sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wynik wyborów Łomża

masz rację ptysiu, to powinno być na 'polityce'.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wynik wyborów Łomża

No raczej tak takie sprawy.

>>No właśnie metrowe giganty bez smyczy i kagańńca to są wielkie i >>groźne bestie taki pies może zagryźdz człowieka.

A taki dwumetrowy dresiarz, po sterydach to nie?? I co też ma chodzić w kagańcu i z właścicielm, bo się go ludzie boją??

Właśnie, Maciusiu, w Łomży też było :) Posłuchaj sobie radia (nie wiem, jakiej stacji, ale słyszałam, że ludzie mówili, że to albo Łomża, albo BAB, albo Białystok). Mnie nie było :(( mam teraz temperaturę, siedzę w domu i jak widzę, że na termometrze dochodzi do 22oC, to płakać mi się chce, bo ja nie wyjdę.
Niestety, podobno nie wyszło to, co powinno wyjść.. Ale mimo to było dość głośno :D za rok się poprawi :) i ja będę napewno. Odliczajcie już dni do następnego Dnia Wiosny :) 365... 364... 363...

no nareszcie wiosna przyszla wielkimi krokami az sie chce wyjsc na jakis spacerek normalnie :)

Tom

Jeszcze nigdy nie widziałem tak długiego zdania.

Młodzież z Łomży przywitała wiosnę.
Powitanie wiosny to już nie tylko topienie Marzanny. Młodzież z Łomży postanowiła wiosnę nie tylko przywitać, ale przede wszystkim, obudzić. Budzenie wiosny to element ogólnopolskiej Optymistycznej Kampanii Budzenia Wiosny. W południe w Łomży, tak jak w innych miastach Polski, młodzi ludzie postanowili zrobić jak największy hałas. Po to, żeby wreszcie obudzić wiosnę. Uczniowie mieli bębenki, bongosy i gwizdki. Jak twierdzili są optymistami i chcą odgarnąć znad Łomży padający śnieg.

Kolejnym i mniej hałaśliwym sposobem było... robienie baniek mydlanych. Młodym ludziom nie przeszkadzał padający śnieg i temperatuta bliższa zimie niż wiośnie. Oby hałas, który łomżyńscy uczniowie robili na Starym Rynku w Łomży spełnił swoje zadanie i wiosnę obudził. Chociaż nie jest to jedyny cel akcji. Jak zapewniają organizatorzy ma ona także obudzić w ludziach optymizm i radość z życia.

Przepraszam wszystkich zainteresowanych pomówieniem, a wszczególności inicjatorkę podobnych przedsiewzięć - NiemoralnieNormalną. Po prostu nie wiedziałem.

Pozdrowienia.

... & vice versa!

No właśnie wiosna zawitała miejmy nadzieje ze na dobre.

Jestem jak PoP Co Tydzień Nowa Promocja i Nowa Nazwa :D:D

Dwu metrowy człowiek jest do wszystkiego zdolny a jeszcze gdy ma nóż ?

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

No ale nick Polak masz juz chyba dłżej niż tydzień.

Tylko nie wyglupiaj sie i nie siadaj razem z miejscowymi. Od tego jest sektor dla gosci, zebys tam mogl ogladac mecz.

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Też kiedyś Ptysiowi to "wszędobylstwo" wytykałem.
Wyłącz net, usiądź przez chwilę i pomyśl czy koment w stylu "każdy ma swoje zdanie" jest aż tak odkrywczy żeby go publikować? A takich kwiatków na swoim koncie masz mnóstwo, przejrzyj sobie archiwum, nie będziesz miał problemów ze znalezieniem swoich wpisów-są krótkie, nic nie wnoszące i występują w każdym wątku.

mario

To niestety nie bedzie działać, tak jak kiedys Nokie 5110 nie chcialy dzialac w wiekszych miastach, ta ktora zamierzasz kupic moze chodzic Ci na czestotliwosci 900 w Łomży i małych miejscowoasciach, choc napewno z problemami. Przeprogramowac sie nie da, bo to sa inne malutkie czesci za to odpowiedzialne i bez przelutowania sie nie obejdzie:) Wiec gra nie warta swieczki. To tyle na ten temat

Zorganizujcie jakies spotkanie forumowiczow. Mam tylko kilka wpisow ale koniecznie chcialbym sie na nim spotkac. Mam nadzieje, ze ptysia nie trzeba zapraszac, a on nie odmowi.
Ptysiu ku.rwo co ty na to? Przyjdziesz zapoznac sie ze znajomymi z forum?

Nooo... Racja.. Ptysiu kasztanie nie udzielaj sie na tematy, na temat których nie masz zielonego pojęcia...

a odbiegając to w poniedziałek zaje... imprezka: BASS.JOINT...
...troszke dancehall'u, reagga, d'n'b...
bedzie szeeeeeroko..:)))))))
http://dyskusje.pl/showflat.php?Board=reggae&Number=887238

No fajnie jest jak jest taka pogoda :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org