeby mi czasu zabrakło, ale termin mam trochę później.
|
|
Zapomniałem na śmierć, że mamy kolejowo/gazowniczy wiadukt w mieście. :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PPM -> Właściwości -> Ustawienia -> Rozdzielczość ekranu (Ustaw na taką, jaka Ci pasuje. :)) -> Zastosuj. A co do scrolla: Panel Sterowania -> Mysz -> Kółko (Ustaw sobie jak Ci pasuje, ja mam na 3.) Jak z tym kółkiem nie zadziała, to kup nową myszkę. Pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
PPM - Prawy Przycisk Myszy- kliknij nim na pulpicie, następnie rób tak, jak napisałem wyżej. Panel Sterowania masz po prawej stronie w zakładce "Start" znajdującej się na dolnym pasku ekranu po lewej stronie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bylo ok dopóki nie zainstalowalam sterownikow do usb do nokii po tym jak zainstalowalam sterowniki mam wielkie ikony i w żaden sposob nie idzie ich zmniejszyc szukałam w google i wszedzie to samo co ty napisałes ale to nie pomaga
|
|
A jaką masz kartę graficzną? Masz do niej sterowniki zainstalowane na komputerze? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może lepiej 3majmy się tematu xD Też jestem ciekawa co za tydzień grają w Jeziorku??? :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
maro aktualnie nie jestem na żadnym etapie ;/ bo po raz 3 odesłali mi papiery.... w zeszłym roku zostałem usunięty za mandat gdy czekałem na komisje lekarską... i 163pkt poszly w piz... du :P teraz wybieram sie do wawy złożyć... ale powiem ci ze zakuwaj i ćwicz ile wlezie bo kumple którzy nie zostali wywaleni za mandaty po prostu z braku wakatów w Łomży jak i w całym podlaskim też zostali z niczym.... wiec trza mierzyć w co najmniej 170 pkt.. bo caly czas jest dużo oczekujących ludzi którzy maja dużo pkt,. rudy błazen z druhem
|
|
spieszę się wiec jak by co podbij do mnie na gg później 6027396 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nigdy nam nie dopisywal fart nie bylo lekko...
|
|
ikony ustawiłam :) a z kad ma sciagnac sterowniki do myszki BTC,MODEL M853P ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no..ten ŁKS to są takie chu*ograjce. Kiedyś to były mecze a teraz to nic nie pokazują, ja nie wiem dla kogo oni zrobili ten stadion, chyba zeby sie na niego popatrzyc, powinni zlikwidować ten klub bo to kompromitacja dla naszego kraju, żeby jeszcze osiągneli jakiś szczególny sukces. Takie jest moje obiektywne zdanie
|
|
jaja z tymi jego tematami hahahaha
|
|
Ulotki. Dni i godziny pracy do uzgodnienia. 8,18 zl brutto/h. Zgłoszenia o temacie: ŁOMŻA ULOTKI z nr tel przesyłamy na maila. telefon: 790457742 e-mail: praca@pieknimlodzi.pl czy ktoś to sprawdzał?
|
|
Masz podany telefon - czy tak trudno wykręcić numer podany w ogłoszeniu ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
gra i spiewa zespol z Pniewa...
|
|
a zagra przeboj ty mnie sie nie boj...
|
|
JAK UWAŻACIE CZY ŁKS AWANSUJE DO III LIGI Z Z KIM
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rzetelny pederastów możesz sobie w rodzinie poszukać :) arabski widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym, co się teraz dzieje na Z18.
|
|
tak, lks awansuje do (-3) ligi
|
|
jasiu ty buraku!!!!
|