Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak wygląda zero. |
W Łomży alkohol jest nielegalny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak wygląda zero. |
Jebnij się w łep ;)
|
|
Właśnie Łomżyniacy pomóżcie!!! Wasze miasto już straciło szanse więc wspomóżcie sąsiadów a potem bawcie się na imprezie razem z nami ;))
|
|
Małżeństwo to w sumie legalna prostytucja - zawsze w jakiś sposob za to placisz, a skoro płacisz to można wymagać, lub zmienić partnerkę. I to nie ty masz pecha, poprostu inni mają szczęscie.
|
|
Nie głosujcie na ostrołęke, mamy swoje piwo i sikaczy reklamować nam nie trzeba...
|
|
korytkowiak zamknij dupe
|
|
20 kilo ? to czym go wypchales wata ?
|
|
To nie były lampiony, Byłem na balkonie w tym czasie. Lampiony by leciały z wiatrem, wiatr był w inną stronę. Widziałem jak przelatywały na 1 poziomie, a lampiony wznosiły by się do góry. Mam zdjęcie ale jest bardzo słaba jakość. Ten przelot wygłąda podobnie jak przelot w Malborku i Łodzi. Tylko u nas lecialo ich kilknanascie w odstepach po gdzieś 3 nieznajome pojazdy. Leciały bardzo cicho, bezszelestnie, ruchem prostoliniowym.
|
|
"rozowe okulary" po prostu jesteś pantoflarzem. masz sam co chciałeś, tak sobie żonę "wychowałeś" i teraz zbierasz tego żniwo. Może warto zastanowić się nad zaczęciem wszystkiego od nowa, z tą czy z inną kobietą. Słyszałem niedawno taki kawał : Żona wróciła do domu z pierwszego spotkania feministek. patrzy a mąż siedzi w fotelu przed telewizorem i nic nie robi. Żona z samego progu krzyczy : od dzisiaj nic nie będę tobie prała, nic nie będę tobie sprzątała, nic nie będę tobie gotowała, od dziś nie chcę cię nawet na oczy widzieć. No i nie widziała go jeden dzień, drugi dzień, trzeci dzień. Zobaczyła go dopiero na czwarty dzień, jak jej opuchlizna z oczu zeszła. pozdro
|
|
Za prawdę się nie linczuje.Miasto emerytów i rencistów.
|
|
narzekanie narzekaniem... ale po to mamy władze w tym mieście i po to płacimy podatki, żeby ta władza dbała o swoich obywateli, a nie tylko po to, żeby co miesiąc prezydent i reszta świty doglądali swoje konta w banku, jak im wpływa nie mała pensja... zgodzę się.. to miasto emerytów i rencistów... smutne miasto.
|
|
Sprzedam zelixę 15 , z polskiej apteki. info: woiter@o2.pl
|
|
"Jedno z tych pięknych miast: co dzień piwo co pół roku cyrk." rudy błazen z druhem
|
|
a kto ma nie być tego nie będzie
|
|
ja napewno nie bede glosowac na tą partie i na tego prezydenta co teraz jest buuuu
|
|
a co może w nosie lepiej wygląda? Kolczyk w pępku przynajmniej jest dyskretny, według niektórych dodaje uroku, według innych szpeci. Tak czy siak, widać go praktycznie tylko latem na plaży i jeśli jest mały i skromny to moim zdaniem w słońcu ładnie błyszczy i jest fajnym dodatkiem, tak jak naszyjnik czy bransoletka. no chyba że małolaty z sianem w głowie o każdej porze roku chodzą w bluzkach przed pępek i świecą kolczykiem z 3 przewieszkami i zatyczką w kształcie głowy hello kitty. to już inna historia. Także nie zjeżdżajcie dziewczyny za to,że chce pępek przekłuć. Nie jest to zmiana permanentna, jak tatuaż. Są inne z 15 kolczykami w jednym uchu, bądź w nosie które na to zasługują. madzia ja robiłam na długiej, zapłaciłam 100 zł. :) ale to było ponad 3 lata temu. Noszę skromne kolczyki, więc nie naderwałam nigdy dziurki i z przekłucia jestem zadowolona :) Pozdrawiam
|
|
To były lampiony na 100% bo patrzyłem przez lornetkę,startowały od strony Media Expert
|
|
Bo multimedia jest do dupy, w Łomży niema dobrego internetu. Najlepsze jest UPC ale jak w Łomży no to zostaje Netia 20mb. Pozdrawiam. PS. W tych czasach w ogóle nie opłaca się już brać mniej niż 20mb.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |