piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ukraińcy to prawdziwi bohaterowie :)

Jeśli ktoś pracował na tagich targach lub coś nie cos wie na ten temat to proszę o pomoc!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ukraińcy to prawdziwi bohaterowie :)

Albinos : to nie jest kwestia zaufania. tzn być może też, ale nie chodzi tu o zaufanie np. mojego chłopaka do mnie tylko o zaufanie mojego chłopaka do mojego przyjaciela..
wątpię, żeby Tobie było na rękę gdyby Twoja dziewczyna na której bardzo bardzo bardzo Ci zależy spotykała się ze swoim perzyjacielem. większość ludzi niestety nie wierzy w przyjaźń damsko-męską bo ta zdarza się sporadycznie.
Wy - 'samce' - macie już to w naturze że o partnerkę trzeba walczyć jak lew. można powiedzieć, że chcecie ją mieć na własność, i nikt nie może się do niej zbliżyć. jesli poczujecie się zagrożeni, zaraz rzucacie się do ataku.

rozmawiacie o jakims domku, a tam jest ich tyle, ze ja sie gubie
przyznam,ze teren i gora sama w sobie -ciekawi i intryguje swoja legenda
Wiem ze czesto odbywaja sie tam pielgrzymki rowerowe oraganizowane przez ksieza z okolicznych kosciolow, dodam ze to jedyna tego typu atrakcja po za fortami do ktorych jest mniejszy...dostep, co mnie smuci -to to , ze na fortach nalezy sie nachodzic , by cos porzadnego zobaczyc, natomiast na bonie wszystko namacalne golym okiem, i chociaz wspinaczka nie jest latwa, to widak jaki sie z niej ma jest olsniewajacy i imponujacy

denver.oklejają auta w Łomży na ul.Piłsudskiego Firma nazywa się Plandeki jakieś tam,nie pamietam dokładnie nazwy,jadąc od ul.Spokojnej za Tikmarem pierwsza w prawo,pierwsza od Orlenu i do samego końca po lewej.tel.666 077 088
Pozdrawiam

lepiej pojedź sobie do śledziewa i tam masz media markt tutaj to szkoda nerwów i czasu

skoro się rozeszły, to nie masz szczęścia

Tani sposób na zwabienie i robienie klijenta w trąbę.
Dwa miesiące temu, również dałem się skusić na taką pseudo-promocję. I wyjaśniam mądrali powyżej że, byłem pierwszego dnia "promocji" i zaraz po otwarciu sklepu. chodziło o zakup odtwarzacza mp3. Okazało się że, takich odtwarzaczy niema. Dowiedziałem się że, być może są na magazynie i będą dowiezione. Za pokwitowaniem, zostawiłem równowartość mp-trójki i czekałem na dowiezienie. Na trzeci dzień, odebrałem pieniądze. Prawdopodobnie, po promocji dowieziono.
Szkoda tylko że, taką "polityką", sklep wypracowuje sobie, niezbyt dobrą opinię.
pozdrawiam wszystkich

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org