Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompromitacja zachodu lekcja dla Polski |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompromitacja zachodu lekcja dla Polski |
jasiu pozamiataj ogonem!
|
|
strasznie mnie denerwuje zachowanie politologa od siedmiu bolesci..
|
|
Drogi wlascicielu sklepu z gazetkami po terminie w okolicach dawnego Ekonomika. Kto przyjal do pracy z klientami te okropna pania, toc ona odstrasza swym nieprzyjemnym zachwaniem od kupna. Jeden raz moze sie zdarzyc kazdemu sprzedawcy, moze mial zly dzien, ale nie caly czas. Ilekroc tam zachodze, mam nadzieje na normalna obsluge i chetne odpowiedzi, kiedy o cos pytam, ale niestety, za kazdym razem jest to samo. wychodze ze sklepiku bez gazet i zawsze wkurzona na ta okropna babe. Ona zachowuje sie tak jakby pracowala tam za darmo. Nie dosc ze brzydka to jeszcze i niemila. Moze ona mnie nie lubi ale kazdego klienta trza szanowac tak samo.Czyz nie mam racji Sama bylam sprzedawca i wiem jak bardzo wazny jest mily kontakt z klientami, bo miedzy innymi dzieki temu wzrasta sprzedaz. Prosze zatrudnic mnie, a sprzedaz wzrosnie o stokroc. Chce kupowac tam gazety, ale ta pani mnie zniecheca. Byc moze ona jest wlascicielem, jezeli tak to napewno tam wiecej juz nie pojde. Droga Pani sprzedawczynio, prosze o usmiech. to bardzo wazne dla kazdego klienta. Przeciez sama jest nim pani na co dzien. Pozdrawiam
|
|
Czesiu, pierdolko... ;p
|
|
szczebiotka jestes fajniejsza jak milczysz....
|
|
oczywiście starbucks lomzanin
|
|
paula:jestes zwykly szczur i kanalia.obrabiac komus d.. w ten sposob...ulzylo ci?zakompleksiencu
|
|
u mnie tak samo co roku zostawiają same pnie a sąsiedzi są bardzo pomocni w ich usówaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |