Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smoleńska ,,NORYMBERGA,, |
masz racje dalem ciala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smoleńska ,,NORYMBERGA,, |
Macie problemy :) Wolne życie jest najpiękniejsze. Takos
|
|
Ty to nazywasz pubem ????? hahahahahahahah!!!!!
|
|
|
|
buhaaa masz po prostu szczescie
|
|
Argumentem jest rozwój pijaństwa w Polsce, skoro narkotyki są nielegalne to dlaczego alkohol tak skoro ta substancja również do nich należy?
|
|
Chyba nie chcesz porównać szkodliwości alkoholu ze szkodliwością narkotyków? Uzależnienia od tych dwóch rzeczy rodzą się po znacznie różnej długości stosowania, jak i są kompletnie różne w przebiegu. Tu w ogóle nie ma o czym mówić. Chyba, że masz jeszcze jakieś argumenty? A co do rozwoju pijaństwa - argument śmieszny, równie dobrze można wnioskować o zdelegalizowanie wszystkich słodyczy, bo przyczyniają się do otyłości społeczeństwa, w tym dzieci, a także do psucia się zębów :)) Pozdrawiam i czekam na sensowne argumenty za. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
do rzerelnego -obywatela esxtra Po pierwsze to jesteś extra mega debil nad debile Pod drugie jak ci nie pasuje FELL TO załatw kogoś innego Po trzecie kto ci takich głupot naopowiadał ? Po 4 Fell w zeszłym roku byłem w dziewczyną na koncercie Fella i była pełna kultura ze strony publiczności i jak i GWIAZDY PO 5 JAK MASZ PISAC GŁUPIE POSTY TO PROPONUJE UDAC SIE DO CHOROSZCZY PO 6 JAK CI NIE PASUJĘ TO W DOMU I OGLĄDAJ TELETUBISIE ( NA PEWNO TO TWOI PRZYJACIELE :!!!
|
|
do Sebo19 Po primo to nie Fell tylko Feel; po drugo sekundo to dostałem takie zgłoszenie od organów ścigania i jestem w ciągłym kontakcie z komisarzem policji; a po trzecio to nie jest śmieszne i to nie są żarty
|
|
chcesz zeby ponad polowe ludzi w Łomży było bezrobotnych? browar, sklepy, kluby nie mowie juz o puszkinach
|
|
Wspierajmy projekt "ZERO imprez w Łomży"
|
|
szeryfem to możesz byc w tej małej klitce w której stoi twoj komputer. i to tez nie do konca. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: megan (---.wifi.szeptel.net.pl) Data: 05-06-10 09:08 Autor: biess(pieczny) (82.139.163.---) Data: 05-06-10 05:33 Czytając te wypowiedzi dochodzę do wniosku iż osoby żyjące na tzw. "kartę rowerową" nie mają takich problemów.Moim zdaniem lepiej się szanują w takim związku niż mając ten papierek zwany aktem małżeńskim. Biess(pieczny) kwestia szacunku nie jest zależna od kawałka świstka papierku, za papierki jednak już podziękuje. Megam właśnie o to mi chodzi.Papierek to nie wszystko i na nim się nie kończy partnerstwo w związku jak co niektórym się zdaje.....
|
|
|
|
jak bym pisał takie głupoty jak ty, nie pokazałbym się nawet w worku na głowie...
|
|
Burakiem to może być twój ojciec Adamie, a ty Kaczor Donald nie spamuj bo dostaniesz bana.
|
|
acha to chyba nie rewelacja z tego co piszecie dzieki za info
|
|
Jakich bułkach? Powiedziałem o tym co mysle o tej Pizzeri! To jest Pizzeria a nie pub nie serwuja tam piwa
|
|
Jeśli coś mi zrobisz od razu wezwę policję a przypominam, że mam tam kontakty więc lepiej siedź na dupie i się nie odzywaj! skopiowane z twojej strony . CHWDP !!!! Kto tego Nie skopiuje !!! Ten trzyma z policją !!!! JP 100% POPIERAM Jesteś Gorszy niż ten Gracjan ,nie oglądam go ale ty to wogóle jesteś bez mózg i ktoś pisał że dzieci biorą przykład z takich gracjanów ? Ojj mylicie się powini Hip-Hop od 18+ bo ryje banie dzieciom w wieku podst-gimnazjum a takie JP i Firmy to powiny być spalone na stosie z całym tym złem bo pózniej takie dzieci jak TY i krzyczy JP pisze JP ale co do czego widać jaki jesteś twardziel i tak uciekniesz na komende ;-) ja do policji nic nie mam i nie krzyczałem nigdy JP ani nie słucham gowna które nie zna życia a policja im tyle zrobiła że nic . Więc daruj se te forum i usunoł sweet focie z nk i zamilk na wieki kowboju . rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |