Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Logika kabotynal!!! |
W Śniadowie jest 3 piekarnie o którą ci chodzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Logika kabotynal!!! |
A duzo ma sie czerwona twarz bo takim oczyszczaniu??? I ile dni gdzies schodzi czerwona twarz???
|
|
o kurde mam tylko B ... ;P
|
|
maro7 a przygotowywales sie do sprawnosciowki jakos specjalnie czy nie??
|
|
ja myślałam ze jestem tolerancyjna, a teraz mi sie agresor włączył. murzyny spowrotem na drzewo.
|
|
teraz w zasadzie te małolatki chcą to nosić, bo koleżankom się podoba i koleżanki noszą :)
|
|
tak jak w temacie
|
|
Przecież mieszkańcy (tylko członkowie spółdzielni), na walnym zgromadzeniu, mogą stawić się przynajmniej w 90 % i wybrać zupełnie nowych ludzi do zarządu. Zmieńmy zarząd, by mógł przyjrzeć się pracy prezesa Perspektywy. Bezpodstawnie nie można oskarżać go o naduzycia. Jeśli jednak zarzuty okażą się prawdziwe, wówczs możemy na ten temat podyskutować. Stawmy się więc wszyscy na zgromadzenie, aby dokonać właściwego wyboru.
|
|
Noż się w kieszeni otwiera... Jego stary z dzidą antylopy ganiał a teraz taka czarna ***** (wstawcie co chcecie prokuratura nie śpi hahaha) bije białą kobietę i cieszy się jakby karton bananów dostał. Bambusy z powrotem na drzewo! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
pojawia się jeden dewiat a już wszystkich na drzewo wysyłają to też jest dewiacja współczesnego świata
|
|
Po obejrzeniu filmiku instruktażowego uważam że nie ma potrzeby usilnie trenować przed tsf. Bardziej obawiam się TWO, zależy mi na tym aby zdobyć jaknajwięcej punktów. xxxANGELxxx kiedy Ty i gdzie masz TSF, przygotowujesz się jakoś? Pozdr
|
|
Ryszard "Ice Man" Kukliński, cyngiel mafii w USA zabił około 200 osób, ale czy mnie z tego powodu mają tam nie wpuścić...?
|
|
Witam . Gdzie w Łomży mogę iść na wizytę u dermatologa ? Najlepiej kobiety . I czy trzeba mieć skierowanie do niego ? Proszę też o podanie numeru telefonu . Bardzo dziękuje . Mirka2
|
|
już po raz kolejny to ogłoszenie sądząc po częstym jego publikacji to coś jest nie tak Takos
|
|
to co sie glupio pytasz?
|
|
a może któraś z dziewczyn przekuwała sobie "dzyndzel" ? :D brak podpisu
|