sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziś rocznica decyzji władz sowieckich o LUDOBÓJSTWIE polskich elit

kontakt ma czarne wlosy, maly zarost, spodnie nawet wyprasowane, kuszule bylejakiego koloru, i trzyma kurczowa teczke:p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziś rocznica decyzji władz sowieckich o LUDOBÓJSTWIE polskich elit

co sie tak irytujesz

szczebiotka

ciągnąc kiche

zapomnialam napisac mojego meila basia760@onet.pl

Ten Fazzi to typowy wieśniak z Łomży. Znam takich na pęczki, co to wyjechali do większego miasta, a teraz są bardziej warszawscy, białostoccy, toruńscy itd. od rodowitych mieszkańców tych miast. W Warszawie na takich się mówi "łomżyki". Większość z nich jest ustawiona dzięki rodzicom, którzy ciężko harują na takich myśląc "ja w życiu nie osiągnąłem tyle co bym chciał, więc niech moje dziecko ma warunki". Gościu kreuje się na inteligenta a popełnia proste błędy logiczne polegające na tym, że mając wiedzę na temat paru osób sądzi, że to odnosi się do wszystkich mieszkańców Łomży.Dobry przykład to jego pierwszy post: "Wszyscy młodzi mieszkańcy Łomży po ukończeniu szkoły średniej wyjechali do większych miast na studia albo do pracy". Trzeba być niezłym gamoniem, żeby wyciągać takie wnioski. Pochodź chłopie na korki z logiki, podszkol się, a później siadaj za klawiaturę.
Takich młodych i głupich zakompleksionych łomżyniaków jest sporo, myślą że są jakimiś tam światowcami, jak pomieszkali te parę lat w większych od Łomży ośrodkach. Poczekaj, dorośniesz, zaczniesz pracować, to docenisz mniejsze miasta. Kasę można zarobić taką samą jak w Warszawie, koszty utrzymania są mniejsze, do roboty blisko, góra 40 minut z buta, czyste powietrze, spokój. Mając wolny czas, z Łomży też można sobie śmignąć na imprezkę gdzieś w Europę, bo tutaj świat nie kończy się na Jamie...
By the way, większej chamówy niż w warszawskich środkach komunikacji miejskiej to w życiu nie widziałem, na osiedlach pełno dresiarstwa, wieczorem trzeba dobrze uważać, żeby nie dostać w ryło... Nie wspominam już o syfie na dworcach kolejowych i na Warszawie Stadion. Dużo jeździłem po świecie, ale takiego gnoju to nigdzie nie widziałem...

to chyba po znajomosci miales te ceny

jeztem gwiazdom wjenc logiczne rze vipem bylem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org