Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uczczono ofiarę zbrodni koscioła |
ten co zawsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uczczono ofiarę zbrodni koscioła |
euforia 100% fajniejsza od nevady ale dawno już nie byłem może coś się zmieniło
|
|
Powiem krótko jeśli chodzi o ten pierwszy to jest Melina dla penerów i chamów, nielegalne seks interesy(z udziałem zwierząt) i narkotykowe, często można spotkać tam młodzież nieletnią, która uprawia ekshibicjonizm i seks z pierwszą lepszą osobą. Poprostu dno. Jeszcze chciałbym powiedzieć jedno, jesli któryś z was tam chce się wybrać to radzę mieć oczy dookoła głowy, ludzie "Rolmopsa" patrolują każdy klub nawet i ten, można nieźle oberwać a nawet zginąc tragicznie nie polecam. A jeśli chodzi o drugi klub Nevada Nur , jak najbardziej polecam:) sam jestem tam bywalcem czasem lubię się zrelaksować w tak komfortowym dla mnie miejscu, klimacik egzotyczny, muza gra, światła lecą tak jak powinno być:]. Wiadomo człowiek 24 h haruje na wydziałówce to mus jest się zrelaksować
|
|
euforia lepsza, ale na twoim miejscu pojechałbym do Fantazji w Jaświłach
|
|
specjalnie dla Ciebie otworzyli i czekają
|
|
w porównaniu do Łomży to wielkiego... przypomnę że na obchodach dni Łomży zagra Filcharmonia Kameralna gdzie w Zambrowie wystąpił np Piasek
|
|
każdy płaci ile chce.. Albo Ci taka płaca pasuje, albo nie..
|
|
kebabką chcesz być? nice... ;)
|
|
Czesc, jestem tu nowa. Moze orientujecie sie jakie sa aktualnie stawki za prace w gastronomii. Ostatnio proponowano mi w jednym z kebabow 7zl/h,+50% za nadgodziny i soboty i +100% za niedziele i swieta. Jak to wyglada w waszym wypadku. Bardzo prosze o powazne odpowiedzi.Jestem nowa nie tylko na forum ,ale i w Łomzy.pozdrawiam Z tego co się orientuję to co Tobie zaproponowano to normalna "łomżyńska" stawka w kebabach. Witaj w Łomży ! :)
|
|
@ ciborek ki - popieram Ciebie w 100%. W zeszłym roku byłem i było napradwe zajebiście! Piwo po 3zł, karuzela, gokardy, cyrk Zalewski i wiele, wiele innych atrakcji!!! rudy błazen z druhem
|
|
jak ruskie to u ruskich :P za piątaka czy tam 5.50
|
|
Ja mam 3 miejsca wolne, także nie da rady.
|
|
a o której zaczyna grać disco polo,do której to ma wszystko trwać i to będzie na świeżym powietrzu??? xD Dzięki z góry za odpowiedź xD
|
|
czy to wyglądało jak kropki lecące obok siebie? czy migało? z jakiego kierunku na jaki leciało? sprawdzę. rudy błazen z druhem
|
|
No to w zasadzie nie wiem dlaczego on rozpacza, że czasami coś za siebie i dla siebie zrobi, jak chce mieć pełną obsługę to niech sobie gosposię zatrudni :)
|
|
Nie bądzcie tacy źli, Wy nam pomozecie, My Wam pomozemy, z roznicy 4,5 tys glosow stopnialo do 1 tys mało nam brakuje, pomozcie! :/ :D
|
|
rzteleny obywatel.. prędej ciebie mają w dupie.. :D ----------------------------------- AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !! .
|
|
Ja wam nieroby powiem tak, że inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi :)
|
|
katolickie to do 21
|
|
monia tam duzo mlodziezy chodzi bo jezdze i widze
|
|
lisciok Dilerzy mają robotę i tak, więc alkohol powinien być rozpowszechniany w ten sam sposób, a tym samym tacy ludzie byliby surowo karani. Żeby nie było, nie jestem za legalizacją żadnych narkotyków ale moim zdaniem to niech się zastanowią albo w te albo we w te. Albo wszystko legalne albo nic nielegalne. Gdyby każda substancja psychoaktywna była zabroniona to nasz kraj byłby o wiele spokojniejszy, a dodam jeszcze problem innych legalnych środków odurzających np. sprzedawanych w aptece (kodeina, DXM itd.) które stają się nawet bardziej popularne od alkoholu zwłaszcza u młodzieży nawet w wieku 12-13 lat. Tyle mam do powiedzenia.
|
|
Gdybym znał twoją tożsamość to nie byłbyś już taki spryciarz i kozak :)
|
|
I WEŹ CZŁOWIEKU SIĘ NIE OŚMIESZAJ SWOIMI BAJKAMI .
|
|
Trzeba uciszać i eliminować takie nierządnice :)
|
|
dzięki za odzew !pozdrawiam
|
|
rzetelny_obywatel_extra: mam kolczyk w pępku i NIE jestem szmatą. W każdym tego słowa znaczeniu. Kolczyk to moja ozdoba a nie atrybut mówiący, że należę do rodzaju dziewczyn które są "Szmatami". Są tysiące dziewczyn, które pępek mają cały, ale ani siebie nie szanują i ani się dobrze prowadzą. Jeden szczegół wyglądu nie mówi o danej osobie. A jeśli Ty oceniasz ludzi po wyglądzie( a tym bardziej po małym szczególe wyglądu) to współczuję bycia osobą z ograniczonymi horyzontami. Pozdrawiam
|
|
Przecież to zwykła prowokacja. Po co to ciśnienie?:)
|
|
czemu nagle temat się urwał..? :/
|
|
Błąd ortograficzny w komunikacie?:) "prze zemnie" zadymę to Ty masz we łbie. A tak w ogóle to czemu na policję nie zgłosiłeś jak tak z Ciebie "rzetelny obywatel"? Ma zowsze Łomża
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |