sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do każdego głosu na Kołakowskiego, Winko gratis!

>>a jestem w temacie wiec sie wypowiem !!
>>zgadza sie mbank nie ma w Łomzy swoich bankomatow !! mozliwa jest >>wypłata z bankomatow innych banow ale wtedy jest oczywiscie prowizja >>(4zł + 2% od wypłacanej kwoty czy cos takiego) wiec nie bardzo opłaca >>sie wypłacac !!!
>>jesli chodzi o przelewy to (moze sie myle) przy wplacaniu pieniedzy na >>inne konta (w innych bankach) pobierane są prowizje od 50 do 99 gr !!
>>ja osobiscie polecam inteligo !!! www.inteligo.pl jest to oddział PKO SA >>bodajrze (załozyłęm sobie konto tydzien temu) w łomzy są dwa >>bankomaty gdzie bez zadnej prowizji mozna pobierac pieniazki !!! bez >>prowizji mozesz tez wplacac pieniazki !!! odrazu otrzymujesz za darmo >>karte kredytową !! jedynym minusem jes opłata za prowadzenie >>rachunku 99gr ale tylko wtedy gdy srednia z miesiaca na rachunku nie >>wyniesie 99,99zł jak masz powyzej tej kwoty nie płacisz nic !!! mozesz >>tez uaktywnic usługe gdzie po wpłynieciu na kwoje konto lub wypłynieciu :) pieniazkow bedziesz dostawał smsa na komorke ze taka "operacja" >>miałą miejsce !! jednak wiaze sie to z oplata 4 zł miesiecznie !!! jak ktos >>ma jakies pytania piszcie :)

Po pierwsze, w mbanku wypłata z bankomatu innego niż euronetu, czy bz wbk kosztuje 5zł, obojętnie od wypłacanej kwoty. Jeśli chodzi o przelewy to przelewy na inne konto w mbanku są bezpłatne, a praktycznie tylko do tego używam tego konta. Przelewy na inne konta kosztują 0,50zł. Tak samo za darmo masz kartę DEBETOWĄ, a nie kredytową, bo to jest dość istotna rożnica. Karta kredytowa jest już płatna...

Więc jak jednak nie jesteś do końca w temacie to się nie wypowiadaj ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do każdego głosu na Kołakowskiego, Winko gratis!

jestem w temacie !!! otoz prawie wszystko co napisalem sie zgadza !!!
jesli chodzi o wypłaty to napisałem ze nie jestem pewien co do prowizji !!! ale zgadzam sie wynosi ona 5 zł niexzaleznie od kwoty !!!
jesli chodzi o przelewy to tak napisalem !! ze w mbanku są bezpłatne !!! dodałes tytlko ze na inne banki kosztuje on 50gr !!
a jesli chodzi o karte to i tak i tak wszyscy wiedzą o co chodzi :))

Wiosna przyszła, słonko świeci
wygrałam z Wami dzieci.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Najbardziej podobała mi się reklama w ostatniej Bezcennej (pozdrowienia dla redakcji) z hasełkiem "Metro - nowy WYSRÓJ wnętrza"

Konałem ze śmiechu, choć to wredna literówka

Pozdrawiam

Jezu ,Marcelus,zebym to sam miał napisac to ,to by mnie raczki zabolały.Ale ze temat jest jak najbardziej na czasie przy tej ilosci sciagnietych aut,to mi sie nawinał na myszke.

Nie ma na tyf forum dzieci wiece niewwygrałaś ja wygrałem.

Takich ludzi to tylko z kratki i tak samo im zribić trza domagać sie kary śmierci.

niestety tez nic madrego tu nie wniosłeś

Scafander

Nie krytykujcie bez przerwy PtysiA. Forum nie ma ograniczenia wieku. Każdy może zabierać głos. Jeżeli nie chcecie jego tematów i postów, bo Wam nie podobają się, to po prostu nie odpowiadajcie. Chłopak musi nabrać doświadczenia między starszymy i mądrzejszymi. Każdy z Was nabierał doświadczenia od starszych. Nie szkodujcie tego i Ptysiowi.

Pozdrowienia.

to wieć tak ... ja niemam takiej komórki to ci niepowiem.

j.w.:
https://www.rycerze.pl/modules/newbb/attachments/18_423f281ea9e6f.jpg

Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl

Nie mam nic do dodania, więc nic nie dodam :)))))))))

dobrze, to nie dodawaj... :)

Proponuje przejsc sie na poczte i zapytac!.

Janek2: nie jestem mieszczuchem, tylko burakiem bez wychowania :)
pipek podpisujący się "Ja" - człowiek z południa zapewne :)
nemo - odbiegam poziomem od "Ja", mimo wszystko (tylko w którą stronę?).

he, he....

oczywista, że nie chciałem obrazić nikogo, kto na południu mieszka.
może ja też tu mieszkam?
Ale moja ocena pewnych z tego osiedla ludzików to moje prywatne zdanie. No i tego osiedla jako takiego.

A żem miłośnik piesów, to wqurzyłem sie może nieco za mocno - za PRZEPRASZAM wszystkich, których uraziłem, w najmniejszy chociaż sposób, poza neptkami ofcoz ("Ja", Ty wiesz o kogo chodzi, he he).

Pozdrawiam.

Maciek, to z cyt. przez Ciebie artykułu:
"To dlatego pomoc dla Kowalskiego jest nieracjonalnie niska i jest nie tyle wsparciem, co marnotrawstwem środków publicznych. Efektywniejsze od obniżania wypłat byłoby precyzyjniejsze rozdzielanie świadczeń i wspieranie tych, którzy tego najbardziej potrzebują. "

No i skoro nie potrafimy (bo to przeca bardzo trudne) racjonalnie tych środków rozdzielać, to może (miast je marnotrawić), przeznaczyć je na inwestycje?
Może wprowadzić odpłatną (czyt: normalną) służbę zdrowai, odpłatne szkolnictwo?
Tak, pewnie, tylko jak? Taka idea ma poparcie znikome, chociaż moim zdaniem jest jedynym ratunkiem dla państwa, który i tak, wcześniej czy później, musi nastapić.
Pozdrawiam.

---> Zurek

Zakładając konto Inteligo dostajesz kartę debetową (Visa Electron) nie kredytową. Można nią jednak płacić w internecie, podobnie jak kedytową. Opłata za serwis SMS wynosi 4,99 zł. Serwis SMS działa przeważnie ok, nie zdążysz wyjąc kasy z bankomatu a juz masz sms. W warunkach łomżyńskich mbank jest do pupy - brak bankomatów. Ewentualnie Volksawagen (do robienia przlewów za darmo i 0 zł za prowadzenie) + Inteligo do wybierania kasy z bankomatów. Volkswagen nie ma nigdzie własnych bakomatów - wypłata w jakimkolwiek powyżej 400zł bez prowizji, poniżej 400 zł niezaleznie od kwoty- 1,50 zł. Też dają Elektrona ale nie można nim płacic w sieci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org