piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Karać polityków.

napewno na fotrach w piatek bedzie trawa jak nie wykosza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Karać polityków.

naiwazniejsze to pies,ktory chodzi za Toba slad w slad..on i tak Ciebie kocha, a kazde Twoje rzucone przez przypadek spojrzenie lub une caresse jest dla niego oznaka milosci,
nie rozumiem dlaczego zalezy Ci az tak, na tej rasie?

pieprze wasze kretasy polituj sie boze
mowcie otwarcie co sie stalo??

kiedy w tym roku będzie nabór do policji??

Program tegorocznych Dni Łomży:
26 maja
godz. 18:00 – Ogólnopolska Inauguracja Europejskiego Tygodnia Sportu dla Wszystkich, hala sportowa im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18 w Łomży,

28 maja
godz. 12:00 - Dzień Sąsiada, Stary Rynek

1 czerwca
godz. 10:00 - Słoneczna Estrada- impreza dla dzieci, Stary Rynek

7 czerwca
godz. 9:30 – XXI Konkurs Recytatorski „Uśmiechnięte strofki” , Klub Garnizonowy, Al. Legionów 133

8-11 czerwca - XXIII Międzynarodowy Festiwal Teatralny WALIZKA

8 czerwca
godz. 17:00 - „miejsce.pl” wystawa prac Andrzeja Dworakowskiego, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek
godz. 20:30 - „Clown Jonas is passing by” reż. John Gysenbergh, Jonna Theatre, Wilsele-Leuven /Belgia/ - Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

9 czerwca
godz. 21:00 - „Carmen Funebre”, spektakl Teatru Biuro Podróży, Poznań, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

10 czerwca
godz. 21:00 - „Exultet” - reż. Mariusz Kozubek, Teatr z Gliwic, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

12 czerwca
godz. 9:00 - X Olimpiada Caritas dla osób niepełnosprawnych „Zwyciężę bo pokonam samego siebie”, Hala im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18
godz. 11:00 - II Prezentacje Pieśni i Piosenki Wojskowej „Na żołnierską nutę”, park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14

13 czerwca
godz. 13:00 - Festyn Rodzinny Parafii Krzyża Świętego, ul. Zawadzka 55
godz. 17:00 – Przyjaciele Pani Hani, koncert z udziałem Jerzego Połomskiego, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3

14 czerwca
godz. 12:00 - „Mieszkam tutaj”- otwarcie wystawy pokonkursowej Galeria Bonar, ul. Wojska Polskiego 3

15 czerwca
godz. 12:00 - Uroczysta Sesja Rady Miejskiej z okazji 592. rocznicy nadania Łomży praw miejskich, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3

17 czerwca
godz. 18:30 - Koncert Galowy z okazji Dni Łomży i XV lecia MPWiK „Niech płynie muzyka” w programie znane arie i duety operowe; Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent , Anna Jeremus –Lewandowska sopran , Jacek Szymański tenor. Sala Koncertowa FKiWL ul. Nowa 2,

19 czerwca
godz. 14:00 - Czerwcowy Konkurs Jednego Wiersza, MBP ul. Długa 13

25 czerwca
godz. 19:00 - „Rock na wakacje” koncert, Klub Pop Art, ul. Wojska Polskiego 3

2 lipca
godz. 18:30 - „Letnia Promenada” koncert Filharmonii Kameralnej im. Witolda Lutosławskiego, Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent, Grzegorz Piotr Kołodziej – baryton. W programie m.in. Vivaldi, Mozart, Bizet . Park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14 (w razie niepogody w Sali Koncertowej FKiWL, ul. Nowa 2)
godz. 19:00 - Dominika Czarny wystawa promocyjna, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek

a gdzie koncert na muszli ja się pytam????????????????????? dno.....

Za 50 zł mozna kupic.Nie oplaca sie nagrywac bo trzeba kupic 2 plyty po 5zl i piwko dobre:)

to strasznie drogie te plyty tam u ciebie w ameryce......

dzięki ANGEL.
nie chcę uprawnień nauczycielskich, bo ja magisterkę chcę teraz zrobić, licencjat już mam z czegoś innego.
czemu tylko rok??

koniowi dupe urwało......

keep ten gościciec mogliby podpiąć pod Dni Łomży i by było fajnie.co nie zmienia faktu, iż w łomży jest za mało koncertów pod chmurką.wstyd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org