sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekspert Binienda :)

Zatykanie nosa rozwiązuje problem;) Ale niestety tylko na chwile:( Z tego co wiem w aptekach dostępne są środki zapobiegają chrapaniu. Nazwy niestety nie znam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekspert Binienda :)

dostepne są
datong spray p/chrapaniu
puranox spray p/chrapaniu
silence zmniejszający intensywność chrapania
snoreeze listki do gardła pakowane po 14 szt p/chrapaniu

nie pakuj się w to.nie warto.

A sobie możesz założyć do uszu tzw. stopery, też w aptece kupisz i nic nie będziesz słyszał.

przyjdzie taki dzień kiedy ja dostane klucz do miasta no i nastąpi to co ma nastąpić niestety alkohol będzie wszędzie no i co będą więcej gadał ;)

Albinos: wyobraz sobie taka sytuację. załóżmy ze jestes dziewczyna. masz świetnego chłopaka, z którym na serio planujesz swoja reszte zycia. niestety ten chlopak ma taka jedna wade: nie pozwala ci sie spotykac z twoim przyjacielem.
wolisz mimo wszystko spotykac sie z przyjacielem ryzykując, ze do konca zycia bedziesz pluła sobie w brodę, że miłość twojego zycia przeleciała ci między palcami? i ze prawdopodobnie nie zaznasz juz szczescia? wybiegam daleko w przyszlosc myslami, wiem.
załóżmy, ze ten twoj przyjaciel nie ma drugiej połówki jeszcze.
zważ na to, że on kiedys jednak ją znajdzie, a wtedy ty zostaniesz sama jak palec.
bez męża, bez przyjaciela.

koteczku- mi nic nie przeszkadza, mozesz przenniesc sie do mnie, i masz klopot z glowy.., ja spie baardzo twardym snem i z tego wszystkiego pobudzam sie rano..czekam

ja tam pracowalem jako kierowca niby ale z kierowcy to byl tylko dojazd na te targi i powrot a robilem wszystko jak opisalem a i na kasie tez stalem i po nie spanych nocach za kolko bardzo niebezpiecznie ale nikogo to nie obchodzi moze jak ktos sie zabije to zwroca na to uwage.ciekawe ile mi zaplaca jak chcesz to idz sama sprawdz umowa zlecenie na 16 dni targowych w miesiacu ale nie licza ze dzien wczesniej sie wyjezdza i dzien po lub w nocy sie wraca

zacznijcie sie mnie bać w takim razie :] hahahaha a i jeszcze jęsli planuje się z kimś przyszłość to raczej taki związek powinien wpierw potrwać minimum z rok lub dwa żeby wpierw poznać sie w 100% bo przez np pół roku nie poznasz go w całości takie jest moje zdanie no ale każdy ma swoje we łbie i tutaj nic nikt nie poradzi.
Wszyscy idzcie do psychologa hahaha ja ostatnio byłem i było zaje*iście :]

A moze ktos z forumowiczow wie, ile mozna zarobic na udostepnieniu swojego samochodu, czyli nakleic na nim czyjas reklame i czy to sie w ogole oplaca. Gdzies cos takiego mozna zrobic

dobrze, że zaznaczyłeś ze to tylko twoje zdanie.
i ja nie musze sie nim kierowac ;]

Debile - podobne słupy stoją na środku chodnika w okolicach Statoil.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

el pablo widze ze w tej firmie sie nic nie zmienilo po moim odejsciu, ale ze jako kierowca stales za kasa - szok no i nie mow ze jeszcze tam nocowales!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org