Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Ledwo chodził, ale ZUS nie przyznał renty" |
Wnoszę o zdelegalizowanie alkoholu w Polsce, kto jest za?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Ledwo chodził, ale ZUS nie przyznał renty" |
a co to jest?sos dobry trzepie gosc a jak przejerzdzam to duzo mlodziezy tam jest
|
|
Jak widzicie koncert tego kontrowersyjnego zespołu został prze zemnie odwołany. Nie pozwolę by w Łomży odbywały się takie seksualistyczne imprezy z udziałem dzieci i dorosłych i grana była kontrowersyjna muzyka. Ponadto chciałbym nadmienić, że wokalista zespołu rozpija nieletnie osoby na koncertach oraz przeklina jak i również oddaje mocz na widownię. Są to niektóre przykłady które przytoczyłem wam dlatego ja nie dopuszczę do takich imprez w Łomży. Łomża to nie od takich zabaw jest, to jest spokojne miasto a nie burdel na kólkach. Dziękuję za uwagę do usłyszenia.
|
|
Wnoszę o legalizację kastracji czytając wypociny takich popaprańców.
|
|
za
|
|
Autor: rzetelny_obywatel_extra (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-06-10 15:42 Wnoszę o zdelegalizowanie alkoholu w Polsce, kto jest za? --- Jakie argumenty wysuwasz, Panie rzetelny obywatel?
|
|
Tak z ciekawości - co tam jest w tym "centrum chińskim" ? Używana odzież ?? ę
|
|
Savana moi drodzy to bardzo klimatyczna pizzeria na os. maria ( mam do niej duży sentyment)
|
|
Nie do końca się z tobą zgodzę bo w tych sprawach akurat mam pojęcie, jest wiele narkotyków o wiele mniej szkodliwych i mniej uzależniających od alkoholu więc?
|
|
to chyba ty pokazujesz swoją gębę na ogólnodostępnym portalu, przygłupku... podałeś swoje imię i nazwisko na swoim profilu 4lomza, więc możesz mi naskoczyć niedorozwoju... A za te wszystkie głupoty jakie tu wypisujesz ktoś powinien się tobą zająć, podszywasz się po różnych ludzi i kłamliwie wypisujesz brednie że głowa mała...
|
|
mam dwa miejsca w aucie do Warszawy, wyjazd 8.15 rano 519782388
|
|
ale andrzej przeciez to nie problem;) wystarczy dac cynk guzcowi and partnerzy o co tu zapier*ala i powiedziec ze podaje falszywe dane osobowe a to wystarczy zeby narobic mu klopotow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |