Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brak szacunku dla pamięci pomordowynych rodaków. |
dzięki jasiu:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brak szacunku dla pamięci pomordowynych rodaków. |
Oglądałam salę i jest bardzo ładnie urzadzona, ale na weselu raczej wazniejsze jest jedzenie niz przepiekny wyglad sali, w pewnym stopniu to tez sie liczy ale na 1 miejscu stawiam na jakosc jedzenia:) ale juz 1 pozytywna opinia jest:)
|
|
ja sie wcele tu nie panosze wszystkie, male miasta bez fabryk, zdane sa na powolna smierc, powiedz mi czy fabryka mebli dobrze prosperuje??
|
|
rzetelny_obywatel_extra napisał(a): > poprostu nie maczaj palców w dupie i nie wkładaj ich potem do > buzi masz dobre obeznanie, widocznie ten problem cie dopadl
|
|
Witam was ponownie Łomżyniacy. Chciałbym tutaj zacytować komentarz czytelnika portalu: http://gorlice24.pl/ Użytkownik gorlickiego portalu: "W JEDNOŚCI SIŁA ,chyba wolicie się wybrać do Gorlic na imprezę niż do Ostrołęki .Dajmy sobie czas do 31 maja ,które z miast do tego czasu będzie na korzystniejszej pozycji to od 1 czerwca wspomaga głosami je drugie. Taki alians powinien być zawarty z również sąsiednimi miastami Nowym Sączem ,Krosnem ,Grybowem. Na pewno szpiedzy z Ostrołęki za niedługo zaczną infiltrować portal więc bądźmy mądrzy i zjednoczmy siły!." Jak widzicie na południu polski niektórzy myślą o porozumieniu i połączeniu sił. Myślę, że póki co głosujmy na swoje miasta, jednak przed końcem głosowania wypadałoby zjednoczyć się w walce o tę imprezę, bo na pewno łatwiej przejechać 35 km do Ostrołęki niż 500 km do Gorlic.
|
|
http://www.zambrow.org/dni/ - tu masz program. Dzięki za info, jadę na Piersi, 9 lat temu grali na Muszli w Łomży i konkretnie pozamiatali, jeden z lepszych polskich zespołów punk na żywo... Swoje numery grają dwa razy szybciej niż na płytach hehe...
|
|
Piersi mają być o 20.30.
|
|
BRAWO TEMU PANU
|