Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek bez tabu: Obywatelu zadaj pytanie już dziś!!! |
Boze dziewczyno q i g chyba widoczna jest roznica....a maila skopiuj i wklej w miejsce gdzie wpisujesz odbiorce i jak bedzie niepoprawny to ci maila przeciez nie wysle i ot problem rozwiazany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek bez tabu: Obywatelu zadaj pytanie już dziś!!! |
sadzac po ilosci ogloszen wciaz jest tak samo albo jeszcze szybciej sie wychodzi
|
|
Dokładnie w Piątnicy na ul Nowoprojektowana 1 u Dyla ja mam już 2 lata i zero kłopotów
|
|
50 minuta i 4:0 dla nas ;)
|
|
chodzi mi o gaz sekfencje
|
|
W Galerii Stokrotka. Dzieciaki układają klocki Lego. W tym Boba Budowniczego. Dla chętnych - malowanie twarzy :-)
|
|
hahahahah od kiedy ten lokal jest ekskluzywny..................
|
|
woda nie idzie!;(
|
|
poszukaj w lepetynie i co mi chodzi debilu!
|
|
Moje osiedle bardzo obrodziło w tym roku w dzieci narodowości czeczeńskiej . Grupa dzieci czeczeńskich biła na drobny mak butelki na trawniku zainterweniowałem i kazałem usunąć niebezpieczne kawałki szkła dzieci te wykonały moje polecenie i wyrzuciły szkło do kosza .Widzę coraz więcej rozbitych szkieł na chodnikach i trawnikach proszę interweniować w razie zaobserwowania takich przypadków .Teraz szkała z butelek a z biegiem lat będą rozbijać szyby w samochodach itd .jeśli będą czuli się bezkarni .
|
|
od kiedy ciebie nie wpuszczają...
|
|
Ozyrys9 ja jestem kobietą :) ale wybaczam hehe :) ja nie pytam o taki wybór między dwiema rzeczami naraz, że np mam wybrać w jednym czasie czy spotkać się z miłością czy ze znajomymi. Chodzi mi głównie o to jak pogodzić te dwie rzeczy i czy w ogóle normalne jest że nagle musimy wybierać między dwiema rzeczami, że musimy tutaj coś godzić? no kurcze jak dla mnie to jest nie pojęte, że kiedy kogoś mamy to od razu automatycznie jesteśmy zmuszani do wyborów? Skąd wzięła się taka kolej rzeczy? ehh ciężki temat. Oczywiście no wiadomo nowy chłopak/dziewczyna i od razu chce się spędzać razem więcej czasu ale to jest miłość która trwa i kurcze nic się nie stanie jeśli będzie dzielona w umiarze także między przyjaciół. Przez to ona nie zniknie. a szczebiotka można i tak :D haha (nie żebym praktykowała ale jakieś rozwiązanie to jest ) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |