sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chat z Panem Andrzejem Jarota

Jeden pseudosupermarket (LEADER PRICE) stoi w Łomży pod kościołem i do tej pory jakoś nic się nie stało. Ani piorun w niego nie uderzył, ani polska racja stanu na tym nie ucierpiała. Za to trochę ludzi znalazło w nim pracę. A okoliczne sklepiki jak funkcjonowały, tak funkcjonują. Co więcej, nawet sklepik z pieczywem przy piekarni jakoś działa i nawet doczekał się rozbudowy, więc jakoś ten interes się kręci, mimo że obok panoszy się obcy kapitał.

Panie Andrzeju, niech pan zapyta swoich kolegów z Warszawy, czy po poranną bułkę i gazetę biegają do supermarketu, a otrzyma pan odpowiedź, czy duże markety i sklepiki osiedlowe mogą współistnieć. A przy okazji, na jakie badania jakich naukowców w tej materii Pan się powołuje? Z zainteresowaniem i wypiekami na twarzy czekam na odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chat z Panem Andrzejem Jarota

Drogi panie, kroi się tort, chleb. Ktoś chce coś pokroić. Ciekawe po co? Ciekawe co chce kroić? Czy to będzie korzystne dla mieszkańców miasta to krojenie?
Może to swormułowanie kroić to przenośnia. Tak sądzę. Czyżby ktoś czciał pokroić Łomże? To też jest przenośnia.

http://www.powiatlomzynski.pl/foto1/powiat051.jpg - kto ma pomysł?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Nie mam pojęcia

Prawdopodobnie w Nowogrodzie tylko jeszcze dokładna godzina nie jest ustalona. Taki był plan w niedziele i jak narazie nic sie w tej kwestii nie zmienilo

A ja widziałem hotel na fortach - w Toruniu. Byłem tam na wycieczce i nocowaliśmy w takim hotelu. Czułem się jak w Alcatraz (tak się pisze) i o to własnie chodziło w takim hotelu. Cała atrakcja dla nocujących to własnie taki ponury, więzienny nastrój. Ceny niskie, standard też ale ile atrakcji!!!!!

A niech se święcą. TRochę wody wykorzystają i wodociągi może wykonają plan i nie będzie podwyżki?

Nie chwiali sie przed domem pana mlodego. Widziałem na własne oczy jak wchodzili do samochodów.

Spotkanie było wczoraj o 20:00 pod "blaszakiem". Byłem ja i XV.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org