Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chat z Panem Andrzejem Jarota |
Jeden pseudosupermarket (LEADER PRICE) stoi w Łomży pod kościołem i do tej pory jakoś nic się nie stało. Ani piorun w niego nie uderzył, ani polska racja stanu na tym nie ucierpiała. Za to trochę ludzi znalazło w nim pracę. A okoliczne sklepiki jak funkcjonowały, tak funkcjonują. Co więcej, nawet sklepik z pieczywem przy piekarni jakoś działa i nawet doczekał się rozbudowy, więc jakoś ten interes się kręci, mimo że obok panoszy się obcy kapitał. Panie Andrzeju, niech pan zapyta swoich kolegów z Warszawy, czy po poranną bułkę i gazetę biegają do supermarketu, a otrzyma pan odpowiedź, czy duże markety i sklepiki osiedlowe mogą współistnieć. A przy okazji, na jakie badania jakich naukowców w tej materii Pan się powołuje? Z zainteresowaniem i wypiekami na twarzy czekam na odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chat z Panem Andrzejem Jarota |
Drogi panie, kroi się tort, chleb. Ktoś chce coś pokroić. Ciekawe po co? Ciekawe co chce kroić? Czy to będzie korzystne dla mieszkańców miasta to krojenie? Może to swormułowanie kroić to przenośnia. Tak sądzę. Czyżby ktoś czciał pokroić Łomże? To też jest przenośnia.
|
|
|
Nie mam pojęcia
|
|
Prawdopodobnie w Nowogrodzie tylko jeszcze dokładna godzina nie jest ustalona. Taki był plan w niedziele i jak narazie nic sie w tej kwestii nie zmienilo
|
|
A ja widziałem hotel na fortach - w Toruniu. Byłem tam na wycieczce i nocowaliśmy w takim hotelu. Czułem się jak w Alcatraz (tak się pisze) i o to własnie chodziło w takim hotelu. Cała atrakcja dla nocujących to własnie taki ponury, więzienny nastrój. Ceny niskie, standard też ale ile atrakcji!!!!!
|
|
A niech se święcą. TRochę wody wykorzystają i wodociągi może wykonają plan i nie będzie podwyżki?
|
|
Nie chwiali sie przed domem pana mlodego. Widziałem na własne oczy jak wchodzili do samochodów.
|
|
Spotkanie było wczoraj o 20:00 pod "blaszakiem". Byłem ja i XV.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |