Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karać polityków. |
napewno na fotrach w piatek bedzie trawa jak nie wykosza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karać polityków. |
naiwazniejsze to pies,ktory chodzi za Toba slad w slad..on i tak Ciebie kocha, a kazde Twoje rzucone przez przypadek spojrzenie lub une caresse jest dla niego oznaka milosci, nie rozumiem dlaczego zalezy Ci az tak, na tej rasie?
|
|
pieprze wasze kretasy polituj sie boze mowcie otwarcie co sie stalo??
|
|
kiedy w tym roku będzie nabór do policji??
|
|
Program tegorocznych Dni Łomży: 26 maja godz. 18:00 – Ogólnopolska Inauguracja Europejskiego Tygodnia Sportu dla Wszystkich, hala sportowa im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18 w Łomży, 28 maja godz. 12:00 - Dzień Sąsiada, Stary Rynek 1 czerwca godz. 10:00 - Słoneczna Estrada- impreza dla dzieci, Stary Rynek 7 czerwca godz. 9:30 – XXI Konkurs Recytatorski „Uśmiechnięte strofki” , Klub Garnizonowy, Al. Legionów 133 8-11 czerwca - XXIII Międzynarodowy Festiwal Teatralny WALIZKA 8 czerwca godz. 17:00 - „miejsce.pl” wystawa prac Andrzeja Dworakowskiego, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek godz. 20:30 - „Clown Jonas is passing by” reż. John Gysenbergh, Jonna Theatre, Wilsele-Leuven /Belgia/ - Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka 9 czerwca godz. 21:00 - „Carmen Funebre”, spektakl Teatru Biuro Podróży, Poznań, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka 10 czerwca godz. 21:00 - „Exultet” - reż. Mariusz Kozubek, Teatr z Gliwic, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka 12 czerwca godz. 9:00 - X Olimpiada Caritas dla osób niepełnosprawnych „Zwyciężę bo pokonam samego siebie”, Hala im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18 godz. 11:00 - II Prezentacje Pieśni i Piosenki Wojskowej „Na żołnierską nutę”, park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14 13 czerwca godz. 13:00 - Festyn Rodzinny Parafii Krzyża Świętego, ul. Zawadzka 55 godz. 17:00 – Przyjaciele Pani Hani, koncert z udziałem Jerzego Połomskiego, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3 14 czerwca godz. 12:00 - „Mieszkam tutaj”- otwarcie wystawy pokonkursowej Galeria Bonar, ul. Wojska Polskiego 3 15 czerwca godz. 12:00 - Uroczysta Sesja Rady Miejskiej z okazji 592. rocznicy nadania Łomży praw miejskich, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3 17 czerwca godz. 18:30 - Koncert Galowy z okazji Dni Łomży i XV lecia MPWiK „Niech płynie muzyka” w programie znane arie i duety operowe; Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent , Anna Jeremus –Lewandowska sopran , Jacek Szymański tenor. Sala Koncertowa FKiWL ul. Nowa 2, 19 czerwca godz. 14:00 - Czerwcowy Konkurs Jednego Wiersza, MBP ul. Długa 13 25 czerwca godz. 19:00 - „Rock na wakacje” koncert, Klub Pop Art, ul. Wojska Polskiego 3 2 lipca godz. 18:30 - „Letnia Promenada” koncert Filharmonii Kameralnej im. Witolda Lutosławskiego, Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent, Grzegorz Piotr Kołodziej – baryton. W programie m.in. Vivaldi, Mozart, Bizet . Park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14 (w razie niepogody w Sali Koncertowej FKiWL, ul. Nowa 2) godz. 19:00 - Dominika Czarny wystawa promocyjna, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek a gdzie koncert na muszli ja się pytam????????????????????? dno.....
|
|
Za 50 zł mozna kupic.Nie oplaca sie nagrywac bo trzeba kupic 2 plyty po 5zl i piwko dobre:)
|
|
to strasznie drogie te plyty tam u ciebie w ameryce......
|
|
dzięki ANGEL. nie chcę uprawnień nauczycielskich, bo ja magisterkę chcę teraz zrobić, licencjat już mam z czegoś innego. czemu tylko rok??
|
|
koniowi dupe urwało......
|
|
keep ten gościciec mogliby podpiąć pod Dni Łomży i by było fajnie.co nie zmienia faktu, iż w łomży jest za mało koncertów pod chmurką.wstyd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |