piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tolerancja i Prawo do życia..nie dla Polaków...

No dobra trochę przesadzone, że rodzinami, ale dużo znanych nazwisk,....zresztą tu jest trzeba poczytać - ciekawa lektura wyborcza:)

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=932

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tolerancja i Prawo do życia..nie dla Polaków...

Tak, na Z18 w tą sobotę jest mecz o godzinie 15.00!

ty koluniu nie zycze sobie zebys wyzywał moje dziecko,bo to juz jest przegięcie,moja córka ma w pięcie wiecej rozumu niz ty w calym swoim szpilkowatym po spuchnieciu mózgu.Moje dziecko to dla mnie rzecz swieta uważaj jak szastasz ozorem.Zatrybiłes chłopczyku z plakatu?

Jurcześ wygral

juz raz miałeś to zrobić i co?byłeś TOM CZARNOM WEKTROM?

ksienciunio jest w zwionzku homoseksualnym i probuje sprowadzić mie na zlom dorge ;)))))))))

BLAHY PRÓŚZYSNKI !!!!!

pajac jeszcze do ciebie no gwara wiejską to ty buraku jedziesz,przeczytaj co napisałeś,mieszczuchu od 20 lat zamieszkałym w łomży,bo tata z mamą kilka ha ziemi sprzedali i synoju nieskanie we wbloku kupali zeby z niasta byl i tera so dumne ze syn we mnieście mnieska.Miszczuch spod kozikburaczysko zapyziałe w dyskusje uderza,ham granatem od pługa oderwany.do hlewa krowy mendo doić,a nie się w....alasz w rozmowy jak ktoś kogoś o coś pyta.Ja wiem ze u was we wsi to porządek dnia jeden drugirmu w dialog sie wcinać,taka hamska natura.
To by był na tyle kołku

jasiu no,a skąd wiesz z własnego doświadczenia?a pan z geografi co ci robi?

Popieram!! Wracając wieczorem, zobaczyłem słupek w ostatniej chwili, dobrze że udało się wyhamować i ominąć. Słupek nie oznaczony, stojący za wzniesieniem. Droga jest już dziurawa jak ser. Może zarządcy czekają na budowę centrum handlowego, którego właściciele wyremontują ten kawałek ul. Zawadzkiej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org