Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towarzysz Putin dokonał doskonałego anschlussu |
glupie gadki zostaw dla siebie i zamilcz jesli nic madrego nie masz do powiedzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towarzysz Putin dokonał doskonałego anschlussu |
Szkoda tylko że ten szczybiotak to kolejna odsłona jasia srasia.
|
|
ja bym radził nawet nie wchodzić tam. Nic sie tam nie zmieni dopóki ''Tofik'' (dla pracujących tam wiedzą kto to taki :] ) będzie tam na szczycie hehe Takos
|
|
dziękuję dobranoc! rozejść sie nie ma na co patrzeć!
|
|
przekłucie dziecku uszu traumy u niego nie wywoła a nawet pomoże bo im dziecko starsze tym będzie bardziej się takowego przekłucia bało ;) rudy błazen z druhem
|
|
Witam :) Ostatnio tak się zastanawiałam czy zawsze jest tak, że kiedy ktoś z waszych bliskich (znajomych czy przyjaciół) znajduje sobie drugą połówkę to powoli zatraca się kontakty z resztą znajomych i przyjaciół? Osobiście znam wiele takich przypadków ale znam także 1 przypadek gdzie tak nie jest a to ogromna rzadkość. Czy to jest normalne że tak się dzieję? Wg mnie takie następstwa są hmm żałosne i świadczące o niedorosłości i nieumiejętności pogodzenia nawzajem miłości i przyjaźni. Oczywiście wiadomo że nowa miłość to i chce się z nią spędzać wiele czasu ale dla równowagi chyba powinno znaleźć się też czas dla reszty przyjaciół? Jestem ciekawa waszej opinii i uwzględnijcie także przyjaźń jednego z ''zakochanych'' z płcią przeciwną. Zabronić ''zakochanemu'' przyjaźni z płcią przeciwną i jednocześnie zniszczyć tą przyjaźń którą niekiedy budowali latami? Temat może troszkę dziecinny ale jakby nie patrzył dość często spotykany bez względu na nasz wiek.
|
|
Podbijam
|
|
OBCIAC MU DWIE RECE PRZY SAMEJ DUPIE
|
|
debila to szukaj u siebie w rodzinie idiotko
|
|
on jej nie pobil tylko napewno bronil sie przed kolejnym atakiem na tle rasowym i religijnym.poza tym myslal ze ona ma taki duzy brzuch bo pozera czeczenskich uchodzcow.a wy wszyscy jestescie niedobrzy, jak mozna ich nie kochac,a milosc wybaczy wszystko.nawet jak zaczna do nas strzelac w naszych domach to tez bedzie nasza wina bo za malo dalismy im milosci
|
|
porzadny to znaczy taki co nie pije,nie pali i nie chodzi na dupy?i jeszcze ma sie znac na alfa romeo 156?to takiego to nie znam rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ty Majałgosia! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo... rudy błazen z druhem
|
|
ja mam kawałek budy kawałek ciała....ja jak pi**dolnę a Ty co masz? co masz?!?!?! SQ4 HGW..... euuuuuułłł koleżanko....jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś
|
|
uchodźcy i emigranci to w większości tak naprawdę wirus trawiący takie kraje jak m.in. GB, Niemcy, Austria, USA, no i... Polska.
|
|
Nie no posłuchaj Karol....czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie pooopełniłem.... :D wytłumacz się,przedstaw kim jesteś wy***alaj
|
|
dziś finał. kolejny bez "nas". kiedy to się zmieni?
|
|
Soho, co Ty powiesz hmm.., ciekawe jest to co powiedziałeś. Aż prosi się o kolejny temat. Proszę państwa i tutaj mamy kolejny gorący warty uwagi temat. Wiadomo iż młodzież Barbadosu jest w wysokim stopniu zdemoralizowana, młodzież 7kier też nie lepsza od barbadoskiej tak samo jak i ten cały małolacki lokal, bo mam tam swoich zwiadowców i wiem jaka panuje tam atmosfera w tym klubie. Mam również informacje, że w Rzymiance już utworzyła się szajka przestępcza Barbadosu i 7kier i te bandyctwo razem z kryminalistami zaczynają demoralizować bywalców Rzymianki. Na szczęscie jak narazie nie odnotowałem tam poważniejszych przestępstw . Będę śledził ten temat na bierząco i napewno powrócę do niego bo teraz idę na kawę. Pozdrawiam
|
|
Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarna sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz czlowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - lobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzie. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanie. Życinski prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechce - zrobie". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje sie bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armie BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sadzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!
|
|
Nie wiem jak na Ciebie mówią ;) W każdym razie dzięki za podbicie, możesz postować jeszcze, to temacik będzie na topie.
|
|
PO?;/
|
|
Wczoraj przy ulicy Niemcewicza zaginął bialo czarny kotek z charakterystyczną czarna plamka na nosie oraz czerwoną obrożą zwierzak jest zadbanym domowym kotkiem jeśli ktos go widział albo wie gdzie moze przebywac proszę o kontakt na forum lub na email www.tusia15.lomza3@wp.pl Proszę bez zbendnych komentarzy.
|
|
no ale małpa@ właśnie o to mi chodzi:) dlaczego trzeba brać pod uwagę to że już nie będzie się można spotykać z przyjaciółmi? dlaczego? czy właśnie to jest następstwem tego że jest się w związku? ''Oddanie się bezgranicznie miłości'' jak to napisałaś to raczej skoro się oddaję bezgranicznie to jednak i tak pojawia się granica między przyjaciółmi:/ czy wtedy jest oddanie bezgraniczne? kiedy blokuje cię druga osoba? nie zabronie toć spotkać się mojemu chłopakowi z kolegami, mało tego ja nawet nie zabraniam spotkać mu się z przyjaciółką ( tak tak ma przyjaciółkę od dziecka) ufam mu i to mi wystarcza. wiem że mnie nie zdradzi itp Dla mnie np nie jest logiczne takie zabranianie i ograniczanie bo w końcu związek to nie kajdany a wielkie uczucie:) Jeszcze zrozumiałe kiedy jedna ze stron kiedyś ''zdradziła'' no to wtedy rozumiem granice. Czy chodzi tutaj w tym całym gdybaniu jedynie o ''zaufanie''? Ja poprostu nie moge pojąć takiego rozumowania heh rudy błazen z druhem
|
|
nie chyba tylko jest na pewno :D
|
|
jak sentymentalnie....:D he..:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bardzo zabawne.
|
|
Haunted Pajac to ci w oko napluł i krzywdę ci w życiu zrobił ;] auuu Koleś
|
|
Koncert będzie pod monitoringiem. Bez obawy, także moi ludzie będą uważnie obserwować przebieg koncertu, zapewniam że żaden 16 latek nie napije się kropelki piwa, a jesli już do tego dojdzie to opiekunowie zostaną ukarani wysoką sankcją. Jeszcze raz proszę się nie martwić będzie wszystko pod kontrolą
|
|
Czy w tym roku ruszy budowa stacji benzynowej na Szosie Zambrowskiej przy blokach Spółdzielni Mieszkaniowej Jedność?
|
|
auuu koleś biladen bo porwał i lepiej mu z nim auuu teraz kotek na dziadku grandzie nadaje
|
|
Hauonted Boże nagrywaj...zanieś na policję... :)
|
|
Nie no posłuchaj Hauonted..czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie poopełniłem...
|
|
Mogę się założyć , że teraz Hauonted siedzi na forum i wszystko nagrywa na kamerę :) spedemon.....umiesz pisać z sadeltowym pogłosem :D? ja jestem w trakcie nauki SQ4 HGW
|
|
Widzisz Czarny Aniele, chodziło mi o to że, ktoś w poście powyżej, napisał zdanie po polsku, wplatając słowa angielskie. Doprawdy niewiem, po co i na co. Zrozumiałbym gdyby, chodziło np nazwy miast, lub imiona. Przecież można było napisać wszystko po polsku, lub po angielsku. W związku z tym, podałem powyżej, przykład dwóch zdań, pisząc je tak, jak się je słyszy i jak rozmawiają rodacy za granicą. Rozmawiają po polsku, lecz że poznali już trochę słów angielskich, starają się umieścić je, pomiędzy polskimi słowami. W dodatku, te wyrazy przekręcając(spolszczając). Niestety, brzmi to strasznie. No więc, albo piszę zdanie po polsku, albo po angielsku, jeżeli ten język na tyle znam. I podobnie mówię. Lecz nie będę robił, do k-nędzy, polsko-angielskiego mixa, a przy okazji, z siebie durnia. Mam sąsiada który, ujrzawszy znajomą dziewczynę zawołał: siema girls. W dodatku wymawiając "girls" tak jak się pisze. Więc pytam, co ty pieprzysz i po jakiemu? Może wystarczy. Trzymaj się-Aniołku. rudy błazen z druhem
|
|
Na spokojnej tam gdzie naprawiają rowery to naprawiają też motorowery możesz tam zapytać.
|
|
u ślusarza
|
|
Lech Roch Pawlak
|
|
nic sie nie mysli bo po co
|
|
:)
|
|
Franio11 idz zobacz czy nie ma ciebie na muszli.... pisiorku jeden
|
|
Przecież to było wiadome od początku... Kliczko nie załatwi Albercika na początku, bo by się ludzie wkurzyli, że tyle kasy wydali na 20sekund walki... bawil się z Albercikiem jak chciał, a w tej 10 rundzie to przecież nie były mocne strzały, ale na Albercika wystarczyło, padł jak dlugi... Albercik zgodził się na walke dla rozgłosu i dla kasy, wiedzial doskonale, ze nie ma szans, Kliczko przeciez nic ciekawego nie pokazal....
|
|
Auuuuuuuu
|
|
przyznam ze twoje zagadki , nie naleza do latwych, duzo poswiecasz czasu na ich wyszukiwanie nie mow mi, ze posiadasz, plik zdjec, juz gotowych..pod reka..?
|
|
nie rozmawiam z soba, moge Cie zapewnic! co prawda ten wylew.., mozna do monologow zaliczyc..
|
|
Z Łomży nie piszesz,nawet nie z Polski więc co Cię to tak boli??
|
|
I tu się kolego zgadzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zablokowane rondo w godzinach szczytu, i brak reakcji jakiejkolwiek służby. rudy błazen z druhem
|
|
Czy jest ktos kto wysle zelixe do niemiec za pobraniem?Prosze o szybka odp.
|
|
Ludzie, zbierać się w sobotę na mecz, bo w Łomży zostały już tylko 3 mecze i przerwa do czasu nowych rozgrywek na koniec sierpnia. Żeby nikt nie żałował, że nie poszedł na demolkę na Zjeździe część któraś tam...?
|
|
"Chyba najwyższy czas zacząć mówić o tym głośno co dzieje się w Browarze!!!" a ja Ci napisze, że to już nie pierwszy taki temat w sprawie świąt na browarze i też się bardzo dziwię, że tam jeszcze porządku inspektory nie zrobili, no chyba, że gruba koperta idzie to rozumiem, bo nie ma sprawiedliwości na tym świecie i nie będzie. kocie filemonie oni tam zapindalają 7 dni w tygodniu to się nie dziw, bo jak tam dostaniesz wolne w weekend to dopiero jest święto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |