sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
o przyszłosci Ukrainy zadecyduja Słowianie.

Byłam . Super wesele . Jedzenie pyszne . Fajne, urządzone z pomysłem wnętrza .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: o przyszłosci Ukrainy zadecyduja Słowianie.

SIEMKA WSZYSTKIM

MAM PYTANKO WIE KTOŚ COŚ O DNIACH ZAMBROWA .GWIAZDAMI BĘDĄ W SOBOTĘ KUKIZ I PIERSI A W NIEDZIELE PIASEK . ZNA KTOŚ PROGRAM .?

Test na współpracę wewnętrzną łomżyniaków.

tak

Witam!
Jestem studentką piątego roku resocjalizacji. Piszę pracę magisterską na temat pomocy. Zwracam się z prośbą, do wolontariuszy pracujących w hospicjach, o udzielenie mi wywiadu na temat nieskutecznej pomocy. Jeśli ktoś wykazałby chęć, bardzo proszę o kontakt. Z góry dziękuję:)
Pozdrawiam!

do gc
zła strona !! A mi chodzi np o której będzie gwiazda To samo ja znalazłem

Poniosło mnie troche ale niech kobieta nie chrzani na forum tylko zwraca sie do zainteresowanego. Niemam dziecka mam za to psa i nigdy nie pozwalam wejsc mu na plac zabaw.

Cześć Fazzi,
Ty gościu masz raję. Zacofania ci u nas dostatek. Policja wiąż zatrzymuje, infrastruktura beee, "niedojeby" wokoło, cała inteligencja wyjechała. Na ciekawą dyskusję tu nie licz. My "niedojeby" z Łomży nie mamy po prostu czasu na grafomanię w sieci. Od tych z Warszawy, Olsztyna czy Białegostoku różnimy się tym, że aby się zrealizować społecznie nie musimy siedzieć na forum i powadzić dyskusji o sensie życia. Jeśli chcemy podyskutować na poziomie, to spotykamy się w gronie przyjaciół i to robimy. Forum jest chyba po to, aby krotko wymienić jakieś uwagi, zapytać o coś, czy też wyrzucić złość na drugiego "niedojeba". Ale jeśli masz ciekawy temat, to zapodaj. Może zaktywizujesz na forum filozofów, artystów, pisarzy, pedagogów, psychologów, myślicieli itp.
Do miast typu Warszawa, Białystok czy Olsztyn brakuje nam lat świetlnych, ale ja sobie to cenię. Wyobraź sobie, że mieszkałam i w Warszawie i w Olsztynie, Białystok też bardzo dobrze znam. I naszych łomżyńskich "niedojebów"nie zamieniłabym na całą rzeszę "niedojebów" z Warszawy, Olsztyna czy Białegostoku.
Ot, taki lokalny patriotyzm.

Pozdrawiam Cię mocno

PS.
Dlaczego wyjechałeś z Łomży? Wracaj. Może zmienisz oblicze tego miasta.

Zmien dealera bo cie oszukuje...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Za tydzień Dzień Dziecka. Czy MOSiR w Łomży coś organizuje dla dzieci i młodzieży w tym dniu? Jakieś zawody sportowe, festyn, koncert, zabawy?
Czy MOSiR w ogóle istnieje? Szukałam na stronie www.mosir.lomza.pl, ale strona nie żyje. Oprócz informacji o otwarciu 5 grudnia ub. roku lodowiska i Turnieju Piłki Nożnej 29 lutego- pusto.
MOSiR- odezwij się proszę!!!
Daj znać ludziom, że żyjesz, że działasz!!!

polecam salon Aga-Art na Mickiewicza,jestem zawsze zadowolona ze strzyzenia .

ale on sie przyklada do tych wypowiedzi, inteligentek bez rak!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org