piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Resortowe Dzieci w Ratuszu: Pan Zięć w Parku Przemysłowym, a Synowa w Urzędzie.

Faceci po prostu myślą bardziej logicznie a kobiety emocjonalnie ot co.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Resortowe Dzieci w Ratuszu: Pan Zięć w Parku Przemysłowym, a Synowa w Urzędzie.

www.antygracjan.blogspot.com

Re: Resortowe Dzieci w Ratuszu: Pan Zięć w Parku Przemysłowym, a Synowa w Urzędzie.

Dwór czarneckich polecam.

Ciekawe widowisko, dużo strzelonych bramek a zwłaszcza ze stałych fragmentów gry z całą pewnością cieszą. Do końca sezonu 2009/2010 pozostały TYLKO 4 mecze w tym 1 wyjazdowy z Cresovia Siemiatycze. Gra podopiecznych Sławomira Kopczewskiego może się podobać, ale niestety nie przekłada to się na ilość widzów na stadionie. Rozumiem kibiców na emigracji (krajowej również) że czekają na relacje na stronie internetowej, nie rozumiem miejscowych kibiców pozostających w domach oglądając mecze w telewizji.
ŁKS potrzebuje wsparcia, 2-3 tysiące skandujących gardeł działa jak super "dopalacz" że o kasie Klubowej też wspomnę. PAMIĘTAJCIE IM WYŻSZA LIGA TYM WIĘCEJ POTRZEBA PIENIĘDZY W KASIE KLUBU!!! znając ceny biletów łatwo policzyć wpływ ze sprzedaży. NIE SIEDŹCIE W DOMACH, NA NASZYCH OCZACH TWORZY SIĘ HISTORIA NOWEGO ŁKS-u NA MIARĘ NASZYCH MARZEŃ ALE I "KIESZENI" NASZ KLUB MOŻE ZAJĄĆ NALEŻNE MU MIEJSCE TYLKO Z PAŃSTWA POMOCĄ. WARTO PAMIĘTAĆ ŻE KUPUJĄC BILET POPIERASZ NASZ KLUB I CELE DO KTÓRYCH ZMIERZA.

źródło: http://www.lks.lomza.pl/news.php?readmore=122

rudy błazen z druhem

tylko chodzi i mruczy, marudzi, wysluchuje, doszukuje

Podpisuję się pod powyższym pytaniem...nie ma nigdzie opini :(

Wyprzedziłeś mnie whiteboy ,miałem na myśli dosłownie to samo co napisałes w kilu postach.
Jazda z pozerami!

Postanowilam zrobic generalny remont w lazience, potrzebny mi jest spec o nazwisku DRAN'. Slyszalam ze jest bardzo dobry, rzetelny , wywiazuje sie z postanowionego sobie terminu, dokladny , jego zawod jest jego miloscia, w rekach mu sie pali robota, nigdy nie partaczy, czlowiek honoru, znawca ostatniej technologii hydraulicznej.Czlowiek, ktorego mozna szukac ze swieczka.Rozrywany miedzy bogaczami, ktorzy sa, uprzywilejowani korzystajac z jego uslug, tylko jemu zdolna jestem powierzyc tak drobna prace jaka jest generalny remont mojego brodzika.Odplata za usluge tej klasy, jest do uzgodnienia, a slowo DRANIA jest dla mnie swiete.Prosze, gdy ktos uslyszy prosze o to moj telefon 22549755.

W Wenecji na weselu byłam raz i mam dobre zdanie o tej sali ;) Faktycznie, dość uciążliwe jest wchodzenie po schodach, ale sala ma swój urok, jedzenie jest dobre i miejsca do tańczenia nie brakowało. Parkiet nie jest śliski ;)

Pandto dobrze wspominam wesela w mniejszej sali na Fadomie.

Sala weselna w jędrusiowej jest śliczna i pod względem estetycznym jest wg mnie najlepsza w okolicy. Tylko parkiet jest dość śliski:/ I warto dodać że właściciel sali jest człowiekiem bardzo uprzejmym, co zdarza się zawsze :)

W konopkach, "Pod Topolami" również polecam. Przed sala są ławeczki i parasole, także jest gdzie posiedzieć, urządzona ładnie i przytulnie ;) Większa sala jest naprawdę duża, tylko denerwuje słup pośrodku :P

Na każdej z tych sali w obsłudze są najczęściej młode dziewczyny które sobie doskonale radzą z roznoszeniem jedzenia i obsługą.

Co wiedziałam- napisałam :)

jestem zainteresowana kupnem zelixy badz tez meridi.wysylka tylko za pobraniem.

ALE JAK POSZLEM TO BYLEM !!:D

robiłaś tak szczebiotka? I co udawało się udawanie?

Witam serdecznie.
Jestem z 59 Drużyny Harcerskiej Ptaki - Ptakom.
Nasza drużyna od poniedziałku jeździ samochodem marki STAR i zbiera dary dla powodzian. Wszystko przewozimy do Hali Targowej, do boxu nr 31, gdzie są składane dary dla powodzian.

Dzisiaj w godzinach popołudniowych jeździmy:
- osiedle Zawady,
- Łomża przy Szosie,
- ul. Zdrojowa.

Prosimy o dołączenie się do naszej akcji.

Informacji udziela drużynowy, phm. Krzysztof Pyczot
pod numerem telefonu: +48 604-284-106.

rudy błazen z druhem

..wcześniej napisała że dostała 5 na maturze za ściąganie... Więc nie_pajacuj_w_nowej_wersji nie pisz tu głupot.

ahh, sorry
Niepubliczna Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Białymstoku

to może być wyrostek, o ile nie wycięli Ci już ;) lepiej iść do lekarza. Chyba że zapomniałaś dodać, że masz okres lub biegunkę.

z tego co pamiętam szczebiotka napisała w jakimś swoim super poście, że ludzie jedzący kiełbaski itp z grilla to biedota a teraz wyskakuje z tematem pasztetowej i chleba :) popisała się nie ma co;]

!

Autor: marta_a (82.139.146.---)
Data: 29-05-10 21:06

kiedy spotkasz tego swojego jedynego i poczujesz taka prawdziwą najprawdziwszą miłość wtedy zrozumiesz postępowanie zakochanego

AMEN.

cholera jaki wstyd z tym sciaganiem!moglam zamknac buzie, zacisnac usta i nie dac wymknac sie temu wyznaniu..

Jak widać debilizmu nawet przy największych tragediach powstrzymać nie dacie rady.
Jeśli sam zbyt zamknięty jesteś aby pomóc to chociaż nie przeszkadzaj - nie ośmieszaj.

Miałem to samo w weekend nie wiadomo od czego,przez jedną noc biegunka,2 może 3 dni i Ci przejdzie także nie masz co się martwić,jakiś wirus hula i takie są efekty.

Treść jest ukryta

Zalety produktu
- jakość wykonania (gumowany tył, precyzyjnie złożona obudowa itp)
- najlepszy ekran jaki widziałem
- super szybki system, niezwykle efektowny graficznie
- ma wszystko co jest potrzebne w tej klasie telefonu
- najlepsza przeglądarka www
- gmail, facebook, klient maila, gtalk, wszystko użyteczne i na poziomie Iphona
- wygodne i użyteczne aplikacje, wigdety,
- dowolna personalizacja telefonu, kapitalna książka adresowa, wysyłanie smsów,
- doskonała przeglądarka pdfów
- super użyteczna klawiaturka ekranowa, czuła i precyzyjna
- wyjście słuchawkowe 3,5minijack i podpinasz swoje ulubione słuchawki

Wady produktu
-Problemy z połączeniem bluetooth i innymi telefonami z poziomu podstawowego oprogramowania telefonu.
-Ta bateria...Żeby chociaż trzymała z 2-3 dni.
-Mogli by dorzucić do telefonu kartę większą niż 4giga
..I jakiś futerał
-Brak odtwarzania divx (podobno ma się pojawić wraz z aktualizacją)

;)))

Na stronach internetowych Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji został opublikowany stenogram rozmów utrwalonych w "czarnych skrzynkach" samolotu TU-154M, który rozbił się pod Smoleńskiem.
http://www.wykop.pl/ramka/377729/scenogramy-z-tu-154m/
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12327767,title,Zobacz-zapis-z-czarnych-skrzynek-rzadowego-Tu-154,galeria.html

okres masz koleś

ewakuowali mieszkancow z twojego bloku zaraz wybuchnie tam bomba

Chodziło o to żeby nie wpaść w błoto.

po szczebiotke przyjechali

nom=] i?

Znam tego człowieka od paru ładnych lat, jestem jego znajomym można rzec.
Z jednej strony mu współczuję a z drugiej dobrze mu tak bo on tak pier... że głowa mała.Takie smuty że szkoda gadać.Ponadto wywyższa się, czuje się bohaterem wobec słabszych a gdy staje przed oczami mu silniejszy to spier... gdzie pieprz rośnie Dobrze że ktoś przemówił mu do tego łba .

PS : On nie ma żółtych papierów jak ktoś napisał powyżej .

No niestety dziś mnie też dopadło green - wirusówka

Głos oddany na waszą Ostrołęke pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org