piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgadzam się z posłem Wiplerem...

Ja jestem szeryfem w tym mieście

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgadzam się z posłem Wiplerem...

polkos cytaj uwaznie temat tu nie mowa o bulach tylko o savanie na ulicy pilsuckiego pub zaluz sobie swoj temat z bulkami i ochlapnietymi potrawami.nara milo bylo

ubrania zabawki buty kosmetyki generalnie to to samo co na stadionie tylko jest tego na pewno mniej niz tam

Sebo19 po czwarte primo nie awanturuj się bo zaraz ciebie spotka zaszczyt, wizyta na szosie zambrowskiej. Ja tu jestem od organizowania i ustawiania i ja zdecyduję kto ma występować a kto nie a władza ma wykonać.

Wracając do tematu:
takie coś jak Feel poprostu nie może wystąpić u nas w Łomży. Niejeden obywatel skarżył się mi na ten zespół i atmosferę jaka panuje na ich koncertach. Co drugi miał przykre wspomnienia związane z koncertem
"SKANDAL". W tej sytuacji zmuszony jestem interweniować a tzw. fani niech sobie jadą do innego miasta na ich koncert. Tak jak powiedziałem nie będzie chamstwa i gnojostwa w moim mieście!!!!!

powiem tak : rzetelny_obywatel_extra = kurwis.ko nad kurwiska.mi, pizdziele.c ;)

Proszę państwa wracając do tematu, czekam na wasze rzetelne opinie na ten temat

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org