piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Towarzysz Putin dokonał doskonałego anschlussu

glupie gadki zostaw dla siebie i zamilcz jesli nic madrego nie masz do powiedzenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Towarzysz Putin dokonał doskonałego anschlussu

Szkoda tylko że ten szczybiotak to kolejna odsłona jasia srasia.

ja bym radził nawet nie wchodzić tam. Nic sie tam nie zmieni dopóki ''Tofik'' (dla pracujących tam wiedzą kto to taki :] ) będzie tam na szczycie hehe

Takos

dziękuję dobranoc! rozejść sie nie ma na co patrzeć!

przekłucie dziecku uszu traumy u niego nie wywoła a nawet pomoże bo im dziecko starsze tym będzie bardziej się takowego przekłucia bało ;)

rudy błazen z druhem

Witam :) Ostatnio tak się zastanawiałam czy zawsze jest tak, że kiedy ktoś z waszych bliskich (znajomych czy przyjaciół) znajduje sobie drugą połówkę to powoli zatraca się kontakty z resztą znajomych i przyjaciół? Osobiście znam wiele takich przypadków ale znam także 1 przypadek gdzie tak nie jest a to ogromna rzadkość. Czy to jest normalne że tak się dzieję? Wg mnie takie następstwa są hmm żałosne i świadczące o niedorosłości i nieumiejętności pogodzenia nawzajem miłości i przyjaźni. Oczywiście wiadomo że nowa miłość to i chce się z nią spędzać wiele czasu ale dla równowagi chyba powinno znaleźć się też czas dla reszty przyjaciół? Jestem ciekawa waszej opinii i uwzględnijcie także przyjaźń jednego z ''zakochanych'' z płcią przeciwną. Zabronić ''zakochanemu'' przyjaźni z płcią przeciwną i jednocześnie zniszczyć tą przyjaźń którą niekiedy budowali latami? Temat może troszkę dziecinny ale jakby nie patrzył dość często spotykany bez względu na nasz wiek.

Podbijam

OBCIAC MU DWIE RECE PRZY SAMEJ DUPIE

debila to szukaj u siebie w rodzinie idiotko

on jej nie pobil tylko napewno bronil sie przed kolejnym atakiem na tle rasowym i religijnym.poza tym myslal ze ona ma taki duzy brzuch bo pozera czeczenskich uchodzcow.a wy wszyscy jestescie niedobrzy, jak mozna ich nie kochac,a milosc wybaczy wszystko.nawet jak zaczna do nas strzelac w naszych domach to tez bedzie nasza wina bo za malo dalismy im milosci

porzadny to znaczy taki co nie pije,nie pali i nie chodzi na dupy?i jeszcze ma sie znac na alfa romeo 156?to takiego to nie znam

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Ty Majałgosia! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...

rudy błazen z druhem

ja mam kawałek budy kawałek ciała....ja jak pi**dolnę a Ty co masz? co masz?!?!?!
SQ4 HGW..... euuuuuułłł koleżanko....jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś

uchodźcy i emigranci to w większości tak naprawdę wirus trawiący takie kraje jak m.in. GB, Niemcy, Austria, USA, no i... Polska.

Nie no posłuchaj Karol....czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie pooopełniłem.... :D wytłumacz się,przedstaw kim jesteś wy***alaj

dziś finał.
kolejny bez "nas".
kiedy to się zmieni?

Soho, co Ty powiesz hmm.., ciekawe jest to co powiedziałeś. Aż prosi się o kolejny temat. Proszę państwa i tutaj mamy kolejny gorący warty uwagi temat. Wiadomo iż młodzież Barbadosu jest w wysokim stopniu zdemoralizowana, młodzież 7kier też nie lepsza od barbadoskiej tak samo jak i ten cały małolacki lokal, bo mam tam swoich zwiadowców i wiem jaka panuje tam atmosfera w tym klubie. Mam również informacje, że w Rzymiance już utworzyła się szajka przestępcza Barbadosu i 7kier i te bandyctwo razem z kryminalistami zaczynają demoralizować bywalców Rzymianki. Na szczęscie jak narazie nie odnotowałem tam poważniejszych przestępstw . Będę śledził ten temat na bierząco i napewno powrócę do niego bo teraz idę na kawę. Pozdrawiam

Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka
czarna sukienkę ma ten koleżka.
Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja
kto godny chwały a kto wręcz kija.
Leje na serce miód swoim gościom
do adwersarzy zionie miłością.
Żyda, Masona czuje z daleka
wszystko w nim widzi oprócz czlowieka.
Glemp traci nerwy: "Rydzyk - lobuzie",
Tadzio z uśmiechem nadyma buzie.
Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie",
to on rozkręca nową kampanie.
Życinski prosi: "weź - odpuść sobie",
a Rydzyk: "spadaj, co zechce - zrobie".
Rząd go popiera, prezydent chwali
Lepper z Giertychem pokłony wali.
Czuje sie bosko jak w siódmym niebie
do Sejmu wchodzi tak jak do siebie.
A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje
armie BERETÓW mobilizuje.
Ich nie obchodzi, co sadzi prasa -
że dla Rydzyka Bogiem jest KASA.
Mohery wielbią swego pasterza
dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!

Nie wiem jak na Ciebie mówią ;) W każdym razie dzięki za podbicie, możesz postować jeszcze, to temacik będzie na topie.

PO?;/

Wczoraj przy ulicy Niemcewicza zaginął bialo czarny kotek z charakterystyczną czarna plamka na nosie oraz czerwoną obrożą zwierzak jest zadbanym domowym kotkiem jeśli ktos go widział albo wie gdzie moze przebywac proszę o kontakt na forum lub na email www.tusia15.lomza3@wp.pl
Proszę bez zbendnych komentarzy.

no ale małpa@ właśnie o to mi chodzi:) dlaczego trzeba brać pod uwagę to że już nie będzie się można spotykać z przyjaciółmi? dlaczego? czy właśnie to jest następstwem tego że jest się w związku? ''Oddanie się bezgranicznie miłości'' jak to napisałaś to raczej skoro się oddaję bezgranicznie to jednak i tak pojawia się granica między przyjaciółmi:/ czy wtedy jest oddanie bezgraniczne? kiedy blokuje cię druga osoba? nie zabronie toć spotkać się mojemu chłopakowi z kolegami, mało tego ja nawet nie zabraniam spotkać mu się z przyjaciółką ( tak tak ma przyjaciółkę od dziecka) ufam mu i to mi wystarcza. wiem że mnie nie zdradzi itp Dla mnie np nie jest logiczne takie zabranianie i ograniczanie bo w końcu związek to nie kajdany a wielkie uczucie:) Jeszcze zrozumiałe kiedy jedna ze stron kiedyś ''zdradziła'' no to wtedy rozumiem granice. Czy chodzi tutaj w tym całym gdybaniu jedynie o ''zaufanie''? Ja poprostu nie moge pojąć takiego rozumowania heh

rudy błazen z druhem

nie chyba tylko jest na pewno :D

jak sentymentalnie....:D he..:D

Treść jest ukryta

bardzo zabawne.

Haunted Pajac to ci w oko napluł i krzywdę ci w życiu zrobił ;]

auuu Koleś

Koncert będzie pod monitoringiem. Bez obawy, także moi ludzie będą uważnie obserwować przebieg koncertu, zapewniam że żaden 16 latek nie napije się kropelki piwa, a jesli już do tego dojdzie to opiekunowie zostaną ukarani wysoką sankcją. Jeszcze raz proszę się nie martwić będzie wszystko pod kontrolą

Czy w tym roku ruszy budowa stacji benzynowej na Szosie Zambrowskiej przy blokach Spółdzielni Mieszkaniowej Jedność?

auuu koleś biladen bo porwał i lepiej mu z nim auuu teraz kotek na dziadku grandzie nadaje

Hauonted Boże nagrywaj...zanieś na policję... :)

Nie no posłuchaj Hauonted..czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie poopełniłem...

Mogę się założyć , że teraz Hauonted siedzi na forum i wszystko nagrywa na kamerę :)
spedemon.....umiesz pisać z sadeltowym pogłosem :D? ja jestem w trakcie nauki
SQ4 HGW

Widzisz Czarny Aniele, chodziło mi o to że, ktoś w poście powyżej, napisał zdanie po polsku, wplatając słowa angielskie. Doprawdy niewiem, po co i na co. Zrozumiałbym gdyby, chodziło np nazwy miast, lub imiona. Przecież można było napisać wszystko po polsku, lub po angielsku.
W związku z tym, podałem powyżej, przykład dwóch zdań, pisząc je tak, jak się je słyszy i jak rozmawiają rodacy za granicą. Rozmawiają po polsku, lecz że poznali już trochę słów angielskich, starają się umieścić je, pomiędzy polskimi słowami. W dodatku, te wyrazy przekręcając(spolszczając). Niestety, brzmi to strasznie.
No więc, albo piszę zdanie po polsku, albo po angielsku, jeżeli ten język na tyle znam. I podobnie mówię. Lecz nie będę robił, do k-nędzy, polsko-angielskiego mixa, a przy okazji, z siebie durnia.
Mam sąsiada który, ujrzawszy znajomą dziewczynę zawołał: siema girls. W dodatku wymawiając "girls" tak jak się pisze. Więc pytam, co ty pieprzysz i po jakiemu?
Może wystarczy.
Trzymaj się-Aniołku.

rudy błazen z druhem

Na spokojnej tam gdzie naprawiają rowery to naprawiają też motorowery możesz tam zapytać.

u ślusarza

Lech Roch Pawlak

nic sie nie mysli bo po co

:)

Franio11 idz zobacz czy nie ma ciebie na muszli.... pisiorku jeden

Przecież to było wiadome od początku... Kliczko nie załatwi Albercika na początku, bo by się ludzie wkurzyli, że tyle kasy wydali na 20sekund walki... bawil się z Albercikiem jak chciał, a w tej 10 rundzie to przecież nie były mocne strzały, ale na Albercika wystarczyło, padł jak dlugi... Albercik zgodził się na walke dla rozgłosu i dla kasy, wiedzial doskonale, ze nie ma szans, Kliczko przeciez nic ciekawego nie pokazal....

Auuuuuuuu

przyznam ze twoje zagadki , nie naleza do latwych, duzo poswiecasz czasu na ich wyszukiwanie
nie mow mi, ze posiadasz, plik zdjec, juz gotowych..pod reka..?

nie rozmawiam z soba, moge Cie zapewnic!
co prawda ten wylew.., mozna do monologow zaliczyc..

Z Łomży nie piszesz,nawet nie z Polski więc co Cię to tak boli??

I tu się kolego zgadzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zablokowane rondo w godzinach szczytu, i brak reakcji jakiejkolwiek służby.

rudy błazen z druhem

Czy jest ktos kto wysle zelixe do niemiec za pobraniem?Prosze o szybka odp.

Ludzie, zbierać się w sobotę na mecz, bo w Łomży zostały już tylko 3 mecze i przerwa do czasu nowych rozgrywek na koniec sierpnia.
Żeby nikt nie żałował, że nie poszedł na demolkę na Zjeździe część któraś tam...?

"Chyba najwyższy czas zacząć mówić o tym głośno co dzieje się w Browarze!!!"

a ja Ci napisze, że to już nie pierwszy taki temat w sprawie świąt na browarze i też się bardzo dziwię, że tam jeszcze porządku inspektory nie zrobili, no chyba, że gruba koperta idzie to rozumiem, bo nie ma sprawiedliwości na tym świecie i nie będzie.

kocie filemonie oni tam zapindalają 7 dni w tygodniu to się nie dziw, bo jak tam dostaniesz wolne w weekend to dopiero jest święto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org