sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przegrać honorowo

"Zgodnie z ustawą DZ. U. 04.187.1922 z dnia 11.09.2004 o bezpieczeństwie imprez masowych Klub Sportowy "Mlekovita" informuje, że mecz pomiędzy KS Mlekovita - ŁKS Łomża w dniu 26.03.2005r o godz. 12.00 jest zakwalifikowany przez Komendę Powiatową Policji w Wysokiem Mazowieckiem jako mecz o podwyższonym ryzyku.
W związku z powyższym klub może przyjąć kibiców w grupie zorganizowanej 60-70 osób. Kibice ci zostaną wylegitymowani, nagrani i będą przebywać w oddzielnym ogrodzeniu.
Decyzją Zarządu klubu kibice w grupie zorganizowanej płacą: 10zł za bilet normalny, a dla normalnych kibiców ceny są następujące: 10zł za bilet normalny i 5zł za bilet ulgowy."

*****!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przegrać honorowo

Napewno ja sie nieszlajam po zadnych klubach.

;)))))))))))))to sie jeszcze zobaczy

Cześć!
Problem nadal mnie nurtuje. Kiedy powiedzieć - mam już dosyć? A może nadal wbrew nadziei starać się osiągnąć szczęście? Może zanim osiągnę to szczeście to muszę trochę sobie pocierpieć, może to jest cena za nie? Może wtedy będę bardziej doceniać to co dostanę od życia? Pewnie to trochę skomplikowane, bo nie piszę wszystkiego, bo i po co, ale sama do końca nie jestem przekonana co zrobić. Chociaż nie, chwilowo nie poddaje się i jeszcze spróbuję się porozumieć z moim szczęściem. A jeżeli robię źle? Pozdrawiam - szczególnie Ptysia, który czyta wszystkie posty i nawet odpowiada, nie ważne jak.

rudy błazen z druhem

to mi daj nagrode.

wara kmioty od 2 lo !!!!!!!!!!! 2 lo wychowalo wiele osob ktore cos soba reprezentuja.jesli jest przereklamowane to czemu jest tam najwiecej skladanych podan i odsiew jest najwiekszy???? bog dal ze skonczylem 2 lo i gdybym mial wybierac wybralbym poraz drugi to same liceum...

A OD DYREKTORA TO PAAAAASZLI WON !!!!!! czlowiek o nieksazitelnej osobowosci,wyrachowany i kulturalny.2lo niemoglo trafic lepiej z dyrektorem ...on oddaje cale swe serce zeby 2lo bylo warte swej reputacji...

jaki wkret z ta studniowka... co ty koleszko piszesz za farmazony?? ze dyrektor wybral filmowcow?? nie wydaje mi sie...chociaz moge siemylic.u mnie na studniowce kazda klasa wybierala swojego filmowca...ktory przedtawial swoje koncepcje na temat krecenia filmu...dyrekotr nie mial nic do [powiedzenia bo to klasa placila i klasa wybvierala. i nie sadze zeby to zmienilo sie przez rok ( bo rok temu skonczylem 2 lo :)))) bo 2 lo to skzola z tradycjami i funkcjonujaca wg obranych zasad.

jesli czyta ten post jakis gimnazjalkista ktory mawatopliwosci ktore lo w lomzy wybrac to z czystym sumieniem polecam mu 2 lo!!!!!!!!!!
BO TA SZKOLA JEST PO PROSTU W KIT :)))))

Duży huk jest jak zabieraja szkło.

rudy błazen z druhem

ptysiu91 napisał(a):

wy jestescie niektórzy jacys nienormalni.

BUHAHAHAHAHAHAHA ptysiu zawrzyj dziob karakanie buahahhaha lamusie ...:))) ja ptsiu chyba sie juz domyslam kim ty jestes...bo tajk sie sklada ze niestety mieszakm niedaleko bawwelny...

rudy błazen z druhem

ŁKS: już nie najeżdżaj, bo informacja o tym jest na stronie głównej

nie wiem dlaczego ktoś by miał zrezygnować... zwykły komunikat

W SOBOTĘ WSZYSCY JEDZIEMY DO MEKSYKU!!!

Zbych

Gosienka masz racje bez komętarza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org