Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowi-starzy VICE |
eeee ja tylko podbijam DamianE'03 ma rację. więc chętnych zaprasza się na podane wyżej miejsce i czas spotkania Kibiców ŁKS. jeszcze tylko kilka dni,a czas leci więc szybka męska decyzja! JEDZIEMY!!!!!!!! POZDRO ŁKS faNS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowi-starzy VICE |
No, wiosna już tuż, tuż :) Nad rzeką bobry, słoneczko świcie, ptaki odlatują/przylatują. Śnieg się topi, jest trochę błotka, ale zaczyna być pieknie. To była wyjątkowa nudna zima...
|
|
Proponuje spotkanie w Metrze Ptysiu dojedzie tramwajem a polak samolotem;)
|
|
Łubudu :) Flesz mob będzie, będzie, będzie :) 2. kwietnia :) o 15.35, zgodnie z czasem na ratuszowym zegarze, Przegłosowany pomysł, to... to... ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" Nie jest to nadzwyczajny pomysł, ale proponuję małą modyfikację: Balonów nikt nie będzie pompował przez trzy minuty, ponieważ.. to niemożliwe :) Nie wypuścimy ich w górę z tych samych powodów (chyba, że ktoś ma hel w płucach). Co więcej - to zwyczajny sposób na zrobienie mega-śmietnika. A więc: usiądziemy na tych samych schodkach, tuż za przystankiem autobusowym, obok hali targowej (patrz => mapka w dziale Zobacz, na www.cossiedzieje.webpark.pl). O 15.35 zgodnie z czasem na zegarze z Ratusza wszyscy zaczną dmuchać. Akcja będzie trwać równo do chwili, gdy ostatnia osoba napompuje swojego balonika :) Wtedy każdy pójdzie w swoją stronę. Mam jedną tylko prośbę, żeby nie było tak, że wszyscy idą w jednym kierunku (na przystanek, przykładowo). :*** mario
|
|
no ja napewno pujde na przystanek.
|
|
wy jestescie niektórzy jacys nienormalni.
|
|
Do degrega pośba śliczna! I nie kartka to Świąteczna. Skończ ten konkurs jeszcze dziś Nie bądź taki śpiący miś. Ogłoś wyniki i wręcz nagrodę z wdzięczności pogłaskam Cię w brodę!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |