Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek Cz. dyskryminuje bezdomnych i bezrobotnych |
kupcie sobie ten tusz i nie róbcie siary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek Cz. dyskryminuje bezdomnych i bezrobotnych |
rozpierdoliliśmy ich jak siwy dym. ŁKS!!!!!
|
|
Cisza
|
|
trzeba było go pilnować a nie wypuszczac na cale dnie zeby łazil sie pałętał za wszytskimi przechodniami ;]
|
|
Nie dygajta piszta hahaha.....jakos przezyjemy hahaha... To chyba szach i mat hahaha.... Bo i taki jestem...
|
|
hehe na rtl też było i na olektv.pl ;) walka myśle bardzo dobra albert pokazał że nie jest z pierwszej łapanki tyle i w kilku rundach był lepszy od Kliczki ale wyłapał na szczene i spłynął ..
|
|
!!!ŁKS ŁOMŻA - KOLEJARZ CZEREMCHA!!! Dotychczasowe wyniki ŁKS-u w rundzie wiosennej: ŁKS Łomża 4-0 Włókniarz Białystok Rudnia Zabłudów 0-1 ŁKS Łomża (pierwsza w sezonie przegrana Rudni na własnym stadionie) ŁKS Łomża 5-1 Piast Białystok Pomorzanka Sejny 0-5 ŁKS Łomża ŁKS Łomża 4-2 Dąb Dąbrowa Białostocka Znicz Suraż 0-1 ŁKS Łomża ŁKS Łomża 4-0 Sparta Augustów Wissa Szczuczyn 2-1 ŁKS Łomża (zimny prysznic) ŁKS Łomża 7-0 Hetman Tykocin Czyli: 8 meczów na wiosnę wygranych i 1 przegrany. 32 gole strzelone! 5 straconych. Co tu dużo pisać...? Przed meczem z Tykocinem, napisałem, że ŁKS wbije Hetmanowi kilka ładnych goli i będzie można się opalić na stadionie za darmo. Wszystko przewidziałem, tylko nie spodziewałem się, żę wynik będzie aż tak wysoki, czyli 7-0!!! a najlepsze, że mógł być jeszcze wyższy! Kto nie był na meczu bo nie mógł, czy uważa że siedzenie w domu i walenie palcami w klawiaturę jest jednak lepszą rozrywką, niech żałuje! Ja rozumiem, że np. ktoś nie lubi piłki nożnej i nie chodzi na mecze, ale jak nasi piłkarze złapali wiatr w żagle, to warto przyjść popatrzeć na to, co robią ze Swoimi przeciwnikami, a przy okazji złapać trochę słońca. W sobotę 5 czerwca o godzinie 17.00 spodziewam się conajmniej tego samego,czyli demolki Czeremchy. Chłopaki potrafią grać dla Swoich kibiców i na własnym stadionie. Zapraszam każdego kibica piłki nożnej i nie tylko na mecz. Zmobilizujmy się i zapełnijmy te trybuny jak za dawnych czasów. Tam nikt nie gryzie! sobota godzina 17.00
|
|
powodzenia paula i zycze ci takich klijentow jak ty sama jestes, piec zlotych w kieszeni i wymagania. rudy błazen z druhem
|
|
a ja nie dawno gdzieś go widziałem ;D:)
|
|
Skopiuj te adresy i wklej w rubrykę adresat: pwasikowski@poranny.pl, wstawinska@poranny.pl, Lukasz.Chwalko@agora.pl, redakcja_portalu@agora.pl, listydogazety@gazeta.pl, listydogazety@gazeta.pl, sekretariat@bia.tvp.pl, kkurianiuk@radio.bialystok.pl, mtomkiel@radio.bialystok.pl, redakcjaml@moja-lomza.pl, news@money.pl, jihad.caucasus@gmail.com, internet@radio.bialystok.pl Wyślijmy maila z pytaniem dlaczego między innymi te redakcje nagłośniły sprawę ściągnięcia z głowy chustki Czeczenkom, tak, że wiedział o tym cała Polska, a o sprawie pobicia przez Czeczena ciężarnej kobiety nie wspomniała żadna z powyższych redakcji.
|
|
chyba w Rossmanie jest
|
|
Jak wrażenia po koncercie Pezeta i Małolata ? ;> Frekwencja była niezbyt wysoka, czy mimo to warto organizować takie występy w naszym mieście ?
|
|
Dobre :)
|
|
Były plotki, że ostatnie partie są w Carrefourach, supermarketach z sieci Piotr i Paweł i w Rossmanie. Ale w naszych jeszcze, albo już, Frugo nie widziałem...
|
|
Pamiętając Juwenalia z poprzednich 2 lat liczyłem na dużo więcej. Dwa lata temu impreza na starym rynku była naprawdę udana, rok temu mimo pogody tez był całkiem nieźle. Wydawało mi się, że wszystko idzie w dobrą stronę, że z roku na rok będzie coraz lepiej. Sponsorzy widzieli jakie tłumy ściągają na Juwenalia więc chyba łatwiej było ich pozyskać niż 2 lata temu kiedy Juwenalia były wielką niewiadomą? Ludzie czekali na kolejna dużą imprezę, na manifest środowiska akademickiego Łomży. Nie wyszło.
|
|
a ja wolę Red Bulla
|
|
prosilam bez zbednych komentarzy..
|
|
z niemieckich samochodów dobre to już pozostały tylko nazwy marek;)
|
|
wiem wlasnie bylam tam wczoraj i te zbyl kotek ale bialo rudy .
|
|
Jeden syf i tyle kiedys ktos powiedzial: Dajcie czlowieka a my znajdziemy paragraf.... Na kazdego moze pasc...."Symetria"
|
|
Chodzę tam od bardzo dawna i ta Pani zawsze traktowała mnie miło, często z uśmiechem, zawszę chwile pogadała itp. Też jestem sprzedawcą i powiem szczerze, że każdy ma lepsze i gorsze dni, ale jeśli jakiś klient mi podpadnie to go sobie zapamiętuję i raczej już nie będę nad nim "nadskakiwać". Wątpię czy chciałabyś tam pracować, podziwiam tę kobietę, biorąc pod uwagę stosunek jej szefa do pracowników i ich wynagrodzenia.
|
|
Myślisz długo - no to Frugo
|
|
Dystroier obok jest rozwinięty ten skrot
|
|
to już druga moja wpadka wiec najlepiej jak za kółko nie wsiadać w stanie upojenia ha pozdrawiam i sorki ;) rudy błazen z druhem
|
|
Prawdopodobnie dopiero na wiosnę 2011. lomzanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |