Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tolerancja i Prawo do życia..nie dla Polaków... |
No dobra trochę przesadzone, że rodzinami, ale dużo znanych nazwisk,....zresztą tu jest trzeba poczytać - ciekawa lektura wyborcza:) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=932
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tolerancja i Prawo do życia..nie dla Polaków... |
Tak, na Z18 w tą sobotę jest mecz o godzinie 15.00!
|
|
ty koluniu nie zycze sobie zebys wyzywał moje dziecko,bo to juz jest przegięcie,moja córka ma w pięcie wiecej rozumu niz ty w calym swoim szpilkowatym po spuchnieciu mózgu.Moje dziecko to dla mnie rzecz swieta uważaj jak szastasz ozorem.Zatrybiłes chłopczyku z plakatu?
|
|
Jurcześ wygral
|
|
juz raz miałeś to zrobić i co?byłeś TOM CZARNOM WEKTROM?
|
|
ksienciunio jest w zwionzku homoseksualnym i probuje sprowadzić mie na zlom dorge ;)))))))))
|
|
BLAHY PRÓŚZYSNKI !!!!!
|
|
pajac jeszcze do ciebie no gwara wiejską to ty buraku jedziesz,przeczytaj co napisałeś,mieszczuchu od 20 lat zamieszkałym w łomży,bo tata z mamą kilka ha ziemi sprzedali i synoju nieskanie we wbloku kupali zeby z niasta byl i tera so dumne ze syn we mnieście mnieska.Miszczuch spod kozikburaczysko zapyziałe w dyskusje uderza,ham granatem od pługa oderwany.do hlewa krowy mendo doić,a nie się w....alasz w rozmowy jak ktoś kogoś o coś pyta.Ja wiem ze u was we wsi to porządek dnia jeden drugirmu w dialog sie wcinać,taka hamska natura. To by był na tyle kołku
|
|
jasiu no,a skąd wiesz z własnego doświadczenia?a pan z geografi co ci robi?
|
|
Popieram!! Wracając wieczorem, zobaczyłem słupek w ostatniej chwili, dobrze że udało się wyhamować i ominąć. Słupek nie oznaczony, stojący za wzniesieniem. Droga jest już dziurawa jak ser. Może zarządcy czekają na budowę centrum handlowego, którego właściciele wyremontują ten kawałek ul. Zawadzkiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |