sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajemnica Nowogrodzkiej 5

ee.. progresywny trans :) oczywiście

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajemnica Nowogrodzkiej 5

Patrze tak na wasze tematy i wypowiedzi i myśle że jestem chyba na tym forum tematem numer 1 Niewiem co wam niepasuje we mnie a co wam pasuje jestem jaki jestem i taki zostane a na forum będe nadal sie wypowiadał i chyba nikt mi nieprzeszkodzi. Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć.

Ja słucham radia best energy na którym GRA DLA WAS DJ'ANDRE http://www.bestenergy.prv.pl/ polecamm

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

www.lks.lomza.tk :)

W 1924 i w 1925 r. wioślarze łomżyńscy nie brali udziału w Regatach Związkowych w Bydgoszczy. Przeszkodą w wyjeździe na te zawody był brak środków finansowych. W 1926 r. czwórka męska z Łomży w biegu nowincjuszy zajęła na dystansie 1650 m. III
miejsce w VII Regatach Związkowych w Bydgoszczy. W łomżyńskiej osadzie popłynęli: Jerzy Remiszewski, Stanisław Borys, W. Wejroch, T. Gedrojć. Sternikiem był Beniamin Krauze. Wioślarze z Łomży ulegli zawodnikom z Płocka i Torunia, a zwyciężyli wioślarzy z Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego, z Włocławka i Bydgoszczy.

regaty Związkowe - tak wówczs nazywano Mistrzostwa Polski organizowane przez krajowy związek sportowy.

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

Załączam świąteczne życzenia smaczności na stole, relaksującej atmosfery, zdrowia, wspaniałego humoru i pogody do spacerów dla wszystkich uczestników forum.

Dzieki MRS !!

bagrmosen

Teraz sa takie czasy wiec sie niedziwcie trzajakos na rodzine zarobić, a ludzie chcą mieć przy sobie troszke wiecej pieniedzy a mało zarabiaja to muszą brać łapówki nie pójda chyba do innej pracy a nawet jak pójda to te pieniadze z łapówek bardzo im sie chyba przydadzą kto z was by nie chciał miec troche wiecej pieniedzy ? To więc sie niedziewcie.

Pieprzycie głupoty !! Nie na wszystkich oddziałach pielegniarki są takie !! Bo wiem . No ale i tak się nie dziwcie bo więcej robio niż te lekarze a dostawają 1/3 tego co lekarz który siedzi pół dnia na stołku i wypisuje leki.

bagrmosen

Ale faza na dworze ulalala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org