piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najnowszy skiecz Gazety Polskiej

jechales rano-bylo jasno, ja wczoraj jechalam wieczorem, byl polmrok, latarnie jeszcze sie nie swiecily i zapewniam cie, ze nie widzialam tego slupka, maz tez, tak jak wspomniala Pani wyzej w ostatniej chwili samochod jadacy przed nami zmienil pas gdyby nie to, ze na prawym nikogo nie bylo i moglismy wykonac bardzo szybki manewr to pewnie pojechalibysmy z tym slupkiem dalej tym samym pasem, co za idiota zamiast zalatac ta dziure i postawic PLOTEK! postawil mini slupek? Kiedy w koncu ludzka glupota osiagnie apogeum i naucza sie w koncu robic te drogi, jak nie slupek to napierdola zwirku, ze sypie sie jak jasna cholera nawet przy 30/h. Łomża to jest chyba najgorsza wies, napierdalaja *** wie na co te niby fontanny, a ja do domu musze jechac slalomem, bo albo dziury albo zapadniete studzienki,
urzedasy ptrzestancie krasc i ciagnac kase dla siebie i zrobcie chociaz raz cos dla swojego miasta, dziury na drogach,zero imprez,tylko kuzwa biedronki i telebiny, to juz ludzkie pojecie przechodzi kolo dworca na kazdej stronie skrzyzowania te jebane telewizorki, niedlugo do kazdego osiedla beda biedronke stawiac, a potzadnej galerii to nawet moje prawnuki sie nie doczekaja, bo sie latami o kawalej ziemii beda klocic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najnowszy skiecz Gazety Polskiej

tez dziś mało na niego nie wjechałem, ten kto to postawił niema mózgu w głowie tylko powietrze.

JASIO RZONDZI

5zl, studenci za darmo :)

na przykład to :

"Napiszcie najglupsze pytania jakie w zyciu slszeliscie :))"

nie chodzi już o ortografie bo i sam robię błędy ale popatrz na swoją pisownie i uwierzyć że tak się udzielasz

"a wie pani na kogo ja bym zagłosował.... na Giertycha... bo on kocha nasz kraj Polskę" :)

Treść jest ukryta

gdzie najlepszy kebap?

Treść jest ukryta

hmmm... w firmach typu browar łomża? troche o tym słyszałam ;] lub w firmach budowlanych, przeciez jest nawet zwyczaj opijania kazdego piętra, coś w tym rodzaju, prawda?

jasiu
ale tu glupi, ze tez ja musze miec z toba doczyniana
nizej juz spasc nie moglam
no i co

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org