Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lubiana Łomża |
AAA i jeszcze jedno ptysiu :) BRAWO opłacało się tyle pisać postów i tematów jeden z nich właśnie jest w BEZCENEJ ja tyle nie pisałem to więc nie mam tyle postów w BEZCENEJ ale żeby było równo to jest i mój jeden temat :) Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lubiana Łomża |
ja sie już w to niebawie.
|
|
ja zycze wam smacznego jajka wesolych i spokojnych swiat w gronie rodziny i mokrego lanego poniedziałku.
|
|
i sami widzicie jakie posty pisze mrs kilka literek. a wy sie do mnie czepiacie
|
|
Dzięki adamus. Chwilowo nie poddaje się, ale zakładam taką możliwość. Za bardzo mi na kims zależy, żeby Go od siebie uzależniać - niech sam wybierze, ja dałam propozycję. Każdy ma prawo wyboru. Ale będę próbować. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku. A boje się jak cholera, że to i tak psu na budę. Myślę jednak, że i tak duuużo zrobiłam, a nawet nie wiedziałam, że jestem do tego zdolna. Zresztą wcale to nie było łatwe. pozdrawiam - A. ps. ryskago - ja Ci dam Zaraze!
|
|
ale te kilka literek MRSa wszystko wyjaśnia :) i nie potrzeba więcej słów =)
|
|
Niweiem co mam sam już zrobic. Najwyższy czas...
|
|
Weś zostań!!A od kogo ja będe sie dowiadywał nowin?? Zbych
|
|
Ptysiu bez urazy - to tylko moja fantazja, której czasami daje upust :) Moja rada pisz dalej ale rozsądniej ściemka wszystkim
|
|
oki zobaczym!!
|
|
Ulica równoległa do Rybaków - o jedną wyżej w górę Sikorskiego (to chyba Dworna). 3-6 dom na prawo jadąc od Sikorskiego - tanio i dobrze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |