Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trochę realizmu |
Ja miałem być przyjemnośc tam na dwóch weselach, jedzenie na plus pod względem jakości i ilości, sam lokal też ma fajny klimat, tzn jedna sala taneczna ze stołami, a obok karczma ze "stołem wiejskim" i regionalnym przekąsami ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trochę realizmu |
Autor: Fazzi (188.33.5.---) Data: 24-05-10 13:13 Hej! Czasami wchodzę sobie na portal 4lomza popatrzeć co nowego dzieje się w moim rodzinnym mieście,gdyż tutaj urodziłem się i wychowałem. Zauważyłem,że miasto jak i jego mieszkańcy są coraz bardziej zacofani. Główne newsy na stronie głównej opisują wielkie akcje policji typu zatrzymanie osób posiadających marichuanę albo kolizja samochodowa na jednej z ulic Łomży itp. marihuanę jeżeli już...... no ale czytam dalej..... To o czym w większych miastach w ogóle się nie mówi u was jest sensacją. Podobno forum na 4lomza jest najpopularniejszym forum łomżyńskim,a zobaczyć tam można tylko masę żałosnych postów z błędami ortograficznymi i tematów typu:policja zaparkowała za znakiem,dostałem mandat od policji,gdzie najlepszy kebab albo szukam chłopaka ;) Jeżeli już to: zostały same "niedojeby", a nie zostali same "niedojeby" No rzeczywiście "ynteligencik" z ciebie, który błędów ortograficznych nie robi. Normalnie żałosny jesteś koleś;))) Poznajesz siebie? To Ty powiedziałeś: "To o czym w większych miastach w ogóle się nie mówi u was jest sensacją. Podobno forum na 4lomza jest najpopularniejszym forum łomżyńskim,a zobaczyć tam można tylko masę żałosnych postów z błędami ortograficznymi (...)" I kto tu błędy robi? Idz spać.
|
|
Sebo19 rozumiem że pod przykrywką dowiedzenia się programu chciałeś po prostu zakomunikowac że w Zambrowie jest taka impreza ;) Bo mogłeś o to zapytać na forum zambrowskim. Ale spoko, napewno sporo osób z Łomży nie wiedziało i z chęcią się wybiorą. Apropos, pod koniec czerwca w Kolnie na festynie ma wystąpić Danzel, wiem to od znajomej, choć to nie moje klimaty muzyczne ale może również będą chętni spragnieni tego wykonawcy.
|
|
Autor: Fazzi (188.33.5.---) Data: 24-05-10 13:13 Hej! (...) Wszyscy młodzi mieszkańcy Łomży po ukończeniu szkoły średniej wyjechali do większych miast na studia albo do pracy.Część wyjechała za granicę. Zostali same "niedojeby" czyli ludzie bez ambicji i głąby ,które po skończeniu szkoły na poznańskiej albo po jańskim myślą,że są kimś ,a tak naprawdę są nikim... (...) oczywiście to cytacik z Twojego postu, bo mi gdzieś wcięło. Jak już zostało wyżej wspomniane: Jeżeli już to: zostały same "niedojeby", a nie zostali same "niedojeby"
|
|
pozakładajcie na łepetyny poyebane gadżety i do jamy pajacować
|
|
nie dzialam
|
|
Kolejny pies w piaskownicy. Sprawdźcie czy to nie wasz krzykacze.
|
|
a jak to wyglada cenowo u wymienionych wyżej Pań? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
morda kapciu
|
|
a u nas jak zwykle NIC
|
|
To jest własnie ta wasza mentalność. Każdy z was potrafi tylko krytykować nie znając zupełnie sytuacji w jakiej stanęli studenci. a ty novack skąd niby możesz cokolwiek wiedzieć o pracy samorządu, o tym jakim dysponują budżetem i jak się w ogóle organizuje imprezy tego typu, więc swoje chamskie komentarze na temat organizatorów zachowaj dla siebie bo nawet nikogo z tego grona nie znasz. a jeżeli nie podoba ci się klimat w jakim odbędą się juwenalia to przeprowadź się do Olsztyna albo Białegostoku gdzie miasto wykłada ponad połowę kasy na organizacje takiej imprezy. cwaniak jesteś to ciekawe jakbyś ty zajął się takim przedsięwzięciem. teraz do wszystkich: cieszcie się że w ogóle cokolwiek odbędzie się w tym mieście bo juwenaliów miało w tym roku nie być, jedynie zapał i determinacja studentów sprawiła że te juwenalia będą, w prawdzie mocno okrojone ale będą. nie podoba się że nie ma kapel rockowych? to przyjdzie i dajcie studentom na to pieniądze. tyle w tym temacie :] „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a nie bylo tego danzela miesznego rok temu w piszu? co go tak do tej PL ciagnie :P
|
|
Łomża 11. Dawać Dawać ŁOMŻYNIAKI może w końcu porządną imprezę będziemy mieli:D
|
|
feder to dobrze jak widzisz forum to śmietnik wszystkiego i niczego powiedziane w skrócie ja tylko chciałem podkreślić ukrytą desperacje autorki postu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie pasuje ci? to wypierdalaj!!
|
|
ja rwnież uważam że jedzenie jest na plus,a jeszcze większym plusem jest karczma która jest obok gdzie można pójść i spkojnie porozmawiać
|
|
FIN ile wypiles:P ? zmuszasz mnie do czytania takich glupot, ze nie masz pojecia;] hehe
|
|
Ojoj. Wychodzi na to, że jestem "niedojebem". Mój świat legł w gruzach :) Zacny mieszkańcu stolicy, to szczyt bezczelności najpierw obrazić całe miasto, a na końcu dodać "Liczę na ciekawą dyskusję". Skąd Ty się urwałeś?:) Zapłakałem się czytając Twój post. Nie z żalu...a ze śmiechu. Jak śmiesz oceniać ludzi, którzy nie chcą, nie mogą bądź też mają inne priorytety, potrzeby niż Ty. Mierzysz wszystkich swoją miarą? Jak to świadczy o Tobie...nadczłowieku?:) Na pewno słyszałeś jak to mawiają, że jeden lubi jak mu cyganie grają, a drugi jak mu z butów śmierdzi... Słyszałeś ten huk, ten łoskot? To Twoje IQ roz****o się o podłogę i już się raczej nie podniesie :) Bez poważania.
|
|
Mamy swój klub, który potrzebuje wsparcia a nie teraz nagle wszyscy jagusie szanują... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ktoś musi wozić pracowników UM Khią do domu.
|
|
ta pani ma siusiaka
|
|
a ja lubię Kazię
|
|
zorganizujcie sobie bukake
|
|
Jak zostanie spełniony to bardzo fajny.
|
|
szukam dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
Cholera, rzeczywiscie- leze i kwicze...hahah./ Anty, Dzieki ^^
|
|
nic to znaczy nic to jakie to by było spotkanie ??? to seks dla ciebie to nic ??? oj ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
27 czerwca w Kolnie Michalczewski na pokazowej walce i Snarski o pas Baltic Boxing Union. Ciekawa szopka się szykuje.
|
|
Też byłem i zdecydowanie polecam.
|
|
to fakt juwenalia w tym roku w Białymstoku były bardzo długie no i trzeba przyznać ze dobrze zorganizowane, strzał w dziesiątkę z wyborem Akcentu ( rumuńskiego) bo naprawdę dobrą imprezę zrobili ... no ale B-stok jest już bardziej miastem studenckim (choć w porównaniu do innych miast trochę mu brakuje) niż Łomża ... Łomża dopiero się rozwija pod względem "edukacji wyższej" więc nie ma co narazie wymagać ... myślę ze jak PWSiP się rozbuduje to i za parę lat w Łomży będą super juwenalia ! ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wystarczy,ze ty dobrze wciagasz!
|
|
A co ma mistrz do ceny, od tego są przedstawiciele handlowi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |