Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież Franciszek: Hipokryci przebrani za świętych nie są chrześcijanami |
latwo sobie wyobrazic taka niezreczna sytuacje, wspolczuje uzytkownikom tej drogi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież Franciszek: Hipokryci przebrani za świętych nie są chrześcijanami |
mmmmmm, marta_a gdybys wiedziala...
|
|
To było chyba jakies potracenie pieszego,moze dlatego nie przestawili samochodu...
|
|
wypij sam ta wodke, nie odrywaj ust od gwinta, jednym tchem..
|
|
auuuu najlepsza wódka jest u Wieśka w sklepie...ale nie ma to jak "małpka" balsamu pomorskiego wypita na alejkach :)
|
|
moja tymilu moja lu moja lubisienka moja ty slogodamilowie moja lu taka lus'niaca ty co nieblaskotchlebisz mnie i ods'rudkulisz wenafrodziewanna i nirwasnisz mi swego krzyzowa obezdusze swymi tklimelami eropsych i szeptuwabiami lian polozen swych i skorzyczek ra,bkow i ciurmaczkow< moja lu moja chlu moje miej moj micie ptakodemonico bogorozanna wrozyrybko moje lubisia,tko malu moje lubisnie moja lu i le moja najle najlampi mie,sko moje lu zawrotu galaktyk ajaku lu tajni moja lu s'lisz lutylko mojedyna wszech lu pelzycia moja cala lu ty tymilu z hiszpanskiego przelozyl robert stiller z pomoca stanislawa zembrzuskiego OLIVERIO GIRONDO 1891-1967
|
|
niewyspany kierowca pojdzie do kicia...
|
|
z mieszkaniem czy bez?
|
|
"Nakaz pracy w Polsce wprowadzała ustawa z 7 marca 1950 roku " i "ustawa z 26 października 1982 roku "o postępowaniu wobec osób uchylających się od pracy" (przymus zatrudnienia polega na tym, że ma się obowiązek jakiegokolwiek zatrudnienia). " dla informacji obie ustawy padły razem z całym PRL-em i nie obowiązują także śmiało możesz maszerować w procesji czwartkowej, będzie wakat i chętni na niego. rudy błazen z druhem
|
|
nie to samo panie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |