Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowszy skiecz Gazety Polskiej |
jechales rano-bylo jasno, ja wczoraj jechalam wieczorem, byl polmrok, latarnie jeszcze sie nie swiecily i zapewniam cie, ze nie widzialam tego slupka, maz tez, tak jak wspomniala Pani wyzej w ostatniej chwili samochod jadacy przed nami zmienil pas gdyby nie to, ze na prawym nikogo nie bylo i moglismy wykonac bardzo szybki manewr to pewnie pojechalibysmy z tym slupkiem dalej tym samym pasem, co za idiota zamiast zalatac ta dziure i postawic PLOTEK! postawil mini slupek? Kiedy w koncu ludzka glupota osiagnie apogeum i naucza sie w koncu robic te drogi, jak nie slupek to napierdola zwirku, ze sypie sie jak jasna cholera nawet przy 30/h. Łomża to jest chyba najgorsza wies, napierdalaja *** wie na co te niby fontanny, a ja do domu musze jechac slalomem, bo albo dziury albo zapadniete studzienki, urzedasy ptrzestancie krasc i ciagnac kase dla siebie i zrobcie chociaz raz cos dla swojego miasta, dziury na drogach,zero imprez,tylko kuzwa biedronki i telebiny, to juz ludzkie pojecie przechodzi kolo dworca na kazdej stronie skrzyzowania te jebane telewizorki, niedlugo do kazdego osiedla beda biedronke stawiac, a potzadnej galerii to nawet moje prawnuki sie nie doczekaja, bo sie latami o kawalej ziemii beda klocic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowszy skiecz Gazety Polskiej |
tez dziś mało na niego nie wjechałem, ten kto to postawił niema mózgu w głowie tylko powietrze.
|
|
JASIO RZONDZI
|
|
5zl, studenci za darmo :)
|
|
na przykład to : "Napiszcie najglupsze pytania jakie w zyciu slszeliscie :))"
|
|
nie chodzi już o ortografie bo i sam robię błędy ale popatrz na swoją pisownie i uwierzyć że tak się udzielasz
|
|
"a wie pani na kogo ja bym zagłosował.... na Giertycha... bo on kocha nasz kraj Polskę" :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gdzie najlepszy kebap?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmmm... w firmach typu browar łomża? troche o tym słyszałam ;] lub w firmach budowlanych, przeciez jest nawet zwyczaj opijania kazdego piętra, coś w tym rodzaju, prawda?
|
|
jasiu ale tu glupi, ze tez ja musze miec z toba doczyniana nizej juz spasc nie moglam no i co
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|