Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do każdego głosu na Kołakowskiego, Winko gratis! |
>>a jestem w temacie wiec sie wypowiem !! >>zgadza sie mbank nie ma w Łomzy swoich bankomatow !! mozliwa jest >>wypłata z bankomatow innych banow ale wtedy jest oczywiscie prowizja >>(4zł + 2% od wypłacanej kwoty czy cos takiego) wiec nie bardzo opłaca >>sie wypłacac !!! >>jesli chodzi o przelewy to (moze sie myle) przy wplacaniu pieniedzy na >>inne konta (w innych bankach) pobierane są prowizje od 50 do 99 gr !! >>ja osobiscie polecam inteligo !!! www.inteligo.pl jest to oddział PKO SA >>bodajrze (załozyłęm sobie konto tydzien temu) w łomzy są dwa >>bankomaty gdzie bez zadnej prowizji mozna pobierac pieniazki !!! bez >>prowizji mozesz tez wplacac pieniazki !!! odrazu otrzymujesz za darmo >>karte kredytową !! jedynym minusem jes opłata za prowadzenie >>rachunku 99gr ale tylko wtedy gdy srednia z miesiaca na rachunku nie >>wyniesie 99,99zł jak masz powyzej tej kwoty nie płacisz nic !!! mozesz >>tez uaktywnic usługe gdzie po wpłynieciu na kwoje konto lub wypłynieciu :) pieniazkow bedziesz dostawał smsa na komorke ze taka "operacja" >>miałą miejsce !! jednak wiaze sie to z oplata 4 zł miesiecznie !!! jak ktos >>ma jakies pytania piszcie :) Po pierwsze, w mbanku wypłata z bankomatu innego niż euronetu, czy bz wbk kosztuje 5zł, obojętnie od wypłacanej kwoty. Jeśli chodzi o przelewy to przelewy na inne konto w mbanku są bezpłatne, a praktycznie tylko do tego używam tego konta. Przelewy na inne konta kosztują 0,50zł. Tak samo za darmo masz kartę DEBETOWĄ, a nie kredytową, bo to jest dość istotna rożnica. Karta kredytowa jest już płatna... Więc jak jednak nie jesteś do końca w temacie to się nie wypowiadaj ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do każdego głosu na Kołakowskiego, Winko gratis! |
jestem w temacie !!! otoz prawie wszystko co napisalem sie zgadza !!! jesli chodzi o wypłaty to napisałem ze nie jestem pewien co do prowizji !!! ale zgadzam sie wynosi ona 5 zł niexzaleznie od kwoty !!! jesli chodzi o przelewy to tak napisalem !! ze w mbanku są bezpłatne !!! dodałes tytlko ze na inne banki kosztuje on 50gr !! a jesli chodzi o karte to i tak i tak wszyscy wiedzą o co chodzi :))
|
|
Wiosna przyszła, słonko świeci wygrałam z Wami dzieci. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Najbardziej podobała mi się reklama w ostatniej Bezcennej (pozdrowienia dla redakcji) z hasełkiem "Metro - nowy WYSRÓJ wnętrza" Konałem ze śmiechu, choć to wredna literówka Pozdrawiam
|
|
Jezu ,Marcelus,zebym to sam miał napisac to ,to by mnie raczki zabolały.Ale ze temat jest jak najbardziej na czasie przy tej ilosci sciagnietych aut,to mi sie nawinał na myszke.
|
|
Nie ma na tyf forum dzieci wiece niewwygrałaś ja wygrałem.
|
|
|
niestety tez nic madrego tu nie wniosłeś Scafander
|
|
Nie krytykujcie bez przerwy PtysiA. Forum nie ma ograniczenia wieku. Każdy może zabierać głos. Jeżeli nie chcecie jego tematów i postów, bo Wam nie podobają się, to po prostu nie odpowiadajcie. Chłopak musi nabrać doświadczenia między starszymy i mądrzejszymi. Każdy z Was nabierał doświadczenia od starszych. Nie szkodujcie tego i Ptysiowi. Pozdrowienia.
|
|
to wieć tak ... ja niemam takiej komórki to ci niepowiem.
|
|
j.w.: https://www.rycerze.pl/modules/newbb/attachments/18_423f281ea9e6f.jpg Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
Nie mam nic do dodania, więc nic nie dodam :)))))))))
|
|
dobrze, to nie dodawaj... :)
|
|
Proponuje przejsc sie na poczte i zapytac!.
|
|
Janek2: nie jestem mieszczuchem, tylko burakiem bez wychowania :) pipek podpisujący się "Ja" - człowiek z południa zapewne :) nemo - odbiegam poziomem od "Ja", mimo wszystko (tylko w którą stronę?). he, he.... oczywista, że nie chciałem obrazić nikogo, kto na południu mieszka. może ja też tu mieszkam? Ale moja ocena pewnych z tego osiedla ludzików to moje prywatne zdanie. No i tego osiedla jako takiego. A żem miłośnik piesów, to wqurzyłem sie może nieco za mocno - za PRZEPRASZAM wszystkich, których uraziłem, w najmniejszy chociaż sposób, poza neptkami ofcoz ("Ja", Ty wiesz o kogo chodzi, he he). Pozdrawiam.
|
|
Maciek, to z cyt. przez Ciebie artykułu: "To dlatego pomoc dla Kowalskiego jest nieracjonalnie niska i jest nie tyle wsparciem, co marnotrawstwem środków publicznych. Efektywniejsze od obniżania wypłat byłoby precyzyjniejsze rozdzielanie świadczeń i wspieranie tych, którzy tego najbardziej potrzebują. " No i skoro nie potrafimy (bo to przeca bardzo trudne) racjonalnie tych środków rozdzielać, to może (miast je marnotrawić), przeznaczyć je na inwestycje? Może wprowadzić odpłatną (czyt: normalną) służbę zdrowai, odpłatne szkolnictwo? Tak, pewnie, tylko jak? Taka idea ma poparcie znikome, chociaż moim zdaniem jest jedynym ratunkiem dla państwa, który i tak, wcześniej czy później, musi nastapić. Pozdrawiam.
|
|
---> Zurek Zakładając konto Inteligo dostajesz kartę debetową (Visa Electron) nie kredytową. Można nią jednak płacić w internecie, podobnie jak kedytową. Opłata za serwis SMS wynosi 4,99 zł. Serwis SMS działa przeważnie ok, nie zdążysz wyjąc kasy z bankomatu a juz masz sms. W warunkach łomżyńskich mbank jest do pupy - brak bankomatów. Ewentualnie Volksawagen (do robienia przlewów za darmo i 0 zł za prowadzenie) + Inteligo do wybierania kasy z bankomatów. Volkswagen nie ma nigdzie własnych bakomatów - wypłata w jakimkolwiek powyżej 400zł bez prowizji, poniżej 400 zł niezaleznie od kwoty- 1,50 zł. Też dają Elektrona ale nie można nim płacic w sieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |