Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posel kolakowski |
Po pierwsze grzybek to mój sąsiad z klatki obok Po drugie co ja wam robie wyzywam was ? kogo tu wyzywam jedynie co to cycka bo on mnie wyzywa Po trzecie Niepodobaja wam sie moje wpisy to nieczytajcie ich i dajcie mi spokuj Po czwarte Róbcie coi chcecie admin zadecyduje /)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")... ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posel kolakowski |
Ryskago a czemu cie ostatnio niebyło ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
/)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")... ... & vice versa!
|
|
Zacznie sie tu chhyba jakas kłutnia :P A mordercre niacgh zląpia jak najszybciej :d /)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")...
|
|
Do Ryskago do Krakowa za kilka lat pojade rowerem ale nie w tym wieku :D hehe uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Prawda jest taka, że nie znacie, Ludkowie mili, Ptysia. Ja wprawdzie też mało Go znam, ale i tak wiem, że robi nas tu wszystkich nieźle w trąbę... ADALL to wiedział... No właśnie, gdzie jest ADALL?? Co się z Nim dzieje?? Czy ktoś wie?
|
|
Przeczytaj posty Vlada, czy nie przypominają Ci charakteru wypowiedzi ADALL-a. Pozdrowienia. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
A moze wyzucimy cycka i miska ? kto jest za ?
|
|
NN :))
|
|
No właśnie co by było z tym forum wywalmy cycka i miska 2lo tylko fakty bez komentarza
|
|
Marcin nastpępny przeciwko mnie ?
|
|
Raport za rok 2003 badający sytuację gospodarstw domowych prezentuje szybko powiększającą się liczbę Polaków żyjących w nędzy, wynika z niego, że ponad 7,7 mln osób mieszka w rodzinach znajdujących się na granicy ubóstwa, gdzie na miesięczne utrzymanie członka rodziny przypada co najwyżej 10 zł dziennie.W jeszcze gorszej sytuacji znajduje się blisko 5 milionów Polaków, którzy na swoje miesięczne utrzymanie mają mniej niż 960 zł, czyli najwyżej 8 zł dziennie na osobę. Natomiast 23 miliony obywateli naszego kraju (60%) żyje poniżej minimum socjalnego, czyli granicy określającej strefę niedostatku i ostrzegającej przed ubóstwem.Z kolei UNICEF w swoim najnowszym raporcie alarmuje, że w Polsce w latach 90 przybyło ponad 4% dzieci, które żyją w ubóstwie. Według tych badań w naszym kraju w biedzie żyje 12,7% najmłodszych, najwięcej na Warmii, Mazurach i w Świętokrzyskiem. najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
Przeczytajcie i koniecznie skomentujecie.... obłęd http://info.onet.pl/1,15,11,10130426,30366106,1525171,0,forum.html nie dość że my jesteśmy podlasie, to jeszcze sami Białorusini POZDR
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |