piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakim prawem usunięty zostal komunikat o. Rydzyka ktory tu zamiescilem w sobote?

Jaka zwała z tego white boya ............hahaha dziecko ***** czarnego hiphopu ......ogarnij sie pojebie bo zal mi ciebie ***** nastepny ***** z pokolenia tedego ........ wez sie ***** za disco polo a nie za hip hop zasrancu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakim prawem usunięty zostal komunikat o. Rydzyka ktory tu zamiescilem w sobote?

Szybowce nie latają w nocy,podobnie jak balony.Więc raczej samolot.

Re: jakim prawem usunięty zostal komunikat o. Rydzyka ktory tu zamiescilem w sobote?

delegacja przyszlego przezydenta?

niestety ale wygrywa tylko jedno miasto:( i głosowanie jest do 7 czerwca więc za późno się nasze miasto obudziło. Post o tym temacie był już dawno na forum ( 21 maja ) lecz miał małe zainteresowanie toteż możemy się pożegnać z tym wydarzeniem :( i dalej mieszkać w dziurze zabitej dechami:(

Ja widziałem to w tamtym roku, bardzo nisko, powoli i w kierunku na zambrów, światła były białe.

udało mi się zrobić fotkę (mam super-aparat Nikona z funkcją rozjaśniania obrazu):

rudy błazen z druhem

Nie chciało mi się czytać tu wszystkiego powyżej i może napisze nie za bardzo na temat ale jeśli chodzi o spółdzielnię Perspektywa to ceny czynszów mieszkań takich samych jak w innych łomżyńskich spółdzielniach są sporo wyższe...! Dlaczego..?

po raz 745 ten sam temat

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dzis sa szkoły sa zamknięte :)

dzis szkoły sa zamkniete

Treść jest ukryta

akim prawem usunięty zostal komunikat o. Rydzyka ktory tu zamiescilem w sobote?

Treść jest ukryta

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100604/REG10/901915784

trzeba jechać do Suwałk z tego wychodzi bo w tej dziurze nic się nie dzieje.

Najlepsze miejsce na kolczyk to jezyk hmmm niezapomniane wrazenia:))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org