piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję

jakze przyjemna rzecza bylby slub i loze
jak by sie czlowiek cieszyl zen ,
gdyby wiedzial , ze nabyc sobie zone moze
na dwanascie miesiecy i dzien
a jesli z nia trawic mamy zycie cale
na zawsze i na stale
az siwa bedzie jak stara kocica
dziek,i ksieze proboszczu, mnie to nie zachwyca!

THOMAS FLATMAN
1637-1688

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję

Treść jest ukryta

Re: "Nasze dzieci umierają z głodu", "Jak tak dalej pójdzie, będę prosić o eutanazję

co kycesz?

istnieja zalesia mlodych drzew, wystarczy je przesadzac w puste miejca!)

Dajcie spokój z kłótniami. Razem mamy szansę wygrać. Jak górole potrafią się zjednoczyć z większymi miasteczkami to my nie damy rady? Widać, że u nas zaangażowanie spore jest i jestesmy w peletonie z Waszą pomocą możemy wygrać i wspólnie zorganizowac imprezkę :)

pognalem trola he he he

Musze się aż przyjrzeć;)

Jeszcze jedna hipotetyczna, ale nie do końca sytuacja przyszła mi do głowy.
Dajmy na to razem jadą pojazdy B - tak jak na szkicu i pojazd C od ronda w dół Sikorskiego prawym pasem. Razem dojeżdżają do pojazdu A, z tym, że B jedzie z podporządkowanej i ustawił się na pasie lewym, a prawym pasem jechał pojazd C. i Teraz:
1. Pojazd A nie wie komu ma ustąpić a komu nie, więc wyjeżdża. Dochodzi do stłuczki z trzema pojazdami ABC. Wg zasad ogólnych pojazd A będzie winnym zderzenia się z C - bo wyjechał z podporządkowanej, ale będzie poszkodowanym w zderzeniu z B, bo to niby B miał mu ustapić:)))))))

2. Pojazd B zatrzymuje się, aby ustąpić pojazdowi A, w tym czasie pojazd C przejeżdża sobie zgodnie ze swoim prawem do pierwszeństwa prosto, co robi A?:))))) zadaje sobie pytanie, "co to k....rwa jest?" - w taki oto sposób nasze skrzyżowanie może ułatwić ludziom życie;)

hee to proste ;p jego wlasciciel z tego co wiem wybudowal go bez pozwolenia.. taka to samowolka budowlana, latwo sie domyslic bedac w jego srodku ze jest to nie przemyslane... chodzili pogloski ze ten wlasciciel z glowa mial cos nie tak? ale nie wiem

nie jadem tego typu zarcia ,wiec nie udziele informacji ,
takie zarcie przeznaczone jest dla biednych ludzi z malymi dochodami rocznymi ,
to jest ich jedyna tania rozrywka !

Są rużne firmy, ale należy uważać . Np nie poleciłbym Stefczyka. Spóżnisz się dwa dni z wpłatą raty - wtedy przepada to, co już spłaciłeś, od razu firama windywikacyjna i koszty rosną 2,5 raza. To samo, albo jeszcze gorzej z prowidentem. Tam musisz spłacać co tydzień , ale procent straszny - powyżej 1500,- zł dochodzi do 96 %. Rozejrzyj się, nawet w Bezcennej jest cała masa ogłoszeń. Każdą propozycję jakiejś firmy należy dokładnie przeanalizować , na pewno coś znajdziesz. Powodzenia.

MarcinL , rzeczywiscie zastepuja...z e-papierosami to jest tak, ze opoza nikotyna, ktora uzaleznia nie zawieraja zadnych substancji szkodliwych - toluenu, smolistych itd...poza tym nie ma zjawiska biernego palenia, bo nie ma dymu, wiec nikt w towarzystwie palacza nie musi go wdychac. wiem, ze niektorzy uwazaja, ze e-papieroy sluza rzucaniu palenia, ale sam promuje marke premium i generalnie wiem, ze sukces w rzuceniu nalogu mozna osiagnac tylko dzieki wlasnemu uporowi, a e-papierosy, moga jedynie w tym pomoc...natomiast nie sprawia, ze rzucisz palenie, jesli tego nie bedziesz chcial

zrycie xd

Czy ktoś posiada tel do dr Łupińskiej niestety na tablicy informacyjnej w Acerze zdarta jest 1 cyfra w numerze

co sadzicie o peugeocie 207, cc....z jakim silnikiem to auto jest warte uwagi? zamierzam kupic i szukam kogos z doswiadczeniem, kto cos wie na temat tego modelu!

Impreza fajna, tylko zmień spikera następnym razem, bo ni cholery czasami nie mogłem zrozumieć

A powiedzcie mi do, do której godziny planowana jest impreza na fortach w sobotę? Dłużej niż do północy?

neimam pojencia :))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org