Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL do Pana Prezydenta Brzezińskiego |
a propo mam pytanko !!!!WAZNE !!!! zastanawiam sie na d kupnem nowej komorki... , kolorowy wyswietlacz,kamera,c3na przystepna..wszystko jak nalezy...ale niestety,komorka nie dziala na polskich czestotliwosciach lub na czyms takim....istnieje mozliwosc "zmienienia" czegos w telefonie zeby jednak odbieralka polskie fale ??? Gosia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL do Pana Prezydenta Brzezińskiego |
dodam jeszce tylko ze ta komorka ma jest ze stanow ( jesli to ma jakies znaczeni,tam sa chyba 900/1500, jakos tak ) i jest miesjce na karte SIM , wiec problem tlyko w tej sieci polega zeby jakos przeprogramowac....wiecei wjakim komisie wlomzy moga mi to zrobic ???? mario
|
|
achas to o to tu chodzi hehe
|
|
ja wole te forum sam se wejdz na forum na te brawo czy jakos tam i tam se pokometuj jak te forum ci niepasuje.
|
|
Ja to nierozumiem zal wam Du*y sciska ?? ...
|
|
Niewiem cycq zal du*e sciska ??
|
|
Zlot gimnazjalistów się szykuje?:)
|
|
>>jeszce niegdy nie widzialem tak GLU[PIEGO zdania :////// PTYSIU JESTS >>NA TYM FORUM POTRZEBNY JAK K.URWIE DZIECKO !!! wes sobie to do >>serca i podetnij sobie zyly...tlyko pamietaj zeby ciac tempom zyletkom ;>>PP i wzdluz :) Normalnie cycek tak mi zaimponowałeś w tej chwile, swoją inteligencją, rzekłbym obyciem towarzyskim, że aż muszę Ciebie pochwalić. Rozumiem, że potrzebujesz dowartościowania, pewnie za komputerem siedzi kilkunastoletni chłopiec, obgryzający paznokcie, który znowu dostał od kolegów, albo znowu mamusia nakrzyczała za to że się w nocy zmoczył i teraz musi wyładować swoją złość, musi pokazać jaki to on jest naprawdę. Wchodzi to to na forum i od razu czuję się lepiej - teraz to on jest wielki hakjer,admin i bog w jednej osobie. Wchodzi w pierwszy lepszy temat, piszę swój wyszukany komentarz, oczywiście używając swojego ulubionego słowa, k**** (wcześniej, żeby napisać, swoje ukochane słowo, musi oszukać cenzurę na forum, czyli piszę ten wyraz przez kropkę - przyznaj się cycek, ile nad tym mysłaleś, czy może wyczytałeś gdzieś w mądrych książkach?). Temat nie ma tu żadnego znaczenia, ważne żeby napisać byle co, a jak jest okazja do ubliżania innym cycek jest w siódmym niebie (to przecież on jako jedyny w końcu posiadł wiedzę tajemną, jak radzić sobie z cenzurą). Normalnie cycek mój miszcz jesteś, rzekłbym nawet idol....
|
|
"Ja" - po raz drugi obrażasz mnie piesku. Ciebie akurat nie przepraszałem i nie jest mi przykro, że jesteś biedny, inny. należysz do palantow, którzy zawsze chcą się spotykać :D Zdziwiłbyś się :)
|
|
Więcej takich pingwinów można zobaczyć na mazurach, tylko tam mówią na nie kormorany ;)
|
|
ja wolałem jak tam piwnica była. te szkalnki, butelki na głowach i stołki w powietrzu. młodzieżowo było
|
|
Ja pisze bo chce i tyle a wy sie mnie nieczepjajcie jak wam cos niepasuje to niepatrzcie na moje posty. Zbych
|
|
A co kapuste lubisz marcinku ? to idz na rynku mają :D hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |