Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję |
jakze przyjemna rzecza bylby slub i loze jak by sie czlowiek cieszyl zen , gdyby wiedzial , ze nabyc sobie zone moze na dwanascie miesiecy i dzien a jesli z nia trawic mamy zycie cale na zawsze i na stale az siwa bedzie jak stara kocica dziek,i ksieze proboszczu, mnie to nie zachwyca! THOMAS FLATMAN 1637-1688
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję |
Treść jest ukryta
|
|
Re: "Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję |
co kycesz?
|
|
istnieja zalesia mlodych drzew, wystarczy je przesadzac w puste miejca!)
|
|
Dajcie spokój z kłótniami. Razem mamy szansę wygrać. Jak górole potrafią się zjednoczyć z większymi miasteczkami to my nie damy rady? Widać, że u nas zaangażowanie spore jest i jestesmy w peletonie z Waszą pomocą możemy wygrać i wspólnie zorganizowac imprezkę :)
|
|
pognalem trola he he he
|
|
Musze się aż przyjrzeć;) Jeszcze jedna hipotetyczna, ale nie do końca sytuacja przyszła mi do głowy. Dajmy na to razem jadą pojazdy B - tak jak na szkicu i pojazd C od ronda w dół Sikorskiego prawym pasem. Razem dojeżdżają do pojazdu A, z tym, że B jedzie z podporządkowanej i ustawił się na pasie lewym, a prawym pasem jechał pojazd C. i Teraz: 1. Pojazd A nie wie komu ma ustąpić a komu nie, więc wyjeżdża. Dochodzi do stłuczki z trzema pojazdami ABC. Wg zasad ogólnych pojazd A będzie winnym zderzenia się z C - bo wyjechał z podporządkowanej, ale będzie poszkodowanym w zderzeniu z B, bo to niby B miał mu ustapić:))))))) 2. Pojazd B zatrzymuje się, aby ustąpić pojazdowi A, w tym czasie pojazd C przejeżdża sobie zgodnie ze swoim prawem do pierwszeństwa prosto, co robi A?:))))) zadaje sobie pytanie, "co to k....rwa jest?" - w taki oto sposób nasze skrzyżowanie może ułatwić ludziom życie;)
|
|
hee to proste ;p jego wlasciciel z tego co wiem wybudowal go bez pozwolenia.. taka to samowolka budowlana, latwo sie domyslic bedac w jego srodku ze jest to nie przemyslane... chodzili pogloski ze ten wlasciciel z glowa mial cos nie tak? ale nie wiem
|
|
nie jadem tego typu zarcia ,wiec nie udziele informacji , takie zarcie przeznaczone jest dla biednych ludzi z malymi dochodami rocznymi , to jest ich jedyna tania rozrywka !
|
|
Są rużne firmy, ale należy uważać . Np nie poleciłbym Stefczyka. Spóżnisz się dwa dni z wpłatą raty - wtedy przepada to, co już spłaciłeś, od razu firama windywikacyjna i koszty rosną 2,5 raza. To samo, albo jeszcze gorzej z prowidentem. Tam musisz spłacać co tydzień , ale procent straszny - powyżej 1500,- zł dochodzi do 96 %. Rozejrzyj się, nawet w Bezcennej jest cała masa ogłoszeń. Każdą propozycję jakiejś firmy należy dokładnie przeanalizować , na pewno coś znajdziesz. Powodzenia.
|
|
MarcinL , rzeczywiscie zastepuja...z e-papierosami to jest tak, ze opoza nikotyna, ktora uzaleznia nie zawieraja zadnych substancji szkodliwych - toluenu, smolistych itd...poza tym nie ma zjawiska biernego palenia, bo nie ma dymu, wiec nikt w towarzystwie palacza nie musi go wdychac. wiem, ze niektorzy uwazaja, ze e-papieroy sluza rzucaniu palenia, ale sam promuje marke premium i generalnie wiem, ze sukces w rzuceniu nalogu mozna osiagnac tylko dzieki wlasnemu uporowi, a e-papierosy, moga jedynie w tym pomoc...natomiast nie sprawia, ze rzucisz palenie, jesli tego nie bedziesz chcial
|
|
zrycie xd
|
|
Czy ktoś posiada tel do dr Łupińskiej niestety na tablicy informacyjnej w Acerze zdarta jest 1 cyfra w numerze
|
|
co sadzicie o peugeocie 207, cc....z jakim silnikiem to auto jest warte uwagi? zamierzam kupic i szukam kogos z doswiadczeniem, kto cos wie na temat tego modelu!
|
|
Impreza fajna, tylko zmień spikera następnym razem, bo ni cholery czasami nie mogłem zrozumieć
|
|
A powiedzcie mi do, do której godziny planowana jest impreza na fortach w sobotę? Dłużej niż do północy?
|
|
neimam pojencia :))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |